18 Şubat 2013 Pazartesi

Hadi iyilik peşinde koşalım?





Size daha önce  Adım Adım'dan bahsetmiştim. Hala blmeyenler için Adım Adım, kolektif yardımseverlik koşusunu Türkiye'de tanıtmak ve yaygınlaştırmak için kurulan ilk sivil toplum oluşumudur.  Ben de çiçeği burnunda koşan biri olarak, bu koşuların benim dışımda başkalarına da, fayda sağlaması amacıyla harekete geçmek istedim.  14 Şubat Sevgililer Günü'nde, adres defterimde olan tanıdıklarıma aşağıdaki mektubu göndererek, onlardan amacıma destek olmalarını rica ettim. Beni yıllardır, okuyanlar olarak sizi de artık tanıdıklarımdan saydığım için, bu mektubu sizinle de paylaşmak istiyorum. Amacıma inanıp, desteklemeniz ricasıyla..
Şimdiden hepinize teşekkürler! 
...........

Van’a ulaşmak istiyorum…
Oradaki çocuklara…
Bu sefer koşarak…
10 km koşmam yeterli Van’a ulaşmak ve desteğinizi oraya taşımak için


Belki biliyorsunuz, belki bilmiyorsunuz ama ben bir süredir koşuyorum. 3 Mart  2013 günü Antalya Maratonu'unda (http://www.runtalyaonline.com/Anasayfa.aspx ) 2. kez bir maraton deneyimi yaşayacağım. Runtalya'da koşmak dışında, bir hedefi
m daha olacak. Bu sefer ve inşallah bundan sonraki tüm yarışlarda ADIMADIM oluşumu (www.adimadim.org) aracılığıyla ve sizlerin yardımlarıyla bir STK’na yardımcı olmaya çalışacağım. Bu sefer Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nı seçtim. 


3 Mart Pazar günü ADIMADIM grubuna dahil olarak, Antalya'da düzenlenen Antalya Maratonu'na katılarak, 10 km koşacağım. Amacım şimdilerde iyice unutulan Van'daki ilkokul çağındaki çocukların eğitimi için bir şeyler yapmak. 
 TEGV Öğrenim Birimleri ortalama 200–250 m2 üzerinde kurulu çocuk dostu etkinlik noktalarıdır ve minimum 4 etkinlik odası, 1 adet bilişim ve teknoloji odası ve 1 adet kütüphaneden oluşmaktadır.  “Van AdımAdım Öğrenim Birimi”nde yılda ortalama 800 çocuk gönüllü eğitmenler eşliğinde sağlık, öz bakım, çocuk hakları, bilgisayar ve teknoloji okur-yazarlığı, sanat, matematik gibi çok çeşitli alanlardaki eğitimlerden yararlanacaktır. Eğer bu amaca destek olmak istiyorsanız sizlerden ricam, şimdi 5 dakikanızı ayırarak aşağıdaki hesap numarasına gönlünüzden geçen miktarda bir bağışta bulunmanız. TEGV Dernek statüsünde olduğu için şirket adına yapacağınız bağışlar vergiden düşülebilecektir.

Mektubu göndermek için 14 Şubat sevgililer günü'nü seçtim. İçinde sevgi barındıran bugünde, yardıma  ihtiyacı olanları da unutmayacağınızı umuyorum.
Siz de benimle koşar mısınız?
Sadece bir bina değil, çocukların geleceğini inşa etmek için…
Biliyorum; BİR ÇOCUK DEĞİŞİR, TÜRKİYE DEĞİŞİR…
Desteğinizi bekliyorum, mektubumu yayarsanız beni çok mutlu edersiniz.
Sevgi ve saygılarımla,
Burcu Olgun
Açıklamayı aşağıdaki gibi yapabilirseniz, takibi daha kolay olur. 
 HAVALE VE EFT İÇİN TEGV  BANKA HESAP NUMARALARI
BANKA ADI         :YAPI KREDİ  BANKASI (TL) ( 0067 )
ALICI ADI             :TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI
ŞUBE                     :BEYOĞLU ÖZEL BANKACILIK MERKEZİ (410)
HESAP NO           :1000000
IBAN                    : TR74 0006 7010 0000 0001 0000 00,  SWIFT KOD: YAPITRIS       

Açıklama          : AA/Burcu Olgun/KENDİ ADINIZ


4 yorum:

Oğuz dedi ki...

Güzel bir yaklaşım tebrik ederim. Ama ben genelde lösevi tercih ediyorum

büyütme dedi ki...

yardım yapmak en büyük mutluluk

Klima Teknik Servis dedi ki...

Paylaşım için çok teşekkürler.

Adsız dedi ki...

CADICIM SENİ GÖRMEK İÇİN HEPİNİZE DESTEK İÇİN MUTLAKA GELİCEM..ŞİMDİDEN TEBRİKLER

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...