1 Temmuz 2009 Çarşamba

I want you back!

:((

nydailynews

12 yorum:

Fashioncholic Girl dedi ki...

cadııı !!! sen cidden çok seviomuşsun MJ'yi // bu sefer de adına 1kere daha üzüldm :(

Adsız dedi ki...

:( Hala inanamıyorum :S

meliss dedi ki...

bu aksam mtv'de michaelimizn en basarili 40 klibini gosterdiler.cook duygulandim.cok uzgunum cok kotuyum.come back Michael..

A.Ş.K dedi ki...

me to :(

nesrin dedi ki...

:(((

Gone Too Soon dedi ki...

o kadar uzgunum ki ben de:( 2 gundur neredeyse araliksiz, Youtube'da MJ'nin klipleri, konusmalari, konser goruntuleri, roportajlarini izliyorum onu daha iyi anlayabilmek icin. cocuk kalbine ve tertemiz bir ruha sahip boyle masum bir insanin medya ve cevresindeki kalpsiz insanlar tarafindan nasil yokeldigini gordukce uzuntum katlaniyor. onu aslinda hic birimizin anlayamadigini goruyorum. ama o hep kendini caresizce anlatmaya calismis bizlere. o kadar kirilganmis ki! yasarken bizi cogu zaman sasirtan bu muhtesem insanin, bu sefer de en sasirtici numarasini yapmis olmasini ve bir yerlerden sapasaglam karsimiza cikmasini bekliyorum. keske.. bir yandan da tum bu kotuluklerden uzaklastigi ve kurtuldugu icin seviniyorum. ama bogazimdaki dugum, kendimi ne kadar buna inandirmaya calissam da gitmiyor! huzur icinde uyu Peter Pan..

Unknown dedi ki...

aynen cadı:((

Unknown dedi ki...

F.G: Çoook :(
Pinksugar: Ben de, kabul edemiyorum bir türlü, Karl Marlden bile 97 yaşında öldü, MJ neden 50 yaşında terketti bizi gibi garip karşılaştırmalar içindeyim devamlı :(.
Melis: Ben de izledim, cuma günü de saat 22:00'de MTV'de MJ's greatest tv moments var, MTV öyle bir şey yapmalı diye düşünürken (, cuma yapıyorlarmış işte :(

Gone to soon: Başkası için söylediği bu şarkı kendine ne kadar uydu değil mi? :( Ben de şarkı sözlerinde geçen "I'm so lonely", "leave me alone" gibi laflara takık durumdayım, adam defalarca dile getirmiş, kimse anlamak istememiş, dinlememiş, şimdi artık çok geç diyorum ve bunları düşündükçe daha fazla üzülüyorum, MJ sarkıları benim için hep güzel anılar barındırmış, beni gülümsetmiştir ancak bundan sonra onun her vokalini duyduğumda aynı duyguları hissedecek miyim emin değilim, artık o şarkılar benim için içinde hüznü de barındırıyor :(.

Missred: Cenaze töreni LA'de Staples Center'da salı günü yapılacakmış, gitmeyi o kadar isterdim ki, son bir güle güle demek ve bize yaşattığı güzel anlar için teşekkür etmek üzere :(

Gone Too Soon dedi ki...

gerçekten de öyle Moda Cadısı. Gone Too Soon'u kendisi için yazmış gibi! Beni de şu sıralar dinlediğim MJ şarkıları arasında en çok "Ben" hüzünlendiriliyor. bir de dünyanın bir yerinde, 1500 mahkumun MJ için bu şarkıda yaptığı bir "tribute" dansı var ki, işte onu seyrederken ağladım:(bu linkten seyredebilirsin: http://www.youtube.com/watch?v=OK25cfzdTTg
ayrıca yine youtube'daki "Michael Jackson's Private Home Movies" bölümlerini de izlemeni tavsiye ederim. onunla ilgili çok sevimli ve gerçek şeyler var:)bir de ne kadar güzel bir gülüşü varmış değil mi? özellikle "Bad" zamanlarında doruğa çıkmış bu güzel gülüş.umarım şu anda her neredeyse huzurlu ve mutludur..

Pınar dedi ki...

güzel yazmış
http://www.gazeteport.com.tr/YASAM/NEWS/GP_492494

Unknown dedi ki...

Gone too soon: Ben konu olarak hüzünlü haklısın :( Bad zamanı süperdi, ah öyle kalabilseydi, gerçi ben onu afro saçlı, koca burunlu haliyle de seviyordum ve severdim.

Pınar: Evet, ben de öyle düşünmek istiyorum, tüm o kötülüklerden uzakta, istediği gibi olabildiği bir yerde :(. Yazıyı paylaştığın için teşekkür ederim .

Adsız dedi ki...

meeee toooo, I miss him so much!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...