17 Kasım 2008 Pazartesi

Larien'in soruları









Yine Larien'in önerdiği üzere ( Larien, beni çalıştırmak için bu blogu okuyor, daha kısa saçlılar için bere önerilerini yazacağım :)), dolabınızda bulunan ama nasıl kullanacağınızla ilgili kafanızda soru işaretleri olan parçaların kombinlenmesi konusuna hep beraber çözüm üretme önerisi benim de kafama yattı ve Larien konuyu ortaya atan olduğu için, denek olmayı da kabul ederek bana bazı fotograflar gonderdi.


Sorular söyle:

1. Annesinin sırlar dolabında bulduğu fotografta görünen 3 clutch, demode mi ? Nasıl kullanmalı?


2. Yurtdışı seyahatleri için el bagajı olarak kullandığı çanta günlük kullanım için uygun mu yoksa büyük mü?


Ben bu konuyu haftasonu yazacaktım ama laptopu ofiste bırakınca, bir daha dönemedim ofise. Bu postta yorumlarımı yapıp, daha sonra başka bir postta bulabildiğim resimlerle yardımcı olmayı düşünüyorum, bu sırada tabi ki diğer okuyucular da, yorum yapmaktan çekinmesinler.
Öncelikle belirtmem gerekir ki, clutchlar çok güzel Larien, demode olması söz konusu değil, muhtemelen 80'li yıllardan kalmışlar, vintage değeri var, kullanılan materyal( Krokodil baskı), görünümleri gayet güzel. Benim de kullanmaktan keyif aldığım bir kaç tane zarf seklinde el cantam var, keşke benim annemin dolabından da ara sıra böyle süprizler çıksa :) Yılan derisi baskılıya gelince, belki içlerinde en fazla özellikli olan o, gerçekten beğendim, ben hepsini kullanırdım.
Neyle kombinlenebileceğine gelince, renkleri her şeyle kullanılmaya gayet uygun, o konuda bir sorun yasayacağını sanmıyorum, yalnız gunduz kullanmak için çok pratik olmayabilirler, fazla bir şey tasımayacağın akşam gezmeleri, onlar için daha uygun olacaktır, hayır ben zaten az şey tasırım dersen, tabi ki gunduz de kullanabilirsin. Yılan derisi olan daha monokrom renklerle iyi gidecektir, zaten iddialı bir görünümü olduğu için, desenli veya baskın renkler, çantanın yeterince on plana çıkmasını engelleyecek ve görünümün goz yoracaktır.
2. sorunun cevabına gelirsek, büyük çantaları seven biri olarak, doktor çantası tipinde olan bu çantayı ve rengini beğenmekle beraber, günlük hayatta kullanmak için biraz büyük olduğu kanaatindeyim, içini doldurmak zor olabilir, doldurmak zor olmasa da taşımak kolay olmayacaktır. Yine de sana önerim bir gun çok volumlu ve kat kat olmayan, sade ve spor kıyafetlerle bir kombinleyip duruma bakman, rahat edersen kullanmaya devam etmendir.
Bu post belki de bloga yeni bir boyut kazandıracak ve baska sorular olursa "cadıya sorun" gibi bir etiketle devam edilmesine on ayak olacaktır, once Larien'e sonra da yorumları ile konuya katkıda bulunacak herkese şimdiden teşekkürler.

15 yorum:

kılavuzum karga dedi ki...

cadıcım seni çok yorduğumun farkındayım ama bu işi senden iyi yapabilecek birini tanımıyorum:)

yılan derisi baskılı dediğin çanta aslında baskı değil birebir yılan derisi bu nedenle çok ağır bir parça oldugunu düşünüyorum düz siyah bir elbiseyle kullanacağım yarın akşam doğum günü partimde (evet yarın doğumgünümmmm:))gelecek yorumlarıda seninle paylaşırım:)))

Unknown dedi ki...

Ayyh sımartma benii, yorulmadım canım,saka yaptım :) Baskılı değil, gerçek olması daha da iyi daha değerli demek ki :) Düz siyah elbise, siyah ayakkabı, az ve sade aksesuar bence de doğru seçimler olacaktır.Şimdiden doğum günün kutlu olsun, o zaman kombinleri önermekte geç mi kaldım, tüh :(

serap dedi ki...

Larien 2 nolu çantaya bayıldım gerçekten güzel konbinlersen giysilerinle harika konbinasyonlar çıkıcaktır.Vintage olması beni bi ayrı kendine çekti çantanın....Üstüne yaşanmışlık sinmiş olan materyellere bayılırım.

Nihan dedi ki...

Clutchlar muhtesem. Simdi gidip kendi clutchlarini nedense atan anneme kizacagim...
Larien'in sanirim cocugu yok ama buyuk canta sik ve stil diaper bag arayan annelere birebir...

Unknown dedi ki...

Benim annede de birsey yok Nihan, ben oyle yapmayacagim ama :p

şeker pasta dedi ki...

Çantaların hepsi birbirinden güzel ben büyük çantayıda çok sevdim dar bir blue jean ve tunik şeklindeki uzun bir kazakla çok hoş olacağını düşünüyorum....

Haydins dedi ki...

Bu soru cevap kismi cok guzel olmus cadicim..

Adsız dedi ki...

Bence taba çanta süper ve her türlü kombinlenebilir. Ama favorim dar kot, gömlek ve uzun hırka üçlüsüdür. Bu üçlüyle süper görüneceğine eminim. 3 çantayı ise siyah bir elbise ile kombinleyebilir bence..

Adsız dedi ki...

çantacıklar trenckotlarla da iyi olur.cadıcık ne dersin?

kılavuzum karga dedi ki...

larienin çocuğu yok hatta daha bir eşi bile yok:))) ama çocuklu bir kadın kadar eşyam oluyor dışarı çıkarken yanımda :)))
yorumlar çok yararlı oldu herkese çok teşekkür ederim
cadı bu köşe daim olsun ben sana sürekli yeni parçalar yollar çalıştırırım seni merak etme:)))

Unknown dedi ki...

Yaa bir süredir uğrasıp, bir araya getirdiğim imajları yuklemedi bu salak blogger, tekrar bulup eklemek zorundayım, kusura bakma :(((

Nily dedi ki...

Aaaaa süper fikirrrr. Blogunu ara sıra takip ediyorum ve aklımdan geçmişti keşke cadıya foto yollasak o da bize kombin önerileri yapsa hatta yorum bölümünden herkes fikrini söylese filan. Yakında ben de bazı fotolar yollayabilirim. Yollayayım mı? :)
Bu arada ben de annemin dolabından bi clutch kaptım ;)

Unknown dedi ki...

Nilay sen de sanslilardansin o zaman,istediginiz fotolari yollayabilirsiniz, ben tabiki elimden geldigince yardim etmeye calisirim.

Adsız dedi ki...

Yorumumu daha önce yazmıştım, bir problem oldu herhalde... Neyse... :)
Portföylerine bayıldım Larien, kaliteli oldukları belli oluyor.. Yılan derisi olan krem, toprak tonlarında kotlarla çok güzel olabilir bence... Hani Zara'da filan oluyor ya...
Bir de diğer portföylere zincir takarak farklı kullanımlar olabilir.. Hem de görüntü zenginleşir.

kılavuzum karga dedi ki...

hımmm zincir fikri hoşuma gitti bir denemek lazım pixie teşekkürler;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...