3 Mart 2009 Salı

Green with envy





Haftasonu ne yaptığımı sizinle paylaşamadım ama şenlikli geçtiğini ve 2 kıyafet postu çıktığını söyleyebilirim. Cuma akşamı arkadaşımın sahibi olduğu Multimekan'a gittik. Yemeğe yetişemedik ama sonrasında bar, müzik, muhabbet hoştu. Küçük ve sıcak bir mekan, özel partiler için düşünülebilir zaten bir ev partisi havası vardı gece boyunca. Lezzetli yemeklerini tadamadık ama zencefil sevenler için ginger applMadde İşaretli Listee vodka ve farklı bir şeyler denemek isteyenler için Bacardi-Jagermeister-Red Bull'u tavsiye ederim. Gelelim esas konumuza, bakalım ne giymişim:

  • Elbise: Atmosphere ( Bu elbiseyi hatırlayanınız var mı? Blogumu açtığımda ilk post ettiğim kıyafetlerden biriydi, daha üstümde fotoğraf çekmeye başlamamıştım, o zamanlar kimse beni okumuyordu :))

  • Ayakkabı: Nine West ( Evet yine burnu-arkası açık ayakkabı giydim, bir de dolgu topuklu, söyleyeceklerinize hazırlıklıyım ama bence hoş duruyor)

  • Çanta: Vintage ( Bu çanta da en az 2-3 senedir dolapta ama burda ilk kez fotoğrafının bulunması benim ayıbım, az kullanıyorum ama denkte gelmedi)
  • Zincirler:Indus

  • Palto: Mango

In english: So far, I couldn't share my weekend with you, it was fine and there were 2 outfits to post. On friday we went to a place called Multimekan that the owner is my friend. We couldn't make it to dinner but bar, music and ambiance were great.It's a small and cozy place and very convenient for private parties, which was the mood in the air that night. Although we didn't have a chance to try the delicious food, I enjoyed ginger apple vodka and Bacardi-Jagermeister-Red Bull a lot. If we focus on our main subject, let's see what I wore:

  • Dress: Atmosphere ( Does anyone recognize this dress? I posted in the very beginning of my blog, it wasn't even on me, nobody was reading my blog back then:))
  • Shoes: Nine West ( Yes I wore a summer time shoe with tights, which my fellow Turkish readers don't like much and criticize me on that but I'm prepared for any negative comments because I like the look)
  • Bag: Vintage ( It's been in my closet for 2 or 3 years but this the first photo of this bag on the blog. I have been carrying it a few times but it's a shame that there is no outfit with it.)
  • Chain necklaces: Indus ( A local shop)
  • Coat: Mango

37 yorum:

ZET Fashion dedi ki...

Ayakkabılar çok güzel, dolgu topuk olmasalar ben de alıcaktım. Ben siyah çorap dışında çok beğendim, çantaya da hakettiği değeri vermelisin bence çok tatlıymış.

Shopaholic dedi ki...

Cadı paltona bayıldım yaa.. Bir önceki kombininde de bayılmıştım ama söylemek bu posta kısmetmiş. Bu sene mi aldın acaba?? Ben görmedim Mangoda böyle bir palto çünkü.. Gerçi bu yıl pek de bakmadım Mangoya o da ayrı ama..

Ayakkabılar da üzerinde palto olmadığında gayet uyumlu bence, ama palto ile emin olamadım :)
Baharda bu şekilde elbise, çorap, açık ayakkabı üçlüsünü üzerime ince hırka veya ceketlerle giymek hoşma gider benim de.

Unknown dedi ki...

elbiseye ve çantaya bayıldım cadı. Bende açık ayakkabıyla çorap giymeyi başaramıyorum henüz senden cesaret alıp giyicem:)

Stilcatcher dedi ki...

Okunduğunu bilmek güzel bir duygu değil mi?:)
Vala açık ayakkabı ve çorap ikilisi sana yakışıyor.Üstelik elbise ile de çok bohem olmuşsun.Sevdim.

