10 Mart 2009 Salı

How to wear harem, drop crotch,oversized pants?

Balenciaga PreFall '09







En iyi örneklerden biri, Balmain pantolonuyla Vogue Paris'in moda direktörü Emmanuelle Alt
One of the best examples ; Emmanuelle Alt fashion director of Vogue Paris in Balmain




Stilist Barbara Martelo Balmain'iyle
Barbara Martelo, stylist, in Balmain








Geçen sonbahardan, yaza ve gelecek kışa devam edecek şalvar, düşük ağlı, bol pantolon akımına, henüz bir örnekle karşınıza çıkmadığım için kayıtsız kaldığımı düşünmeyin lütfen. Yaz sonunda aldığım, salvar tulum ve sonbaharda aldığım düşük ağlı pantolon sadece güneşli günleri bekliyorlar. Onlar bekleyedursun, Kumral'ın da isteği üzerine bu her yeri saran akıma bakalım kimler nasıl kapılmış, bu pantolonları nasıl giymişler.
In english: From last fall to this summer and to next fall, the harem, drop crotched and oversized pants have been everywhere but please don't think I'm not aware of the trend since I didn't post any outfit. I have harem jumpsuit which I bought at the end of last summer and drop crotch pants which I had since last fall, they are waiting in my closet for sunny days . While they're waiting, on a request from Kumral, let's see who wore these pants and how?
Stylecopycat,Sartorialist, Garance Dore, Altamira,TFS, Maydele, Jak&Jill,Mydailystyle

23 yorum:

berraque dedi ki...

iyi taşıması çok zor bunları , ciddi anlamda ikonik bi tipin olmalı ki "köyden indim şehre" gibi gözükmeyesin . umarım insanlar iyi kombine edip aynaya bakarlar giymeden önce :D

Adsız dedi ki...

giymem giyene mani olmam....
ama sende görmek isterim

Adsız dedi ki...

I'll gladly pass that.
Kişisel fikrim çok sakil pantalonlar olduğu doğrultusunda. Seveni giysin tabii, ne karışırım?
Bence Berraque haklı, olmaz demiyorum ama taşıması-yakıştırması zor bir parça. Bugüne kadar gördüklerim arasında sadece bir kişinin üzerinde güzel ve değişik durduğunu düşündüm şalvarın. Onda da şalvar kıza karizma katmıyor, bilfiil kızın karizmasından faydalanıyordu ki bu da yine Berraque'ın dediği yere çıkıyor.

A.Ş.K dedi ki...

bende çok seviyorum böyle modelleri , daha çok uzun boylulara yakıştığı aşikar :)

zui dedi ki...

uzun bacaklılara yakışabilecek birşey bence bir de tabi denildiği gibi neyle giyeceğini de bilmelisin

Unknown dedi ki...

Ben de uzun ve ince insanlara daha çok yakıştığı kanısındayım, çok uzun değilse kişinin boyu,topuklu ayakkabı giymek şart, aksi takdirde bodur, tıfıl, şişman..vs gibi gözükmek gibi riskleri var. Ben de tam salvar değil ama düşük ağlı olanları daha fazla tercih ederim. Diğer bir önemli konuda üst tarafı minimumda tutmak, çok fazla detay görünümün başarısını etkileyecektir. Deri ceket, blazer,kısa ceketler bu tarz pantolonların en iyi tamamlayıcıları, biraz ten göstermenin de daha güzel durduğu kanısındayım.

kılavuzum karga dedi ki...

hiç tarzım değil zaten bodur ve şişmanım o nedenle uzak duruyorum :))

Adsız dedi ki...

hiç tarzım değil. ben hep skinny pantolon veya kısa pileli etekler giyerim. almıyım alanada mani olmıyayım. boyum 1,70 topukluda giyerim ama yinede bu pantolonu üzerimde görmek istemem. cadı sen giy. eminim kombininden buıradakinden çok daha farklı görünür. ama sende giyme. sen mini etek giy. çok yakışıyor.

Unknown dedi ki...

Giymeyeceğim şeylerin başında geliyor. Estetik değil. Fotoğraftaki hiçkimseye yakıştıramadım ayrıca:(

Styleseeking Zurich dedi ki...

very inspiring photos! <3
miji

kılavuzum karga dedi ki...

cadının blogu okuyucuları olarak bu akımı protesto edelim :D

Unknown dedi ki...

Dünya giyiyor, siz protesto edin :) Ya da biraz bekleyin, enerjinizi ben giydiğimde harcarsınız :p Beni eleştirin diyen blog yazarı olur mu ya? :))

ZET Fashion dedi ki...

Ben Vogue Paris moda direktörünün üstünde bayıldım..

Ben karşı değilim ama nolur yakışan giysin!!

Unknown dedi ki...

Cadı sen beğendikten ve de yakıştırdıktan sonra kim ne diyebilir ki? :)))
Şunu da kabul etmek gerekir ki şalvar ve türevleri hiçbir zaman bol paça pantolon ya da skinny gibi klasikleşecek bir parça olamaz, 1-2 sezon gelir ve gider.

alis dedi ki...

Yok, ben üni.'deyken patlak veren şalvar modasında adım başı gördüğüm altın rengi, asker yeşili ya da siyah saten şalvar modasından feci şekilde travmatize olmuşum, ömür boyu atlatabileceğimi sanmam.

İlla giyicem diyenler de detaylara dikkat etsin, bir kere fazla dökümlü jarse, saten gibi kumaşlarla çok kötü duruyor. Köylü şalvarı gibi değil de fütüristik, hacimli, geometrik detaylı, hatta biraz katı olmalı bence.

Adsız dedi ki...

Cadı teşekkürler :) Herkes nefret etse de ben bayılıyorum şalvara. Senin üstünde de görmek isterim Cadı. :)

Unknown dedi ki...

Cadı arada sevmediklerine de yer versen eskisi gibi ne güzel olurdu:)))

Unknown dedi ki...

Missred: Orası kesin, gelip geçici bir akım ama yine iyi dayandı bence :) Hangi, hani ne bunu nasıl giyersin falan diye eleştirdiklerim mi? Evet onu ben de düşünüyorum, ne zamandır yapmıyorum, nerde kaldı cadılığım? :))

Unknown dedi ki...

cadının sevmedikleri etiketindeki "eda ve ördekler" ile blake lively etiketindeki "hayır blake hayır" gibi,bir de tuğba ünsal lı vardı galiba.Ya da sevmediğin bir moda akımı da olabilir:)))

Çift Kaşarlı Tost dedi ki...

it looks like someone just pooped their pants or using a big baby diaper to prevent from pooping :)

korkunc.. pişik yapmaz ama bunlar yazın

Unknown dedi ki...

Ç.K.T: Çok acımasızsın :)

Adsız dedi ki...

Eğer doğru kobinle ile giyilmez ve çok kısa boylular tercih ederse görüntüler hiç hoş olmayacaktır.

chocolate's lover dedi ki...

ooooooooo bu post tam benim için olmuş.Yeni harem jeanimi nasıl giysem diye düşünüyordum.hemen kombine yapıp bloğuma koymalı:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...