23 Mart 2009 Pazartesi

Moda Cadısı Star Gazetesi'nde



Benim için uzun sayılabilecek bir aradan sonra herkese merhaba :) . Bu haftasonu Star Gazetesi'nin cumartesi ekinde moda bloglarını içeren, "Blogtan al haberi başlıklı" bir yazı çıktı, orada ben de bulunmanın gururunu yaşadım. Aslında yüzümü gösteren bir fotoğraf yollamadığım için çıkacağım hakkında bazı süphelerim vardı ama kapakta benim de çok sevdiğim, kalpli aynayı tuttuğum fotografa yer vermişler. Buradan tüm yazıya ulaşabilirsiniz. Orada adı geçen tüm blog yazarlarının başarılarının devamını diler, siz sevgili blog okuyucularına, fotografı çeken sevgili arkadaşım D.'ye ve Star Gazetesi yazarı Berrin Haberveren'e de fırsattan istifade teşekkür ederim. :))
In english: Hello everybody after a long-ish pause for me. Last weekend, there was an article about fashion bloggers at Star newspaper on Saturday, I am so proud because they mentioned my blog, too. I had some doubts to be there because they asked me a photo with no coverage on my face but surprisingly they placed one of my favorite photos on the cover. Since it's in Turkish, I've just linked it on above Turkish part. Hereby, I would like to congratulate other bloggers that have been mentioned and I would like to thank my lovely readers, my wonderful bff D. who took the picture and the writer of the article Berrin Haberveren. :))

13 yorum:

Mutlu Baby dedi ki...

İsabet olmuş, tebrik etmek lazım değil mi? İlk defa ilgi ile takip ettiğim blog gazeteye çıktı da :DD

zui dedi ki...

tebrik ederim cadı!
hake etmiştin ki zaten :]

Noni dedi ki...

Tebrikler canım gerçekten çoook gurur verici birşey başka dergi ve gazetelerde de seni görmemiz dileğiyle kocaman öpüyorum seni !!!!

Adsız dedi ki...

süper çok tebrik ederim cadıcım.. dahada iyi yerlerde görmek dileğiyle çok öptüm..

Unknown dedi ki...

bence artık gazete köşelerinde 2 satır değineceklerine, moda dergilerinde bölüm ayırmalılar. Buarada tebrikler cadıcım:))

Adsız dedi ki...

modelim guzel...

Adsız dedi ki...

cadı harikasın, her gün olmazsa olmazımızsın ayrıca:) hak ediyorsun yani, çok sevindim.

Sycorox dedi ki...

Tebrikler tebrikler...hep merak ederdim yurt dışındaki blogcular hep dergilerde bizimkilerde çıksaya diye...çok sevindim valla:)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Süpürgesi değil blogu var başlıpı çok orijinal olmuş :) Tebrik ederim Cadıcım.

Adsız dedi ki...

Gazeteci bir şahsın soyadının "haberveren" olması... :)

fatma artan dedi ki...

çok sevindim tebrikler
hakediyorsun bence de cadı

Styleseeking Zurich dedi ki...

Tebrikleeeeer!

Nesli

Unknown dedi ki...

Herkese çok teşekkürler, x :)
Benim blogumla ilgili değil ama dergiler konuya kayıtsız, sebebini ben de merak ediyorum.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...