Ben 2 sene Rusya taraflarında yaşadım.Orada votkayı sek içerler.Şimdi ne alaka dieyeceksin ben de bulamdım zaten alakasını.:)Votka deyince çağrışım yaptı.Yoksa oraları mı özledim ney?:)

Nihan dedi ki...

Bence de paltosuzken super gorunuyor ayakkabilar. Bu arada Cadicim coraplarin nereden. Ben gercekten kalin opak corap bulmakta zorlaniyorum. Accesorizedan aliyorum ama en kucuk bedeni bile buyuk geliyor.

(V)gamze dedi ki...

süper süper süper bir tarzın var

elbise takıntım var zaten

çok tatlı şifon,yeşil, pıtır pıtır bişi
blogunu yeni buldum
harikasın!!!

ugenist dedi ki...

Çorap siyah değil de koyu yeşil gibi geldi bana. Bence müthiş bi uyum var. ayakkabılara da bayıldım. Kombin süper olmuş..

Ayrıca son postuma bakarsan adını görebilirsin:)

Bi dedi ki...

çantanı, birkaç saat önce gittigidiyor profilinde görüp "ah keşke bunu da satsa." demiştim:) elbisene de bayıldım.
bana kalırsa ayakkabılar,çok farklı bir hava yaratmış kombininde.

ceren dedi ki...

bence de ayakkabı çorap uyumu muhteşem=) ben de çok giymek istiyorum ama henüz yakıştıramadım bi türlü, işalla, umutluyum=)

zui dedi ki...

elbise gayet hoş
çorapla açık ayakkabıy akarşı değilim ama renk uyumu olmamış gibi geldi bana
çanta da güzel ztn

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Ben de sevdim cadı, çanta ve elbise çok güzel. Ben de hiç çorağla açık ayakkabı giymedim şimdiye kadar. Kötü olacakmış gibi geliyor.

dodi dedi ki...

ayakkabı dışında bence gayet hoş:)
siyah çorapla kahverengi burnu açık ayakkabıyı pek yakıştıramadım ama açıkçası, doğruya doğru:))

Jojee dedi ki...

çantana ve ayakkabılara bittim..
Bi ile aynı düşünceyi bende paylaştım ah dedim o çantayı satsa:)
çorap konusunda ise z ye katılıyorum bende tam olarak alışamadım:)

Adsız dedi ki...

öncelikle fotograf kalitesinden bahsetmek istiyorum,
mukemmel.......

kıyafetide cok begendim,tebrikler

Adsız dedi ki...

palto dışında kıyafete bakıp' keşke hepsi benim olsa' diyecek kadar beğendiğim bir seçim. süper olmuşsun cadı.

Nil dedi ki...

Elbisene ben de bayıldım her bir gün daha güzelleşiyor bence stilin cadıcım :)

Adsız dedi ki...

of off
en sevdiğim kombilerinden biri olmuş desem yeri..
evet evet...
ayakkabılar, çanta , elbise herşey şahane .. en sevdiğim kombilerinden biri bu !
kesinlikle !
:) sevgiler
SPRNOVA
buarada saçlarınla ilgili bişeyler yaz istiyorum. rengi nedir,değiştirmeyi düşüyormusun ? bende kararsızım bu konuda çok.

Adsız dedi ki...

ojeler, fotopraflar ve bacaklarda çok başarılı eklemek istedim tekrar bakınca :)
SPRNOVA

Adsız dedi ki...

bence güzel olmuş ayakkabılar. paltoyla ilk etapta tezat bir görüntü oluşturmuş ama çok yadırgamadım ben. elbiseye de ayrıca bayıldım. zaten bütün beğendiğim kıyafetler illa türkiye'de olmayan markalar oluyor bkz. h&m :) sanırım benim için de londra vakti geldi de geçiyor :)

PINK PRINCESS dedi ki...

açık ayakkabı ne çorap anlamıyorum ve sevemiyorum...kapalı ayakkabılar varken neden çorapla açık ayakkabı giyilir ki zaten açık ayakkabıları bol bol giyiyoruz yazın.kışında kapalılarını giyelim:)neyse onun dışında güzel..çantaya bittim ben.

kaitlyn dedi ki...

i looooove the lacy dress. it's so pretty. and the clutch is pretty too. also, apple ginger vodka sounds delicious! haha.

feray dedi ki...

