16 Şubat 2009 Pazartesi

Weekend summary



Bu haftasonu güzel geçti, cuma günü izinliydim, gittigidiyor olayına giriş yapmamı sağlayacak fotograflar çektik, bu akşam veya en geç yarın ilk 5-6 parçayı koymayı düşünüyorum, içlerinde çok beğenilen bir kaç parça da olacak, sizi haberdar edeceğim. Cuma akşamı If Istanbul'un açılış partisine iştirak ettik, kalabalıktı ama eğlenceliydi diyemeyeceğim. Ordan ayrıldıktan sonra, gecenin ilerleyen saatleri benim için daha eğlenceli bir hal aldı çünkü en sevdiğim dj/produktörlerden John Digweed'i yine dinledim. Müziği her zaman ki gibi kusursuzdu, seti boyunca çığlıklar atıp, bol bol dansettim diyebilirim. Cuma gününün kıyafetleri, daha sonra gelecek, post zamanları ve kronoloji birbirini tutmayacak ne yazık ki. :)


Cumartesi bilindiği üzere Sevgililer Günü'ydü, umarım herkesin günü düşlediği şekilde geçmiştir. Benim için sıradan bir cumartesiydİ, çünkü Sevgililer Günü'ne inanmıyorum ve aksine "o gün" özel bir şeyler yapmak uzun süredir içimden gelmiyor. Bu durum, günü iyi sekilde değerlendirmeme engel değildi tabi, If Istanbul'da gösterimde olan "Turn It Loose" ( Kendini Serbest Bırak) adlı filmi, yönetmen ve yapımcısının katılımıyla izlemek oldukça keyifliydi. Film 2007 yılında Güney Afrika'nın Soweto kentinde düzenlenen, dünyanın en iyi b-boy'unu seçmek için yapılan yarışmanın perde arkasını anlatıyor. Her bir yarışmacının ardındaki hikaye, müzikler, atmosfer ve çekim teknikleri gerçekten etkileyiciydi, gösterimi devam ediyor, benim gibi bu türün meraklılarını memnun edeceğini düşünüyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.


Kıyafete göz atacak olursak, sinemaya gittiğim için, özel bir şey değil ayrıca hava çok soğuk ve yağışlıydı. Bazılarınız eminim yine aynı hırka diyecek ama ne yapabilirim, hem çok kullanışlı, hem seviyorum, sizin de sık sık giydiğiniz ve sevdiğiniz parçalar yok mu?
  • Hırka ve çanta: H&M
  • Jean: Topshop
  • Tunik: Zara ( eski)
  • Çizme: Vintage
  • Şal: Markasız ( eski)
  • Yüzük: Barcelona'dan

P.s: Beni yine I love your blog ödülüne layık gören Fashioncholic Girl'e teşekkürler ve sevgiler :)

In english: I had a lovely weekend. I was off on Friday and took some pictures for my online sales project. Friday evening, we've been to If Istanbul's opening party, it was full but I can't say it was amusing at the same time. After that party, we had a chance to listen one of my favorite djs/producers of all time, John Digweed. I became a woo girl ( Remember that episode of How I met your mother? ) and danced a lot until the end of his set. I also had images of the oufit from that night, sorry the chronology of pix and my posts will not overlap :).
Saturday was Valentine's Day as you were all aware, I hope everyone had their dream day. For me it was not different from any other day because I don't believe in Valentine's Day and it's been a long time since I quit doing special things on that day. Ofcourse it wasn't a reason to stay at home, we watched the movie " Turn It Loose" with its director and producer, it was fun. The movie takes us to behind the scenes of b-boy event held in Soweto, South Africa in 2007. The background and stories of every b-boy, music, athmosphere and shooting technics were impressive, you still have a chance to see it and I recommend it to the people who are fan of documentaries, like me .
Considering my outfit, because I went to see a movie, it was casual, the weather was rainy and very cold. I can hear that some of you say same cardigan again but it's very versatile and I love it. Don't you have any favorite items that you wear very often?
  • Cardi and Bag: H&M
  • Jean: Topshop
  • Top: Zara ( old)
  • Boots: Vintage
  • Scarf: No name ( old)
  • Ring: From Barcelona

P.s: Again, I have been honored by Fashioncholic Girl for I love your blog award , thank you sweety :)

12 yorum:

Stilcatcher dedi ki...

Olmaz olur mu?Sevdiğim şeyleri eskise bile atamam ben.Özellikle de ayakkabı olarak var ben de sevdiklerim listesinde.Kalıbı eskir ama ben giyerim vala:)

Nihan dedi ki...

Cizmeni cok begendim, satisa cikicak urunleri heyecanla bekliyorum, bir odul de benden aldin, fyi...

Unknown dedi ki...

Geçen gün bir dolap detoksu yaptım, yıllardır giymediğim, küçülmüş, kısalmış.. her şeyi verdim, dolabım rahatladı :))
Nihan, çok teşekkür ederim, çok naziksin :)

a. gizem dedi ki...

çizme çok hoş :) şalın kullanış stilini de çok begendim cadıcım, ben de deneyeceğim

Adsız dedi ki...

evet aynı hırkan ama ne önemi varki. yakışıyor. bu kombinde hoş olmuş. şalını nasıl bağladın cadı? gitti gidiyoru merakla bekliyorum. sevgilerimle... sarışın nefes :))

Unknown dedi ki...

Sağol Gizem, bu çizmeyi alırken pahalı gelmişti önce fiyatı ama kat ve kat çıkarttım diyebilirim :)

Nefes: Sen de sağol :) Anlatımım kötüdür ama deneyelim :) Bu aslında büyük paşminalardan, ikiye katlıyorsun, püsküllü ucu gördüğün şekilde boynuna denk getiriyorsun, yukarda kalan kısmınının dökümlü olarak durmasına dikkat ediyorsun sonra boynundan uçları terse doğru bağlayıp, kalan parçaları ondeki buyuk parçanın altına sıkıştırıveriyorsun :)

Adsız dedi ki...

yüzük şahane. kıyafetin de bence çok sevimli geçirdiğin gün ile tam olarak uyumlu. bir filmin yönetmeniyle aynı salonda izlemek hele ki istanbul film festivali'nde... çok kıskandım snei moda cadısı:)

Fashioncholic Girl dedi ki...

cadı'cım önemli değil // ben sadece bu ödülü hak ettiğini düşündüğüm blogger'lara verdim ;)

ama bu teşekkür için de gerçekten çoook mutlu oldum :D

Nil dedi ki...

Sanırım en sevdiğim kıyafetlerinden biri bu oldu. Çizmelerin çok güzel!

Unknown dedi ki...

Nil teşekkürler :) Bu kıyafetin favorilerinden biri olması ilginç :)

Unknown dedi ki...

sevgili cadı aylardır takip etmeme rağmen sana yazmak için beni dürten mevzu gittigidiyor satışın oldu!!! Sabırsızlıkla bekliyorum, bloğunu sık sık yoklayıp bir link arıyorum ama göremiyorum,sevgiler

Adsız dedi ki...

hadi cadı
daha sık post we gittigidiyor satısın
merakla bekliyoruz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...