24 Mart 2009 Salı

Jealous??


Bir çocuğun, sizin belki de hiç sahip olamayacağı Chanel çantaya sahip olması sizi kıskandırır mı? Evetse bu yanlış bir şey midir? Bir çocuğun bu çantaya sahip olması ne kadar doğrudur? Sizce bu resim çok şeker bir resim midir? Bir resim, bir sürü soru :)
Günün şarkısı Depeche Mode'dan Wrong, son zamanlardaki favorim :)


Are you jealous of a little girl who own a Chanel bag maybe you'll never ever have? Is it wrong to be jealous of her? Is it ok for a child to have a Chanel bag? Do you think this photo is cute? One
photo, too many questions :)
Song of the day; Wrong from Depeche Mode, my lately favorite.
Altamiranyc

38 yorum:

Stilcatcher dedi ki...

Kıskançlıktan ziyade düşündürür, beni!Bu yaşta Chanel çanta ileride ne peki?
Şu günün şarkısına bugun bi diyeceğim yok,bu aralar ben de sık sık dinliyom.Tamam,rockçıyız,markçıyız ama Depeche Mode'u ayrı bir yerde de tutarız yane:)

zui dedi ki...

zaten günlerdir chanel çantayla ilgili çeşitli kıskançlıklarım söz konusu kaç gündür gereksiz insanlardan görüyourm ( ama gerçekten gereksiz dün allahımm neydi günahım dedim o kadar yani küçümseme amaçlı değil)

ki evet bir çocuğun chanel çantası olması gayet saçma , büyümüşte küçülmüş modellerden hiç haz almam

lale kunt dedi ki...

aaay tiki çocuk seniii gıcık oldum :)
dün akşam camdan bakarken bu yaşlarda bir kızın ayağında ugg gördüm, kendi kendime dedim ki 'ayol seneye olmayacak ayağına ne bu kadar para verdiniz?'. çocuğum olsa ayaklarını sıcak tutması için alırdım tabi ki diye düşündüm, sonra da acaba sırf moda diye mi aldılar yoksa sıcak olduğu için mi diye ikilemde kaldım.. evet kafayı sıyırdım :) çocuğum olmadığı için mutluyum :)

Adsız dedi ki...

bence çook şekeer.
herşey çok yakışmış üzerine.
stil sahibi bi bücür.
hem burberry bodyler giyip, tasarım bebek arabalarında gezen bebekler görünce çok da acayip gelmedi bana.
suri ve zahara nın üzerinden daha fazla malzeme çıkar bence.

Unknown dedi ki...

cadı "jealous" ı yanlış yazmışsın.
Bu konuda fikrim I am jealous too ama ben kızı değil annesini kıskandım. Küçücük kızda bu çanta varsa annesinde kim bilir neler vardır offf:((((

ZET Fashion dedi ki...

Ben o kızın ablası olmak isterdim :) O zaman bir de beni görün!
Günün şarkısına sende mi başladın, bu şarkı beni de sardı son zamanlarda.

AYŞİM ÖZGÜR dedi ki...

Bu 'çocuk' böyle giyinebildiğine göre çok varlık bir ailesi var evet, ama bence sosyo-ekonomık statusu ne olursa olsun çocuklar kıyafetlerınden bağımsız değerlendirilmelidir. Bu kızın böyle giyinmeyi kendi düşünecek kadar tarzı oturamadığına göre - çünkü herşeyden önce daha bu yaşta insanın karakteri oturmaz.- Onu bu şekilde giyinmeye alıştıran ailesi... Sonra çocuklar para kavramını öğrenmeye başlayıp o çantanın ne kadar değerli olduğunu anladığında sürekli bunları arkadaşlarının ayakkabısıyla, çantasıyla karşılaştırmaya başlayacak... Oysa o yaşta çocuklar kıyafetlerini düşünmeden, birbirinin çantasına, montuna bakmadan yaklaşmalı birbirine.. Geçen gün de kız çocukları için manikür/pedikür merkezi açıldığını okudum, bunun sonu nereye varıcak?Hadi diğer şeyleri geçtim ama o çanta, uğruna insanların aylarca para biriktirdiği, bekleme listelerine girmeye çalıştığı bir çantaysa, işte orda o çocuğun ailesi birilerine birşey göstermek istiyordur. Hem içinde ne taşıyo Barbie bebek mi?Elbette ki bir ailenin maddi durumu neyse, çocuğunu da ona göre güzel ve kaliteli giydirir bu çok normal, ama iş bir yerden sonra bunun ötesine geçiyor... Ben de çocuk pedagojisinden çok anlar gibi ahkam kesiyorum ama bunlar benım düşüncelerim moda cadıcığım:)