Kesinlikle çok beğendim. Olmamış hiçbirşey yok! Çanta ve elbise renk uyumu müthiş olmuş. Çanta da ayrı bir konu zaten, harikaa...

engindeniz dedi ki...

Bence elbisenin,cantanın ve ayakkabının uyumu çok güzel olmuş.Keşke siyah çorap giymeseydin, farklı bir renk deneseydin.Elbisen harika sana da çok yakışmış:)Sevgiler..

Adsız dedi ki...

elbiseyi çok iyi taşımışsın. ayakkabı ile çorap son zamanlarda bi hayli gündemde. bende denedim. burnu açık ayakkabıyla giyiyorum. değişiklik olmuş. uyumuna pek takılmadım. çünkü artık tek renk insanlar görmekten sıkıldım.

crazydaisy dedi ki...

benceee elbisen mükemmel kombinde ayakkabı hariç süper olmş:D ama ayakkabı güzel bunun dolgu topuk olmayanlarından bende almştım dolgu topuğu bnde rahat kullanamayanlardanım belki bol paça pantolonlarla ..

Flame dedi ki...

Elbise ve çanta çok hoş! O zamanlar kimse okumuyor derken bana haksızlık yaptın gibi geldi :)))))

Unknown dedi ki...

Z: Bence dolgu olması rahat, bu sene buna benzer bir model var Nine West'te topugu normal ( ama tahtasını ben beğenmedim) ve zımba detaylı belki ona bakabilirsin.

Shopaholic: Palto Mango'nun ilk TR'ye geldiği zamanlardan, o zaman daha kalitelive hoş seyler varmış sanırım ya da biz çok bir şey bilmediğimizden güzel geliyormuş, neyse iyi bir yatırım yapmışım, seve seve giyiyorum,teşekkürler.

Cindrella:Biraz göz alışması ve uyumlu kombinle yapabilirsin, denemen lazım, teşekkürler :)

Itır: Evet hoş bir duygu :) Rejans'a gittiğimizde ben limonlu votkayı içememiştim sert gelmişti, sek içmek alkolik olursam ancak yapabileceğim bir şey olur sanırım, ama Ruslar için votka su gibi bir şey o yüzden normal :)Bence oraları özlemedin, öyle nostalji yaptın,ben nereden biliyorsam hahaahah :)

Nihan: Çoraplar Calzedonia 100 denye, beden 1-2, çok sağol :)
Gamze: Pıtır pıtır lafına bittim , hoşgeldim umarım yorumlarına devam edersin :)

Ugenist: Hayır efendim siyah, çok sağol, blogunda yazdıklarına hala gülüyorum :)

Bi:Çantayı satmayı düşündüm, hatta resimleri bile çekildi, çünkü çok sık kullanmıyorum ama sonra değerini bulmayacağı korkusuyla kendim kullansam daha iyi olur dedim, belki satarım bu kadar beğendiyseniz,ben başka güzel çantalarda bulabilirim sanırım,bekleyip görelim :)

Ceren ve alışveriş cini: Cindrella'ya söylediklerim sizin için de geçerli, çok teşekkürler :)

Zui, Dodi,Jojee P.P.Crazydaisy: Herkesin beğenmesini beklemiyorum zaten,teşekkürler ;)

Jege: Yeni makine sağolsun, çok merci :)

