20 Mart 2009 Cuma

Lazy friday


Bir süredir bir bıkkınlık ve tembellik var üzerimde, geçene kadar başka kaynaklardan faydalanıyorum, Topshop gibi . Boyfriend model jean alanlar, almayı düşünenler bu post sizin için.
Yazılanları çevirmem gerekirse:
1. Bu vintage yıkama boyfriend jeanler skinny jeanlerin havalı alternatifi.
2. Jean ve blazer ceket ikilisine bu soluk çiçekli üstle yumuşak bir dokunuş verin.
3.Görünüşünüze canlı renk dokunusuyla neşeli bir hava katın.
In english: I feel lazy and bored lately, until this state of mind passes, I'll use other sources like Topshop. Owners of boyfriend jeans or the the ones who's looking forward to buy one, this post is for you.

11 yorum:

Fashioncholic Girl dedi ki...

bence bu trend sıktı artık // yani skinny ya da boru paçayı defalarca boy friend jean'e tercih ederim ki şunu da söylemeliyim sana skinny çok yakışıyo :)

Adsız dedi ki...

çoooookkkkkk istiyorum boyfriend jean, annemden aşırma baggy çok tatlı dkny koyu mor bir jeanim vardı ince jean kumaşından, ama kayıp! keşke bulsam da siyah ojelerimle grili-beyazlı bluz ve aksesuarlarla kombinlesemm!

Styleseeking Zurich dedi ki...

Cok güzel secimler, renklere bayildim! Bu topshop ayakkabilara ilk gördügümde asik oldum!!

Nesli

kkkk dedi ki...

Bluz cok guzelmis gullu gullu

Unknown dedi ki...

F.C: Ben henüz almadım zaten, skinny jeanlerden vazgeçmiyorum ama arada bir değişiklik lazım:)

Seda: Bulursun umarım,iyice ara her yeri :)Bende kısa siyah hırkamı bulamıyorum nereye girdiyse, artık ümidi kestim:(

Nesli: Ben de o ayakkabıları çok beğenmiştim ama burda pahalılar, indirime kadar kalırsa belki alırım.

Adsız dedi ki...

blazer ceketlerin kollari kivrilinca cok hosuma gidiyor ama nedense o ceketleri boyfriend jean'lerle yakistiramiyorum-bir bayanin vucudunda ki tum kivrimlari olduruyor bu ikili :) blazer+ skinny'den yanayim..

Adsız dedi ki...

cadıcım sen yazmayınca üzülüyorum resmen ben, yeni haftada bol bol yazarsın umarım =)
bi ricam bile olabilir hatta . şu sıra çok kilo verdim. inanılmaz mutluyum ve yeni kıyafetler almam gerek sanırım artık. hem bana hem diğer okuyanlara bilgi vermek açısından en sevdiğin en sık kulladığın(kıyafette,aksesuarda,makyajda) parçaları yazsan nasıl olur? hatta fotoğraflarla falan belki... nefis olur :)
şu pazar ilavelerinde yazan küçük siyah bir elbise, iyi kesimli şık bir takım gardrobunuzun olmazsa olmazları arasında olmalı! şeklinde değil belki ama yazdıklarından yola çıkarak bişeyler alabileceğimi düşünüyorum :):)
SPRNOVA

Adsız dedi ki...

boyfriend jeanleri sevmedim, hiç sevmiyorm,asla da sevemicem..
ama ayakkabılar süper! :)

Adsız dedi ki...

Désolée... Bu bf jeans'e sinir oluyorum beeea :))) Skinny jeans ya da leather leggings'ten bir türlü 'vazcayamıyorum'. Ayyy hem de kıvırmak paçaları dereyi geçecekmiş gibi tam le four durumları :P Oh shit diyorum hadi a tout à l'heure bébé'yim :)))

Unknown dedi ki...

Sprnova: Haftasonları blogta tatilde :) Yapabilirim öyle bir post ama öyle az ve kesin parçalar yok sanırım, biraz düşüneyim.

Adsız dedi ki...

Trendleri her ne kadar takip etsem de boyfriend modeli jeanlere hala gözüm alışamadı:( Sanki çok da şişman gösterirler gibi geliyor. Ama yazın çok güzel olmuş tebrikler!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...