Unknown dedi ki...

Zcim, sarkı tavsiyesi sürekli ve her gün yaptığım bir şey değil, seyrek yapıyorum, hatta bu 2. sanırım. Cumartesi Otto'da da duyunca, farketmeyenler için bir hatırlatayım dedim, resim de nedense oyle ismiyle şarkının bir çağrısım yaptı.

yasmin dedi ki...

walla hiiiç kıskanmadım, çanta ve takı düşkünlüğü olmayan nadir bi türüm ben. hatta sırt çantam dışında ilk defa geçen ay çanta aldım o da topuklularımı artık giyiyim bari dedim diye. üstünde ben çakmayım diye bağıran yazılar armalar filan olmadığı sürece hoşuma gidebilir her çanta, üstünde kocaman ben Chanel im, dünya kadar parayım diyen çantalar da iter çoğu zaman beni =) neyse böle işte ııh hiç bişi hissetmedim. =)

cetubi dedi ki...

kız büyümüşte küçülmüş gibi bakıyor. büyüyünce ne yapıcak neyse bunu ailesi düşünsün :) şarkı süper benimde favorim.

kılavuzum karga dedi ki...

günde 3 posta zevkle dövebileceğim bir kız çocuğu hatta bu resmi msn ikonlarıma *tamdayaklık olarak ekleyeceğim :P

ZET Fashion dedi ki...

Ben daha sık yapmanı rica ediyorum, Depeche Mode sevdiğim bir grup olduğu için biliyorum bu şarkıyı eminim bilmediklerim çıkar, bizim de kültürüm gelişmiş olur biraz :)

Adsız dedi ki...

Sanırım saçlarında da boya var. :S Beresi de Burberry.. Yanlış tespit etmediysem. :)

Adsız dedi ki...

o çanta tahminen ne kadardır ki :S

Adsız dedi ki...

benim ailemin bana cocukken aldıgı en pahalı kıyafetler benetton dan dı.ve çantalarımıda en fazla 10.kez kullanmıştım,çünkü sıkılmıştım.
ki ben memur bi ailenin cocuguyum.düşünüyorumda bu cocuk bu cantadan sıkıldıktan sonra ne isteyecek(ileriki yaşlarını kastediyorum)
ileride double paris hilton mu olacak?
pembe bi kıyafet giydiginde o da pembe bı arabaya bıner,kırmızıyta kırmızı,yeşile yeşil....

Lizzy dedi ki...

kucuk hanımın ustunden marka akıyor zaten, sırf chanelle sınırlı degil yani.. Kıskanmak degil de, bu cocuk 2 yas daha buyuyunce ne olur, nasil giyinir diye merak etmiyorum degil..

özge dedi ki...

kıskançlıktan çatlatır,düşündürüür,kesin babannesinden kalmıştır,çüünkü bu tiplerin neneleri torunlarına hermesler,chaneller bırakır.

Adsız dedi ki...

