21 Nisan 2009 Salı

Lacivert trençkotun varsa, buraya


Sevgili K.'nın lacivert trençkotunu nasıl kombinleyeceğini sorduğu yorumu üzerine kendisine uygun olabileceğini düşündüğüm sonuçlara ulaştım. K. öğretmen olduğu için bazı kısıtlamaları olduğunu söylese de, farklı ve daha spor kombinler için hafta sonu ve iş çıkışları var öyle değil mi? :) Lacivert benim pek tercih etmediğim bir renk, nedense ona karşı biraz önyargılıyım, aslında olmamam lazım çünkü artık her renk, her renkle giyilebiliyor, yeter ki sonuç göze hoş görünsün :). Kırmızı, beyaz, mavi tonları, bej tonları, pembe tonları, siyah ( Evet, doğru gördünüz) .. bu renkle kullanılabilir, desenli elbiselerle kullanımını da beğendiğimi söylersem yanlış olmaz sanırım. Bu klasik parçayla oluşturulan kombinleri sevecek ve pek çoğu ile birlikte güzel görüneceğine inandığım kırmızı ruju, siz de yakıştıracak mısınız?
İyi akşamlar :)


One of my readers "K. " asked me how to combine her navy trench and ofcourse I have some suggestions. She told me that she works as a teacher so there are some regulations about their outfits at school but for what are the weekends and evenings for? :) She can choose her clothes freely during these periods of time. I'm a little bit biased against navy that I shouldn't be. There're no restrictions about mixing colours anymore, anything can go together well, "the outcome" is important. Red, white,blue, nude, pink tones and even black are great with navy, I also like patterned dresses together. In my opinion red lips would be great with some of the outfits, is that also your opinion?
Good evening :)
Polyvore, fashionmixology

7 yorum:

K. dedi ki...

yaa cadıcııımm çok çok çok teşekkür ederiiiimm süpper bunlaaarrr benim lacivert en sevdiğim renk böyle güzel bir şeyde gördümmü laciverti dayanamam alırım lazım olmasada annem kızdı aldıklarını giy artık diyee :) pembeyle lacivertin güzel gidebileceğini hiç düşünmemiştim yeniden tesekkürler ellerine gözlerine saglıkk :)

Filiz dedi ki...

çok güzell kombinlemşsin eline sağlık bende kullanıcam.ilk defa senden bişiy rica edicem.. üni. mezuniyetim yaklaşıo diktirmeyi düşünüyorum beyaz straplez uzun tiril tiril bişiy istiyorum blogda o tarz bi kombin yaparmısın benim için lütfenn :)

K. dedi ki...

eheueheuhhh filiz banada öyle bir şey lazımdı dur bakalımm bende izliycem postu :)))

kılavuzum karga dedi ki...

"beyaz straplez tiril tiril bişiy" olsun o postun adı hatta filizin tarifini çok beğendim :))))
gözümün önünde canlanan bi kıyafet var eminim kırmızı halıda birinde görmüşümdür beyaz tiril tiril etekler hafif pile gibi geliyor yere kadar tam göğüs altındanda sarımsı işlemeler geçiyo
(troya filminde helenin giydiklerine benzer bişilerdi sanırım :) )

kılavuzum karga dedi ki...

2.resim 2. kombin beyaz çanta ve lacivert hırkalı olan tam bir öğretmen kıyafeti ilkokul öğretmenim canlandı gözümde oda pek severdi lacivert beyaz kombinini :))

Unknown dedi ki...

K: Rica ederim, işine yaramalarına sevindim,bunları hazırlardan seçtim,ben yapmadım :)

Filiz: Tabi senin içinde bir şeyler bakarım sorun değil, postun başlığı şimdiden belli zaten :)

K.K: Bakınıyorum öyle helenistik elbiselere bakalım dediğini post edecek miyim :)

Filiz dedi ki...

Şimdiden teşekrlerr... "beyaz straplez tiril tiril elbiseler" için :)
Not: mezuniyette peri kızı gibi olmak istiormm :))))
çok sade ama göz alıcı olmalı

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...