1 Nisan 2009 Çarşamba

Daisy love





Cumartesi günü sakin bir gündü, öğleden sonra küçük bir Nişantaşı turu yaptık. Steve Madden'da bir süredir gidip gelip baktığım ama denemediğim motorcu botlarını denedim. Fiyatlar nubuk için 114 tl, deri için 119 tl olarak uygundu, ancak ben deri istiyordum, onun da burnu havaya çok kalkık olduğu için çok hoşuma gitmedi, nubuk olanın derisi olsaydı şimdi ayağımda onlar olurdu :). Akşamında ise milli maç olmasından yararlanıp kız arkadaşımla şarap- dvd keyfi yaparak Bride Wars'u seyrettik, bizim için çok fazla idi, o tur abartılı kızlardan olmadığımız için kendimiz ile gurur duyduk :p . Aslında fotoğraf çektirme havamda değildim ancak yeni tişörtümü de sizlerle paylaşmak istiyordum, bu karmaşık duygular arasında bazı fotograflar çektik. Kedisi olanlar ve vazoların hep devrilmesinden yakınanlar için küçük bir notum var; çiçekleri biraz saplarından kesip, tas gibi bir şeye koyarsanız, kedilerinizin size iş çıkartma olasılığını biraz düşürmüş olursunuz, test edildi, onaylandı. x
  • Tişört: Pepe Jeans ( Outletim.com'dan aldım)
  • Toka ve bileklik: Atlas Pasajı
  • Jean: Topshop
On saturday we went to a little windows shopping tour and I checked out the biker boots from Steve Madden. The price was 114 tl for nubuck ones and 119 tl for leather ones, I want the leather version but their front were heading to the north a lot, if the nubuck ones were made in leather , now they are on my feet :) In the evening there were a national football match so I decided to share the evening with my bff watching dvd and drinking wine. We watched Bride wars, it was too much girly and overexaggareted for us, we felt proud of ourselves that we are not those kind of girls :p. I wasn't in the mood for taking photos but I wanted to share my new tee with you, in between of those feelings we took some photos. I have a little note for cat owners, if you're tired of your cat's taking your flowers down all the time, you can cut the flowers and put them in a bowl, it's been tested and approved. x
  • Tee: Pepe Jeans
  • Hair clip and cuff: Local shops from Beyoğlu
  • Jeans: Topshop

19 yorum:

Fashioncholic Girl dedi ki...

keşke kedim olsa da her yeri devirse (çok da büyük konuşmasam iyi olur sanki ) :D

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Tshirtün de güzel ama ben saçındaki tokaya bayıldım. böyle tüllü saç aksesuarları çok hoşuma gidiyor 80lerden fırlamış gibi :)

Stilcatcher dedi ki...

papatyalar çok güzel!En sevdiğim çiçek ya, gözüm ilk ona ilişti:)

betsy dedi ki...

bizim binada calısan bi kadına benzettim böylede =)
hey allahım!
bi gün fotodaki sen değil gibi gelir, bi gün birine benzetirim :P
kedi seveni en cok severim
mıırrrrrr

diLay dedi ki...

cadı,az önce f21 wang'vari botların için yapılan yorumları okudum bazılarına kızdım bazılarına üzüldüm,ben o botları da şortunu da çok begenmiştim dile getirmemiş olsamda,olumsuz yorumların seni etkilemediini biliyorum yine dekendi çapımda destek olmak istedim bence cok guzeller daha cok giymelisin!

http://letsgetitstyle-d.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Yaaaa, ben de o botlarını çok sevdim, yakışmıştı doğrusu... Oje renginden pek hoşlanmadım ama. Ayaklara hep bej french'i yakıştırıyorum nedense. Neyse, botlarının benzerlerinden işte Louboutin'in Deva Suede Tie-Back Boots'larından eşime aldırttım işte sable renginden henüz giymedim, gidince giyicem oraya, ama eminim sendeki gibi hoş durmayacak çünkü boyum 1.78 ve ayakkabıların topukları 5 inch :) Bence bir şeyi beğeniyorsan seviyorsan, ambiyane tabirle diğerlerinin dediği iyi ya da kötü yorumları siklemiycen... Unbreakable olucan. Yani öbür türlü yaşamayız! Hiçbir şeyi takma... Kendi dünyanda yaşa... Başkalarına bok yemek düşer beeea :)

yasemin dedi ki...

tshirtün güzelmiş güle güle kullan!

Unknown dedi ki...

F.G: Hhhe, uzaktan davulun sesi hoş gelir Melikecim, evde olup etrafı kırıp döktükleri zaman aynı şeyleri söyleyemeyeceğinden eminim,sana kırıp dökmeyeni denk gelir umarım :) Tavsiyem 1 kediden şaşmamandır, seviyoruz o ayrı :))))

A.C.,Yasemin ve Nefes: Çok teşekkür ederim.

