23 Mayıs 2012 Çarşamba

İskoçya'nın en prestijlisi: St. Andrews


Burası dünyada golfun başkenti olarak bilinen ve Prens William'ın gittiği üniversitenin bulunduğu St. Andrews. Fotoğraflara fon olan yer ise St. Andrews Katedrali yani en azından ondan ayakta kalanlar :). Kasabada fazla ve istediğimiz kalitede zaman geçiremedik ancak size bu kısa zamandaki en değerli keşfim olarak  (eğer fish&chips seviyorsanız veya denemek istiyorsanız ) The Tailend'i öneririm. Hele hava güneşliyse, üşüten İskoç rüzgarı yoksa sahilde denize karşı yiyip keyfinizi katlayabilirsiniz.

İstanbul'da artık kolsuz tişörtle gezerken bu kıyafet biraz kalın olsa da, dünyanın bir yerinde kışa yaklaşan bir yerler var değil mi? :) Kıyafet uzun araba yolculuğu kıyafeti, rahat, katlı ve evet biraz sıradan ama yeni Celine gözlüğümle durumu belki biraz kurtarabilirim sanıyorum?

Here is St Andrews the home of golf and St Andrews University which Prince William graduated from . My background is St. Andrew's Cathedral or errm what's left of it :). We spent a little time there but my biggest gain was to meet The Tailend which is a well known fish & chips place. If the weather is sunny and cold Scottish wind is not around, you can enjoy your fish & chips at the seaside and double the pleasure.

In Istanbul we are wearing sleeveles tees but  hey there's a place in whole world which is ready for winter, right? :) My outfit was for a long car trip, comfy,layered and yes a bit ordinary but I hope my new Céline glasses can save the day, don't you think?


Ceket /Coat: Maison Scotch
Sweatshirt : Yessica
Yelek ve çanta /Biker vest and bag: H&M
Tişört /Tee: Nice & Traditional
Tayt/Leggings: Lindex
Ayakkabı / Shoes: Converse
Yüzükler /Rings: Topman, Natura Selection
Gözlük (Yeni) /Sunnies (New) : Céline









2 yorum:

Adsız dedi ki...

Rahat,şık bir kombin olmuş.Özellikle monta bayıldım.

Fifthfloorovergoldenhorn dedi ki...

Havalar ne kadar soguk gorunuyor oyle :/ Montunu cok sevdim tarzin da cok hos olmus :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...