9 Temmuz 2008 Çarşamba

Bugün ne giydim?



Dolabımın arkalarını karıştırdım biraz, sonunda bana az benzeyen, etliye sütlüye karışmayan ofis insanı kıyafetiyle son buldu bu çalışmam. Terlik tipi şeyler kaç sezondur yok, bu sene Louboutin'da gördük bir iki model, ben de ne zamandır giyilmedikleri için( alalı yine bir 3-4 sene olmuştur) ve değişiklik olsun diye benimkilere biraz hava aldırdım (Bunlara benzeyen bir kaç çift daha var sanırım, ne de olsa her şey tekrar moda oluyor, bekliyorum) :



  • Üst ve etek Topshop

  • Terlik Gucci

  • Çanta Longchamp

  • Kolye Kenneth Jay Lane ve Accessorize

14 yorum:

Lafazan dedi ki...

Postun yayınlama anına denk geldim galiba :)

Unknown dedi ki...

Kesinlikle, bu ne hız diyecektim :)))

Lafazan dedi ki...

Seni görüyorummm, naaptığını biliyorummm. korku filmi ortamı için süper!

Adsız dedi ki...

üst kısmı begendim, pradanın gecen cıkardıgı kat kat eteklere benziyor. oldukça hoş fekaaat terlik ııh. hele bu model yok. çok daha güzel ayakkabıların var ne gerek var yahu:) ama gerci arada böyle giymek lazım eskileri de, hak veriyorum.

Unknown dedi ki...

Amanın izleniyorum :p

Unknown dedi ki...

Evet, onlara da yazık değil mi? Tamamen acıma duygusu :)

assortiek dedi ki...

ben çok beğendim ,terliklerde cici,hep aynı olmazki canım arada kimsenin giymediklerini de giyiceksin,sende görüp aa benimde wardı böle bi terliğim,giyeyim bari nezamandır giymiyorum dicekler ;)

Adsız dedi ki...

ben bu çantaları çok beğeniyorum, nasıl fiyatları? tr den mi aldın sen, sanırım dışarda daha ucuz..nerden alabilirim?

Unknown dedi ki...

Başka marka çantalara göre daha uygun fiyatları,hatta Zara'da sezonda satılan çantalardan azcık fazla bile diyebilirim. Bu bana hediye geldiği için tam fiyatını bilmiyorum ama Barcelona havaalanından duty freeden alınmıştı.İstanbul'da Abdi İpekçi Caddesinde bir mağazası var Longchamp'in, oraya bakabilirsin ama yurtdışından getirtebilme imkanın varsa sana biraz daha ucuza mal olacaktır.

eLzaLiaDe dedi ki...

Unutulmuslara hak vermek guzel tabii ama bu kiyafetine yen Fendi patentlerin daha hos dururdu derim.. Kiyafetine gore fazla kilasik o terlikler. Kiyafetin butunuyle hos yine de !

Unknown dedi ki...

Elzacım evet yeni Fendi'lerle çok daha hoş olurdu biliyorum da işte önce ayakkabıyı sonra kıyafeti seçtim :)) Belki daha klasik bir elbise falan daha iyi olurdu, o da sanırım ben de yok, ya da dolabı biraz daha karıştırmalıydım :)Bu arada bu ince topuklarla yürümekte zormuş, onu hatırladım :)

eLzaLiaDe dedi ki...

O guzel Longchamp cantana flip floplarini koymaliydin cadicim ! Ah bu arada yeni FITFLOP'lardan haberin var mi? Gercekten ise yariyor mu diye merak ediyorum dogrusu! Bu sabahtan beri siparis etsem mi etmesem mi diye dusunuyorum da!

Nihan dedi ki...

Kiyafeti gorunce aman Allahim kim bu benim stil ikizim mi dedim. Duz beyaz ust altina desenli etek kombini uniformamdir benim. Bu durum da ben de etliye sutluye karismayan ofis insani mi oluyorum (ama ofis insaniyken gercekten de oyle idim). Diyecegim o ki senin kendine has olan tarzini daha cok takdir etmekle beraber (ben bazen senin kadar cesur olamiyorum da o yuzden sanirim) benim you can't go wrong tarzi dedigim, kendime uniforma ettigim bu kiyafetini haliyle cok begendim. Ama galiba altina ben de terlik giymezdim, bence gayet iyi durmus altinda ama moda denen canavarin gozu kor olsun gozumuz daha sezonsal seyler ariyor. Yoksa benim de recycle edilmeyi bekleyen teliklerim yok degil.

Unknown dedi ki...

Elza, bu Victoria's Secret sitesinde olanlardan bahsediyorsan, işe yarar mı bilmem ama tabanları falan kalın, ben beğendiğimi söyleyemeyeceğim.Havaianas görünümünde öyle bişi yapsınlar, hemen alayım :)

Nihan;sen beni anlamışsın, pek risk almayan bir kıyafet olduğunu belirtmek istemiştim. Yani normalde kesinlikle başka bir ayakkabıyla giyerdim, zaten bu tarz şeyleri giymeyeli uzuuun zaman oluyor, dedim ya değişiklik olsun diye, bir de sizin tepkilerinizi de merak etmedim değil hani:))Sanırım bu kıyafeti daha sonra bir de günümüzden bir ayakkabı ile kombinlemeliyim, farkı görelim hatta eve gidince yaparım belki :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...