21 Ocak 2010 Perşembe

Benim kar halim


Soğuk ve karlı havalarda bana bir şeyler oluyor. Aynada sanki bana benzemeyen birine bakarken buluyorum kendimi, eminim sizlere de oluyordur . Bu nedenle, daha soğuk ülkelerin birinde yaşamadığım için  kendimi bazen şanslı sayıyorum. Bu postta daha önce görmediğiniz şeylere şahit olabilirsiniz, bu bilekli spor ayakkabılar gibi. Bazen yağmurlu, karlı günlerde veya MJ Istanbul tribute'da giydiğim, dolabımda olan varolan G.'nin hediyesi bir çift. Dün evde fotografımı çekecek kimse yoktu, ben de saçma sapan bir şeyler çektim, absurd bir post olarak tarihe geçmesinde sakınca yoktur :))

Something happens to me in cold ,snowy weather. I sometimes find myself looking at the mirror  and see someone that has nothing to do with me, I bet you all had that feeling time to time. I sometimes see myself lucky for not living in a colder country. Now,you will be witnessing some things that you've never seen before, like these hightops I had. I only wear them in rainy, snowy weather or on MJ's Istanbul tribute, which was a gift from G. Yesterday I was alone at home, there was no one to take  my photo and I did some silly shots.It's ok to file this post under the absurd folder :) .








 Bunların hepsinin dün üzerimde olduğunu düşünebiliyor musunuz? :)

Can you imagine that I was wearing all of the above yesterday :)

Palto/Coat : MNG
Bere ve hırka /Beanie and cardi: Topshop
Şal/Scarf: ??
Eldiven /Gloves: Evans
Tişört/Tee: The Rolling Stones
Jean/Jeans: Levi's Type 1
Kazak / Sweater: H&M Men's ( Erkek arkadaştan ödünç/Borrowed from my bf)
Ayakkabılar/HighTops: Puma by Mihara Yasuhiro

17 yorum:

nar dedi ki...

Geçen gün aynı durumdaydım, siyahlı pembeli nikelarımla! Kendimi dışarı atmadan, kapıda onları fırlatıp attım ve normal kişiliğime geri döndüm. Yalnııız...Bu havalar bu şekil devam ederse her an kendimi kaybedebilirim!

fashionnar@blogspot.com

Stilcatcher dedi ki...

1.resimde,
önce siyah kürklü bi şi gördüm,sonra biraz dikkatli bakınca sen olduğğunu anladım... hahhhah:)
ya karda ve soğuk havalarda ben de saçmalarım.yalnız değilsin :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

hiö sorma! ben de bugün f21 termal bir t-shirt, üzerine slim fit bir uzun kollu bershka, üzerine de en sevdiğim arkadaşlarımdan birinin hediyesi kocaman adidas sweatshirt'ü giydim. kocaman, neden dersen içi tüylü:) kendimi hamile kadınlar gibi hissettim. geniş ama mecbur:)

Nihan dedi ki...

Cadıcım,
Olay soğuktan korkmamakta. Bak mesala ben hiç üşümüyorum. Hava soğuk üşüyeceğim diye şartlandırma kendini... İskandinav ülkelerindeki moda bloggerlara bak, hepsi tiril tiril:)))

♥sibelinsu♥ dedi ki...

Bu kış henüz şapka ve eldiven kullanmadım,kar yağana kadar da kullanmam çantamda benimle gezerler...ama kat kat giyinip ayna da berbat bi ben görme durumum 1 haftadır devam ediyor..:(

DENiZ dedi ki...

Ben de gecen yaz evlenen bir arkadasimizin Istanbul'da yapilan dugunlerinde cekilen bir fotoyu gecenlerde T'ye gosterip " Allahim bu biz miyiz? Eger bu ciltlerinden, saclarindan saglik fiskiran cift bizsek ya bunlar kim? diye sordum! Cok mutsuzum, cok soguk burasi :( Sukrettim demissin ya inan yasamayan bilmez bambaska birsey ne yasam enerjisi birakiyor insanda ne giyim aski! Korunmak icin sarip sarmalanip atiyorsun kendini sokaga!

madammoda dedi ki...

Cadicim ben bu durumlarda kendimi resmen lahana gibi hissediyorum, kipirdayamiyor insan o kadar kiyafetin icinde yahu :))

Unknown dedi ki...

Ne Orjinal olmuş üstüste giyimin hikayesi, bu yüzden seviyorum bu blogu sıran anı bile orjinal sunuyor

Nil dedi ki...

Bence takdire şayan bir çalışma cadıcım azmin böylesi kutluyorum seni :) ayrıca da beğendim ben fotoğrafları değişiklik iyidir ;) Hepimize sıcak günler diliyorum bu postla madem

Unknown dedi ki...

Aynı duyguları paylaştığımıza sevindim :))

Nihan:Soğuk havalarda, burnu açık botlar, ince bir şeyler giyebilen bir insanım da olay biraz alışma meselesi yani hep soğuk olunca sartlara uymaktan başka çare kalmıyor sanırım, bir de ben ev-ofis arası yürüdüğüm için daha da abartıyorum diye düşünüyorum :))

Deniz: Tahmin edebiliyorum :(

Modarator: :)) Gerçekten mi?

Nil: Takdirine teşekkür ederim, senin ev fotolarının üstüne yok ama :))Sıcak dileklerine gönülden katılıyorum :)

Tootty dedi ki...

Cumartesi birde kar geliyor.:) ama yinede hoş bencee.. İnsan kendini güzel hissetsin yeter en kötü halinde bile,olay enerjiyi karşındakine hissettirebilmekte bencee.. O enerji var bencee sende ;) Takibimdesin çok yorum yazmasamda :)

Unknown dedi ki...

çok gerçek:)

Rakel dedi ki...

:) süpermiş..
bak bir de tam senlik kaban var bu sitede...
http://stilist2010.blogspot.com/

alışverişkolik dedi ki...

Benimle aynı duyguları hisseden birileri varmış,mutlu oldum :)

Olsun ya,ben sevdim bu postu. :) Azimlisin valla :)

Sıcacık günler dileğiyle ..

Brunette and Blonde dedi ki...

Benim de başıma pekçok kez geldi tiger'larımla.rahat olayım diyip giyiyorum ama donuyorum resmen...diğer gün kat kat giyinip çıkıyorum ve bu sefer de ayrı bir işkence... :)
Blonde.

hesperid dedi ki...

cadıcım benim halimi hiç sorma tam dönem bitti evime gidiyorum dedim bursadan muglaya 12 saattir gidemiyorum kar nedeniyle yolda kaldım.bu havalara hiç alışkın değilim.seni okumak bozulan sinirlerime iyi geldi gercekten..

Unknown dedi ki...

Tooty: Geldi kar,kötü hava benim enerjimi de donduruyor sanki :) Bugun artık dayanamayıp çıktık, hava aldık, yemek yedik.. Daha sık görüşürüz umarım ;)
Raquel: Hahha gördüm, keçe anca yeter bana :)
A.kolik: Yalnız değiliz :)
Blonde: Her halde işkence, sevemiyorum ben bir türlü :)

Hesperid: Ah yazık sana, zor olmuştur, şimdi sıcak evine ulaşmışsındır sanırım?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...