çok kıskandım :((
hadi git çocuğum başka yerde oyna bakimmm

be dedi ki...

kesinlikle giydigi hersey cok yakismis cantasida paltosuda bereside saclarininda boya oldugunu sanmiyorum kucukken benimde boyleyeydi yaz aylarinda cok aciliyor zaten sarisin belliki .alicak durumlari varsa marka giymemesi icin hicbir neden yok bence.Giydigi hicbirseyde kendini yasindan buyuk gosteren abarti birsey yok hepsi cok yakismis bnce.Kiskanmaya gelince isle asla kiyafterlini kiskanmam insanalarin ama taparcasina begenebilirim=)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

yadırganacak olanı yadırgamaz, hatta takdir eder hale geldik. itiraf ediyorum: çok beğendim! itiraf ediyorum: aynı zamanda da çok kızdım!
asla çocuğumu marka delisi yapmayacağım.
sanırım kavram karmaşası da var, bizim chanele verdiğimiz değer ile bu kızın annesinin verdiği değer.
"fark var!"

Afush dedi ki...

Allah daha çok versin,bi kısmını da bana versin dedim içimden ne diyeyim.. :D

Çantasından önce Uggları dikkatimi çekti ama eninde sonunda o bir çocuk ve elinde scooter ı var,asıl ilgisini çeken şey o olsa gerek.

alis dedi ki...

Çok tatlı duruyor o ayrı.. Ama iyi şımartmış bunu anası, orası da kesin.

Geçen yıl falandı galiba, caddedeki Burberry'e bakıyordum, tepeden tırnağa marka, ama son derece zevksiz giyinmiş bir kadın küçük tombul sevimsiz kızına alışveriş yapıyordu. Kızın Burberry şalları bir omzuna atışı vardı ki görmeliydiniz; "burası benden sorulur" havalarında. Anası da gözleri buğulu buğulu "yavrumun ilk Burberry'si" duygusallığı içinde evladını seyre dalmıştı.

Adsız dedi ki...

bu moda sadece kadınlar üzerine mi kurulu birşeyy,ERKEK modası nerde gardaşımm..altın gününe çevirmişiniz burayı...halkın sesine kulak verin!

Unknown dedi ki...

Burada benim sesim daha ön planda sevgili köy çeşmesi :)) Erkek modası çok takip ettiğim bir şey değil, kadın modasıyla bir şekilde birleşirse veya sevdiğim bir şeyler olursa koyuyorum, bugun aldığım 2. yorum konu ile ilgili, belki biraz daha yer ayırabilirim ilerde. O zamana kadar http://eymentopcuoglu.blogspot.com/ u okumanızı tavsiye ederim.

postmoda dedi ki...

bu duruma çocukluğunu yaşamaya çalışan kızcağızın üzerine anne egosuun patlaması diyebilir miyiz?

Adsız dedi ki...

bloğun sayfalarında gezdiğim gördüğüm kadarıyla siz de marc jacobs başta olmak üzere pek çok ünlü(ve pahalı) markaların çantalarını kullanıyorsunuz, neden bu chanel'e sahip olamayacağınızı anlamadım:))

kız güzel resim güzel ama ugg denen nesne bu resmin bile havasını bozmaya yetmiş.

modaninprensesi dedi ki...

Kıskanılmayacak gibi değil ki:)

Adsız dedi ki...

annesinden kaçırarak kullandığını düşünüyorum. hiç kıskanmadım. alabilecek durum var demekki. yaşına gitmemiş.

Nihan dedi ki...

cadı bugün çok komik birşey oldu. Bugün Beşiktaş'taki şu meşhur mağazaya gittim bir arkadaşımla öğlen tatilinde. Senin cadıpazarına koyduğun H&M hırkan var ya, işte onu gösterdim kıza, bu bir arkadaşımda da var diye (bloglarla ilişkimi iş yerinde gizli tutuyorum, o yüzden blogu var oradan biliyorum demedim. Neden gizli tutuyorsun dersen, ne bileyim işte, galiba eninde sonunda benim bloguma da ulaşmalarını istemememden). Hatta gitti gidiyorda sattı deyince mağazacı adam kafasını kaldırıp, ha Modacadısından mı bahsediyorsun dedi. Tabii ben dumur oldum. Adam bir hırkadan senin kim olduğunu çıkardı. Ne diyeyim dünya küçük, moda dünyası daha da küçük sanırım (tabii kız Modacadısı nasıl bir isim mağazacı nereden biliyor adını der gibi suratıma bakınca durumu açıkladım).

