17 Kasım 2012 Cumartesi

Rebellious soul


Sosyalleşmeye fazla daldım da, burayı ihmal mi ettim yine? Merak etmeyin, alışıyorum dengeyi bulacağım.  Her şey fazlasıyla güzel gidiyor, laf aramızda yeni hayatımı çok sevdim. 

Maybe I'm very much into socializing and neglect the blog? Don't worry I'm getting used to it and I'll find the balance. Everything is so good, I really like my new life.


Sosyallik, aktiviteler demişken geçenlerde galada seyrettiğim Coldplay Live 2012'den bahsetmek istiyorum.  Bu film grubun son albümü Mylo Xyloto'nun (İtiraf etmeliyim ki albüm, diğerleriyle karşılaştırıldığında bendeki etkisi biraz zayıftır) dünya turnesinden görüntüler ve grup üyelerinin söylemlerine yer veren film bir Coldplay hayranı olarak beni büyüledi. Fix you, Yellow, Clocks, In my place..  gibi hitleri Stad de France, La Sigalle veya Glastonbury Festivali gibi her müzik severin hayalindeki konser mekanlarında, muhteşem şovlarla izlerken, benim gibi şarkılara eşlik etmekten kendinizi alamayacaksınız.  İyisi mi, If Istanbul Film Festivali'ne gelirse mi izlersiniz, dvd sini mi alırsınız, ne yapıp edin izleyin.

While, talking about socializing and activities, I want to say a few words about Coldplay Live 2012 , band's documentary movie I've seen lately at the premier. It's front and behind the scenes movie from their last album tour called Mylo Xyloto (Ok, I can confess that album has a weaker effect on me than all their past albums). It was a great experience to hear their hits like Fix you, Yellow, Clocks and In my place... from the best venues every music lover dream of like Stad de France, La Sigalle or Glastonbury so see it you won't regret it.

Colplay'in filmindeki renklerden biraz da, İstanbul'dakilere geçiş yapalım ve ne giydiğime bir göz atalım:

From Coldplay's colours to Istanbul ones let's see what I wore lately:

Ceket/Jacket: Zara
Gömlek /Shirt: Elizabeth & James
Pantolon /Jeans: Pull&Bear
Ayakkabı/ Shoes: Mango
Kolye/Necklace:H&M
Bilezik (Yeni) /Bracelet (New): Urban Outfitters
Çanta/Bag: Longchamp
Gözlük/Sunnies: Celiné





10 yorum:

Melislicious dedi ki...

çok hoş bir kombin, özellikle gömleğe bayıldım! ben de çok sıkı bir coldplay hayranıyım ve onları canlı dinleyebilmeyi çok isterdim, filmi de mutlaka izliycem:)))

Unknown dedi ki...

gömlek ve ayakkabılar harikaa :)
Güzel bir günlük kombin olmuş.

Missy dedi ki...

bayildim!

Adsız dedi ki...


Bu tarzı çok seviyorum ve ayakkabılar ile pantolon süpper yakışmış

Zeynep dedi ki...

Bu tarz kombinler o kadar kullanışlı ki. Her zaman şık, iddialı ve kendinden emin bir havası var. Bu kombinle saçlarının açık olması kombini tamamlamış, ne kadar doğal olursa, o kadar cesur durur kıyafetler bence. Ayrıca gözlükleri de çok beğendim.

Melis's world dedi ki...

Merhabaaa ! Çok şirin bir blogunuz ve kendinize özgü şirin bir tarzınız var.Gerçekten begendim ve takibinizdeyim.Benim blogumada beklerim.sevgiler:))

fashionfrommyeye.blogspot.com

Unknown dedi ki...

Melislicious: İnşallah yakında canlı izleyebilirix onları, teşekürler :)
Aysun,Missy,Adsız,ZeynepMelis's: Teşekkürler :)

Merlyn Macella Widjaja dedi ki...

love your style and your outfit..
visit mine?

http://voguemarcelino.blogspot.com

Gokhan dedi ki...

Muthisss keyifli blog...tesadufen kesfettim biraz zamanimi alsada her posta bakmaya calistim: kombinler supper tasinmis estetik duru muhtesem gorunum yaaa supper:) ayakkabi secimlerinde kimselerle kiyaslanamaz Miss Beautiful Cadi:):):) itiraf edeyim ayaklarsa ayri bir ovguyu hakediyor coook tatli bakimli gozalici etkileyici ve tabiki sexi ve guzeller bakmaya doyum olmaz ::) yeni postlar icin heyecan yapilir::)))

Unknown dedi ki...

çok şık olmuşsun yine ve yine topuklulara baktım az çok yakında sandaletlerde gelicek demi terlikler bakalım ne modeller geliyor burdan takip ederiz artık

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...