12 Mart 2009 Perşembe

Baharı bekleyen kumrular gibi..



Bu başlığı ingilizce atacaktım ama bu daha komik geldi :) Kumru cadı! Baharı beklediğim doğru, bu karanlık ve yağmurlu havalar canıma tak etti artık. Azcık güneş çıkar gibi olunca renklere ve burnu açık ayakkabıya koştum. Kazağın rengine bayılıyorum, insana enerji veriyor, genel olarak sade ve rahat bir seçim, fotograflar çok iyi değil.


  • Kazak: Divided by H&M

  • Jean: H&M

  • Palto: Topshop

  • Atkı: Kığılı ( Erkek arkadaştan aşırma)

  • Kemer ve kolye: Mango

  • Ayakkabı: BCBG

  • Çorap: Calzedonia

  • Çanta: LV
  • Bilezik: Accessorize

p.s.: F21 püsküllü botlar dün geldi, bu ne hız :) Tipleri fena değil, resimler haftasonu.



In english: I'm waiting for spring, these dark and rainy days are killing me. I saw a little bit of sunshine and just run to colors and open toe shoes. I love the color of the sweater, it gives me energy. Overall it's basic and comfy but photos are not the best.

  • Sweater: Divided by H&M


  • Jean: H&M


  • Coat: Topshop


  • Scarf: Kıgılı ( A local brand, borrowed from my bf)


  • Belt and necklace: Mango


  • Shoes: BCBG


  • Socks:Calzedonia


  • Bag: LV
  • Bracelet: Accessorize

P.S.: F21 fringe open toe boots arrived yesterday, what a speed! They're not that bad, pics will be here at weekend.



24 yorum:

Stilcatcher dedi ki...

Daha da geliyormuş yağmur :) simdi uyarı demıs meterolojı!
Ama sen sade ve hos olmussun.

Unknown dedi ki...

Cadı gri arkası pembe ayakkabılarını giy lütfen:))) bu aralar fazla istek yapıyorum galiba:)))

Noni dedi ki...

Ben bu açık ayakkabıları çorapla giyme olayına alışamadım henüz, cesaret edemiyorum...

oniomaniac dedi ki...

girl you seem like a fresh breeze of spring with that lovely sweater of yours:) like the coat too, but can't say the same for the shoes :) imho, something different would be nicer.
i also have another request from you, i hit the gym everyday and it's getting harder to find things to wear. i like stella mccartney for adidas and lacoste, but i need new and cool ideas :) would you pleaaaaaaaase post somethig about sportswear? :)

Unknown dedi ki...

oniomaniac'ı okuduktan sonra modanın güzin ablası diyorum sana başka da bişey demiyorum.

Adsız dedi ki...

bu kombini çok beğenmedim. sıradan olmuş. ayakkabının içine çorap eh idare eder. çorabın rengi çok titici geldi. bu kazakla jean ve altınada ayakkabının içine kahve tonlarında bi çorap olsa fena olmazdı. ama bu kazak hiç giyilmese daha doğrumu olurdu. karar veremedim.

crazydaisy dedi ki...

peki f21 türkiye kargolaması yapıor mu ?

Unknown dedi ki...

Itır: Yaa :(( X

Missred: Onlara da sıra gelir :) Ben de bazen kendimi öyle hissediyorum, bunların dışında maille de gelen sorular oluyor bazen ben bile cevaplarını bilmiyorum :)) Gym konusu da zor bir konu bakalım ne yapabilirim :)

Onio: I wish, I could go to the gym everyday,I haven't been exercising for 7 months now :( which is your gym? It's a tough one, let me see :))

Crazy: Pahalı ama evet yapıyor.

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Postun başlığına koptum :)
Kolye 10 numara olmuş.

ZET Fashion dedi ki...

Çok şaşırdım F21'in hemen gelmesine! Aferin onlara :)
Heyecanla bekliyorum cadı resmini.
Bu arada ben paltonu çok beğendim çok yakışmış.

zui dedi ki...

ben de yeşile bayılırım!
palto da çok tatlı olmuş.
bir de F21 shipping ücreti ne kadar elbiseler vardı çok güzel alsam mı madem bu hızla geliyor

Adsız dedi ki...

yaa f21 diye bahsettiğiniz mağaza forever21'mi???
türkiyeye nası yolluyolar ya benim maille kredi kartı ekstremi falan istemişlerdi yok faks çekin demişlerdi. çok uğraştırdılar bende paramı geri yatırın dedim:(
ama süper şeyler var tekrar sipariş vericem zannedersem...

p.s: ilk yorumumu yapıorum artık dayanamadım sessiz kalmaktan:P

Unknown dedi ki...

