17 Mart 2009 Salı

Cadı'nın seçimleri

Moto/Topshop Jean Mont - Zımbalı punk/rock bileklik - Miss Selfridge tunik S - Miss Selfridge Tunik M - H&M hırka

Tüm ürünler için lütfen buraya. İyi şanslar, iyi alışverişler :)

5 yorum:

KokoSh dedi ki...

hırkaya bayıldım yaa

Adsız dedi ki...

cadıcım bişey sormak isterim. şu gittigidiyordan nasıl satış yapılıyor? okudum orda yazanları fakat çokda açıklayıcı gelmedi bana, sana sormamda mahsur varmı ? bende düşünüyorum bişeyler satmayıda.
SPRNOVA

Adsız dedi ki...

sevgili moda cadısı uzun zmndır takipteyim ama daha yeni yazıyorum. tarzını çok beğeniyorum senden bir ricam olucak ucuk mavi kot mini etek aldım ama nsl bir komdinle giyinsem yardımcı olursan çok sevinirim:)

bettyboop

Unknown dedi ki...

Sprnova: Üye olduktan sonra satış başlığından satacaklarını listeliyorsun, uygun kategoriler, başlıklar, fiyat..vs konularına dikkat ederek, mesajlarım altından msj gonderip gelenleri cevaplayabilirsin.Sistem şöyle işliyor, satış bittikten sonra 3 gun içinde odeme gelmesi lazım,bunu ve tüm durum detaylarını bana özel başlığı altında durum sayfasında sana gösteriyor zaten, uyarıları takip et yeter.Ödeme geldikten sonra sen urunu gonderip, kargo detaylarını giriyorsun, alıcı onaylarsa para hesabına geçiyor. Özellikle aklına takılan bir şey varsa lütfen mail at, bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalışırım.

Bettyboop: Çok teşekkürler, senin için özel bir post yapmaya çalışırım.

postmoda dedi ki...

hırka çok hoş

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...