Tsk ve Nil:Çok sağolunuz :)
Sprnova: :)) Çok tatlısın, sağol. Saçımın rengini bilmiyorum, daha önce de Esra sormuştu kuaförümden öğrenip yazıcam ama hala oraya gidemedim.Bir de bana yabancı bir yorumda sormuşlardı orda deli gibi bişiler yazmıştım saçım ve genel saçla ilgili, biraz da burda yazayım, saçlarım ince telli, kırılgan,hafif dalgalı, kolay bir saç değil.Uzun ve sağlıklı saçlara sahip insanlara imreniyorum ancak ben saçımı fazla uzatamıyorum çünkü kırılıyorlar. Daha koyu renkler yüzümü daha sert gösteriyor,rengimden memnunum değiştirmeyi su an düşünmüyorum. modeline gelince son iki yazdır kulak hizasında kısaydı, beğenen çok olsa da, daha uzun boylarda saçların bana daha çok yakıştığını ve seçeneğimin daha çok olduğunu düşündüĞüm için bir süre daha uzatacağım. Saç konusunda giyime göre daha tutucuyum,zamanında saçlarımı sarıya boyatmış olsam da bana yakışanın bu olduğunu artık biliyorum :)

Theoria: Bu elbiseyi ben burdan buldum :))) ama öyle bir fırsatın varsa hiç durma LOndra'ya git, herkesin görmesi gereken bir şehir bence, ben de fırsat bulsam yine gitmek isterim :)

Kaitlyn: Thank you :) yeah it was divine, they prepare it with fresh ginger and apple, and served with green apple slices, yummy :))

Feroşkop,Nefes: X

Engindeniz:Başka renk bir çorap rengini düşünmedim bile, teşekkürler.

Flame: O zamanlar beni 5 kişi okuyordu demek aynı etkiyi yaratmazdı :))) Teşekkür ederim x

be dedi ki...

gecen sefer acık ayakkabı ile corab comb. begenmemistim ama bu sefer cok sık olmus acaba corap acı kahve olsa nasıl durur diye dusundum ama o zmanda cok mu bayardı karar veremedim =))elbiseni bnce sık sık giy cooook guzel ve yakısmıs = ))

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

zaten önemli olan uyumsuz olup,birlikte havalı durmaları :) bence çok güzel olmuş...:)tebrikler..

MorDolap dedi ki...

cadıcım - i am truly green with envy..çok hoş olmuş...

Unknown dedi ki...

Be: Kahve çorap çok hoşuma gitmiyor, teşekkürler :)

Terry: Aynen,sen bu olayı çözmüşsün, teşekkürler :)

Mordolap: Hahah don't be! x

Adsız dedi ki...

oooooo elbise çanta zincir ve ojelerine bayıldım cadı..sana da çok yakışmış ayrıca son resmine bittim.. açık ayakkabı ile çoraba gelince akşam yemek veya gece gezmesi olunca kullanıyorum baharda işe bile gitmişliğim vardır öyle. bence hoş ama ilk gördüğümde resmini gözüme garip geldi biraz fakat sonradan bakınca hoşuma gitti. bence çok hoş tarzın var.
offf vodka denince aklım gidiyor son yılbaşı faciasından sonra uzun süre içemem sanırım :))yılın başı benim sonum olacaktı nerdeyse..

Fashioncholic Girl dedi ki...

elbiseyi tanıdım !!! :D hatırlıyorum o zamanları // bilgisayarı açar açmaz moda cadısını okumaya başlardım // hatta bu blogu yeni fark ettiğimde önceki post'larının hepsini birden okumuştum :D:D:D

aynısı nil için de geçerli ;)

A.Ş.K dedi ki...

bu elbiseyede bayıldımmm

Noni dedi ki...

Elbise harika tam benlik bayılıyorum böyle püfür püfür elbiselere ama o palto hiç senin tarzın değil sanki 1 geceliğine giymek için anneannenden ödünç almışsın gibi ama paltonun içindeki herşey süper ;)

Unknown dedi ki...

Teşekkürler kızlar.

Aline Dahl dedi ki...

I looooooooove your fur coat! It is gorgeous!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...