A.C, Z: :))

Zui ve Lisa: Ben Forever21'a 39 usd kusur odedim shipping için, genelde shipping o civarda, 100 usdyi de geçmeme durumu olduğu için ( Gümrüğe takılma konusu) fazla bir şey söylenemiyor, öyle olunca da shipping yuksek kalıyor. Online storedan normal sipariş veriliyor, onun dışında bir prosedür yok, kolay ve zahmetsiz :)Lisa sessiz kalma lütfen, düşüncelerini paylaş, tekrar hoş geldin :)

oniomaniac dedi ki...

it's hillside atasehir. i hit the gym everyday at 19.30 for a year now and i love it. of course i have the time for it, bu i advise everyone the same, if one could do. but as i said what to wear is hard for me since i try my best to look good even if i am on treadmill :) thanks in advance for the post :)

Adsız dedi ki...

Kıyafetine yorum yapmayı unuttum tabi:)
Bence çorap sadece burnu açık ama arkası kapalı ayakkabılarla güzel oluyo, hani belkide kotla giydiğin için gözüme kötü göründü elbise yada etek altında seviyorum bu kombini:)
ayrıca dolgu topuk ayakkabıyla bu boylarda ve modelde kot giymeyi sevmiyorum. kesinlikle paçası daha bol ve uzun bi kot olmalı.
ayakkabı dışında kıyafet süper bence ;)

Adsız dedi ki...

MERHABALAR CANIM..MEVSİMLİK DERİ TARZINDA MONT ALACAĞIM AMA KARARSIZIM SENİN STİLİN BENİMKİNE ÇOK YAKIN YARDIMCI OLACAĞINI ÜMİT EDİYORUM..

yasmin dedi ki...

cadı ya H&M ayakkabını giyy =) bayıldım ben ona (sevgilinin getirdiği) hatta yolu düşerse sevgilinin bana da 35.5 numarasını yanlışlıkla getirebilir mi =) açık ayakkabı+çorap kombinasyonu dışında sevdim. ama açık ayakkabıyla çorap olayı ve kalın topuklar modanın asla takip edemiyceğim akımları sanırım. sevemiyorum bir türlü

Unknown dedi ki...

Hacer: Deri ceket 2 yıldır falan çok kullanılan bir parça, en güzellerini Zara ve Topshop'ta gördüm. Benimde Zara'dan 2 ceketim var, çok severek giyiyorum, yeni sezonda da gördüm bir şeyler ancak sezon yeni başladığı için fiyatları uygun olmayabilir. Pull & Bear ve Bershka'da da uygun bir şeyler olabilir. Tip olarak soruyorsan kısa, vücuda oturan motorcu ceketlerinin yanısıra asimetrik kesimlerde çok tutuluyor, belki sonra biraz daha araştırıp bir post yaparım ama şimdilik söyleyeceklerim bu kadar :)

Yasemin: Bu aralar gitmiyor, bir gitse :)

Adsız dedi ki...

Açık ayakkabı ve çorap ı-ıhh :( ama üst kısım çok hoş :)

Trendtastic NY dedi ki...

i can make a suggestion for onomaniac. I reccomend Lululemon. Little pricey but definetly very hot and cute stuff.Since they don't have online shopping, ebay is the only way to shop.

Unknown dedi ki...

Hacer bir de eklememişim ama klasik kesimli bir model alırsan her zaman giyebilirsin.

Trendtastic: I was going to suggest that, thanks. Here is the site http://www.lululemon.com/ but I will make a post, too ;)

Adsız dedi ki...

Bu siteni seviyorum !
F21 turk kredi karti kabul ediyor mu? Bir ara denemistim ama kartimi amerikan bankasi olmadigindan kabul etmemisti,
sevgiler, gul

Adsız dedi ki...

Merhaba, bu fotografta kullandığın LV 30 mu 35 mi?? telefonla sipariş vereceğim ama ngi boy olması gerektiğine henüz karar veremedim, elindeki ebat olarak gayet iyi görünüyor

Unknown dedi ki...

35, şimdiden güle güle kullan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...