Styleseeking Zurich dedi ki...

i'm definitely jealous :D but i'm not sure about if i find her that cute..her style's too mature..
but it looks great, no doubt.

MiJi <3

Adsız dedi ki...

Yaaaaa, aynı benim küçüklüğüm :))) Büyüyünce benim gibi oluyooo bunlar :))) Misal Genève'e Menève'e filan işte o aralar en iyi arkadaşını ziyarete gidip aradığı çantayı bulamadı diye delirip kudurup diye sinirden saçına maçına yamuk kahküller kesiyooo bunlar biraz büyüyünce :)) Panik yok, kendi yağlarında kavruluyorlar beeea :P

cleo dedi ki...

ben aslında buyumusde kuculmus cocukları cok seviyorum...kıskanmadım dııl tabıkıde...sekerle fln kadırılası aslında ama yapcak bısey yok...

Unknown dedi ki...

Sevgili Adsız, evet bir kaç adet marka çantam var ama Chanel'in en küçük çantası 1800 usdden falan başlıyor, benim kocaman çantalarım ondan daha uygun fiyatlı, bir de Chanel'de indirim, karta taksit falan olmuyor, belki de bu bir işaret yakında Chanel çantam mı olacak yoksa :))

Nihan: Hhaa komikmiş,evet tanıyorlar onlar beni, hatta bir kaç gün önce ben de uğradım. Bir şey buldunuz mu bari? :)

Herkese yorumları için teşekkürler, ben olaya bir de şöyle bir bakış açısı getirmek istiyorum; bu foto Paris Moda Haftası sırasında çekilmiş, muhtemelen kızımızın annesi bu olaylarla iç içe, belki de Chanel'in iyi musterilerinden bilemiyoruz ama bir şekilde davet edilmiş işte defilelere, o da heralde racona!! uysun diye kızına çantasını vermiş olabilir, bana kalırsa ugg botlar bir çocuğun kullanabileceği en ayagını sıcak tutan ve rahat seçim ama Chanel çanta için aynı şeyi söyleyemeyeceğim :))

Nihan dedi ki...

Arkadaşım ilk defa gittiği için kendini kaybetti. Ben ise pek birşey bulamadım, sadece 5 TL inmiş olmasa muhtemelen almayacağım bir H&M etek aldım.

Adsız dedi ki...

ahh... :)ben böyle bi küçük kız tanıyorum.kendisi yeğenim.9 yaşında ve resimdeki gibi bir chanel çantaya sahip.o kadar ısrar etti ki(2 ay başımızın etini yedi) kıramadı babası onu....Evet,9 yaşında ve dünyadaki en sevdiğin şey ne diye sorduğumuzda chanel çantam diye cevap veriyor.
Gezmeyi en çok sevdiği yer ise harvey nichols...Moda düşkünü bir yeğen benimkisi de işte... :)

Fashioncholic Girl dedi ki...

ece : şaka yapıyor olmalısın /// Chanel çanta ve Harvey Nichols ... Düşündürücü ...

ama bence bu kız çok tatlı bişey (ve kıskandım tabiki de)

bu arada yüzümü saklamadığım ilk post'umu yayınladım :):):)

Afush dedi ki...

Beşiktaştaki H&M etekleri 5 ytl ye satan "şu meşhur mağaza"nın adını alabilir miyim?
İzmir de oturuyorum ve ne yazık ki H&M bulmak imkansız burada =)

Unknown dedi ki...

Afush: Bana bir mail atarsan sana detaylı bilgi verebilirim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...