27 Mart 2009 Cuma

80'leri gözlerinde görmek istiyorum


Bildiğiniz üzere 80'lere nur yağıyor, artık bunu durdurmak imkansız, dolayısıyla uyduğu kadar bu trendi kendimize motive etmek lazım. Kıyafetleri geçersek ( Asit yıkama jeanler, keskin omuzlar, MC Hammer pantolonları..vs), bu durum makyaja da sıçramış durumda. Bu uygulama da temelde koyu gri far on planda, kaş altına doğal bir far kullanılırken, gri farla kedi gözüne benzer bir kuyruk yapılıyor. Tonları ve koyuluk derecesini kendinize göre ayarlayabilir, isterseniz biraz pırıltı kullanabilirsiniz. Gözlerin bu kadar ön planda olduğu bir makyajda tabi ki, naturel bir yuz, az allık ve doğal renkte dudaklar en iyi sonucu verecektir.


Önerilen ürünler:

Max factor MAXeye 3lü göz farı

Sephora Dumanlı göz paleti
Stila Dumanlı göz paleti ( Başlangıç seviyesinde olanlar için :))
Size ayrıca uygun fiyatıyla Watsonslarda bulabileceğiniz, benim de kullandığım Rimmel London'ın 3lu göz farı Colour Rush Trio- Twlilight Zone 710 'u tavsiye edebilirim.
As all of you are aware, 80's comeback is no longer stopable so we need to improvise the trend according to ourselves. If we disregard the clothing ( Acid wash jeans, strong shoulders, MC Hammer pants.. etc), 80's are also find a place on the make-up. On this application basically the grey eye shadow is the key element, you need to play bare on the brow bone and last but not leat you make a cat eye effect by applying you gray eyeshadow to outer corners. You can easily apply it according to your taste ( darker, lighter) and even you can use some glitter. By having your eyes that popped, it's better to have a natural face, a little blush and natural lips.
Product suggestions:
NARS Cream eye shadow
NARS Duo eye shadow
Sephora Smoky eyes palette
Max Factor MAXeye shadow 3 colour
Stila Smoky eye talking palette ( For beginners:))
I also recommend an eye shadow palette that I use Clour Rush Trio -Twilight Zone 710 from Rimmel London.
WWW

8 yorum:

Adsız dedi ki...

aayy bu 80li giyim tarzından artık ööö geldiii, dün gece NTV'deki Ece Sükanın tarzı neydi öyle yaaa walla iğrenç artık lütfen günümüze dönsek diyorumm...
Ama göz makyajı fena değilmiş.

nur dedi ki...

yıllardır en favori göz makyajım!
bu arada inglot'taki, renklerini kendin ayarlayabildiğin far paletleri de çok güzel ve kullanışlı, üstelik farlar bittikten sonra paleti tekrar doldurtabiliyorsun:)

Adsız dedi ki...

stila yazinca aklima geldi-hani dumanli goz makyajini duzgun uygulayamamaktan sikayet edenler var ya-i$te onlar icin stila konusan ve farlari nasil surulmesi gerektigini anlatan 4'lu farlar piyasaya surdu :)

alis dedi ki...

^^Konuşan mı? Elimden tutup yaptırması lazım :( Ya bir beceremedim şunu, acaba cimrilikten iyi far fırçası almadığım için mi? Moda cadısı sen şu olaya bir el at, makyaj tutorial'ı lazım bize :)

Adsız dedi ki...

ve sen zaten linkini vermi$sin :)

Unknown dedi ki...

Alis ben öyle tutorial falan yapamam da bazı siteler önerebilirim :) Aslında hep smashbox'ın videolarını koymak istiyorum da olmadı,biraz daha çalışayım konu ile ilgili

http://www.makeupgeek.com/category/tutorials/
http://raquel13.com/makeup/tutorials/

http://www.makeupandbeautyblog.com/

http://www.5min.com/Video/Daytime-Eye-Makeup-Tutorial-28737023

http://www.barrym.com/make-up-tutorials/

Fashioncholic Girl dedi ki...

hey ! taglendin ;)

Unknown dedi ki...

Eyvah:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...