5 Kasım 2008 Çarşamba

Bow Wow








Kasım ayı geldi ve hala guneşli ılık günler yaşıyoruz, pek keyifli. Bugunkü kıyafetimde yine en sevdiğim fiyonklar var, iste dökümü:


  • Üst ve tayt: Zara


  • Gözlük, çanta ve babetler: Marc Jacobs


  • Hırka: H&M


  • Yüzük: Chic


  • Bere: Aldo




5 yorum:

Adsız dedi ki...

yüüzük süper :)
aynısının yaka iğnesi olarak ipekyol'da war :) peki benm bu ipekyol sevdam :) nyse başarılıı amaa seni daha iddialı bekliooruum cadıcıııık
xoxo :)
ezgiii

Unknown dedi ki...

ipekyoldakini gormustum,haklisin bayagi benziyor ama birebir ayni degil. Ipekyola gecen hafta gittim, bir sey bulamadim, arkadasim 50 tl ye guzel bir orgu bere aldi,bana kalirsa, urunler cok basarili degil ve fiyatlari biraz yuksek. Senin aldigin guzel bir sey var ise,fotografini gondermek istersen,seve seve bloga koyarim ezgicim :)

dodi dedi ki...

yüzük yurtdışındanmı cadı nerden aldın??
ben de bayıldım, zaten yüzük tutkum gün geçtikçe büyüyor:))

kılavuzum karga dedi ki...

cadı üzerindeki parçanın kolları nasıl yarım kolmu kolsuzmu tam detay alabilirmiyiz:)birde bere kullanımıyla ilgili bir yazı bekliyorum senden çok sevmeme ragmen fazla detaylı kullanamıyorum açık ayakkabı+çorap kombini şeklinde birde bere köşesi istiyorum lütfennn:)))

Unknown dedi ki...

Dodicim yüzük Beyoğlu Galatasaray'da bulunan Chic adlı mağazadan, lisenin yanındaki sokaktan aşağı doğru inerken 100-150 mt kadar ilerde solda, başka güzel aksesuarlar,ayakkabılar ve uygun fiyata marka kıyafetler de bulabileceğiniz bir yer, bakılması tavsiye olunur.Larien kolları karpuz kol gibi, 24 Nisan'daki postumda üzerinde bir şey olmadan giymiştim,bir göz at istersen. Bere konusunda en kısa zamanda çalışacağım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...