Itır: Ben de çok severim, papatyalarla dolu bir yere gidip, şöyle aralarına uzanmak istiyorum, var mı öyle bir yer bildiğin? :)

Betsy: Çalışan kadın deyince, çay getiren teyze falan gibi bir şey mi haha? Sana en sonunda yuzum açık bir resmimi göndericem, ondan sonra kimselere benzetemeyeceksin :)))

Dilay: Çok naziksin,çok teşekkür ederim. Eleştiriler tabiki olmalı ama dozu bazen kaçıyor, arada sırada güzel bir şeyler duymak iyi oluyor :)

H.B: Ooo güle güle giy :) Ben uzun boyluların, yüksek topuklu ayakkabı konusunda tereddütlerini anlayamıyorum bazen, higher the better :))Bakınız modeller, sana da yakışacaktır eminim.Genelde tavrım "aynı kelimelerle ifade etmesem de" :)) dediğin yönde, eğer her şeyi taksaydım sanırım bu blogu kapatmış olmam gerekirdi :))

bahar dedi ki...

Tshirt,toka süperr sanıırm omuzda çıt çıtlar var yoksa öğlemi geldi bana ıyı gunlerde kullan ıste ben böğle resimlerde budur senin tarzın diyebiliyorum yanı kendıne has bır tarzın var bence kopii değil diyenler halt etmiş
ama dömi klasik bir gıyım tarzında yok degıl hep aynı tarz takılmıyorsun
sevgıler
bu arada yorumlarda kasap havası calan argo kelımler var bıraz abartı yazmıs sankı

Unknown dedi ki...

Bahar çok teşekkür ederim, duruma göre giyimim de farklılık gösteriyor. Tişörtün umuzlarında metal delikler var dersem doğru ifade etmiş olurum sanıırm :)

betsy dedi ki...

ehehe yok ya moda cadısı :)
bayan değil kadındır aslı diye edebiyat yapsam :P
tabikide yapmam da kadın demek daha güzel geliyo bana..
sende kadın dedim diye o anlamı cıkardın heralde :)

Unknown dedi ki...

Ben de sevmem bayan kelimesini, kullanmışmıyım diye baktım da yoo :)

NİLAYY dedi ki...

O PAPATYALARI NOLUR COK DETAYLI ANLATIN..KAC GUN SOLMADAN KALIYORLAR..YANI BEN ISTESEM O MODELI YARATABILIR MIYIM..COK IHTIYACI VAR RUHUMUN VE EVIMIN OYLE BIR PAPATYA KASESINE..PAPATYA KASESI YALNIZ,NASI GUZEL ISIM DI MI..NASI YAPABILIRIM YADA SIZ HAZIR MI ALDINIZ NOLUUR COK ACIKLAMALI BILGI..

Unknown dedi ki...

Nilayy : :)))) Detaylı anlatmaya çalışayım "papatya kasesini"; önce sıradan bir sokak çiçekçisinde de bulunan papatyalardan bolca alınır, sonra çok yayvan olmayan bir salata kasesi bulunur,eminim evinizde vardır, sonra papatyaların boyu kasenin boyuna göre kısaltılır ( makas ya da bıcak kullanabilirsiniz), kaseye yerleştirilir( dik durması için sık olmaları lazım) ve su koyularak kase tamamlanır, günden güne su eklenerek, papatyaların susuz kalmamasına yardım edilir :)) Yaklaşık 1 hafta yaşarlar sanırım geçen cumartesi alınmıştı bunlar hala sağlamlar :) Ruhunuza ve evinize renk getirmesi dileğiyle, sevgiler :))

Unknown dedi ki...

Bu arada atlamışım küçük bir not düşmek istiyorum olası bazı şeyleri önlemek için; Hadsizin bizden farklı kelimeler kullandığını biliyorum ancak kötü bir niyeti olduğunu sanmıyorum bu biraz onun tarzı, çok rahatsız eden bir durum olursa ben de yayınlamam zaten, sevgiler :)

NİLAYY dedi ki...

BU KADAR MIYDI..BEN SANDIM KI,HANI SUREKLI YASAYAN TOPRAKLI BIR KASE O..HIMM.DETAYLI ANLATTIRIP,EMBESIL DURUMUNA DUSMUS OLDUM DIMI..NAPALIM NEYSE..YANI SANIYORDUM KI ,SUREKLI BIR BITKI O ..COK TESEKKURLER ILGINIZE,CEVABINIZA..HARIKASINIZ,DEVAM EDIN..ALKISLARRRR...PROFESYONEL ANLAMDA MODA ILE ILGILI CALISMA YAPMAYI DUSUNUN DERIM..SEVGILER,SAGLIKLAR..NOT:TABI KI DUN ILK KEZ YAZAN ,EN BASINDAN BERI SESSIZ TAKIPCINIZIM...

Unknown dedi ki...

Bilemezdin Nilayy, ben de anlattım uzun uzun, o zaman ben de aynı duruma düştüm :)Teşekkür ederim, her zaman beklerim :)

NİLAYY dedi ki...

yoo estafurullah..ılgınıze cok cok tesekkurler..

nefes2 dedi ki...

hadsiz için yazdığım yorumumu silerseniz sevinirim. ben kelimelerindeki kabalıktan rahatsız olup yazmıştım. sonuçta fikrinin ne olduğunu bilemem çünkü tanımıyorum. neyse benim artık bu blogda çok işim olmaz. zaten nefes diye başka biri daha varmış. yelizdede onla karşılaştım. rumuzumuda değiştiriyorum. kalın sağlıcakla.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...