19 Ağustos 2013 Pazartesi

I Love Sale 4 geliyor


İyi haftalar bayanlar, baylar! :) Bu haftaya güzel bir haberle başlıyoruz. Davullar lütfen!!! Çok sevilen, merakla beklenen, daha sık olsun denilen I Love Sale etkinliği Eylül ayında yine sizlerle buluşacak.  Her seferinde giderek büyüyen I Love Sale etkinliğinin 4. sü 15 Eylül Pazar günü Karaköy'ün sevdiğimiz mekanı Muhit'te, Markafoni.com'un ana sponsorluğunda yapılacak. Bilmeyenler için I Love Sale nedir diye küçük bir not düşecek olursak; benim gibi blog yazarlarının çok sevdikleri kıyafet, aksesuar, kitap, oyuncak, defter, kupa.. gibi  eşyalarının sevilecekleri başka evler bulmaları için düzenlenen, çoğunlukla "ikinci el" satış etkinliğidir. Peki bu I Love Sale'de kimler olacak? Bendeniz dışında, yetenekli  sanat yönetmeni arkadaşım Duygu Yegül, sevgili blog yazarı arkadaşlarım  Iconjane, Offnegiysem, festivallerin aranan ismi Çizen Bayan,  erkek modası deyince akla ilk gelen Nice Things For Nice Boys, bir önceki I Love Sale'den hatırlayacağınız The Plum ve ortamın en güzeli Vesaire  bu etkinliğin ana kadrosunu oluşturacaklar.  Bu arada I Love Sale tarihinde ilk defa, katılımcıların seçtiği parçalar ile Markafoni.com'da  özel bir ön satış düzenlenecek, eğer gelemiyorsanız bu şatışı kaçırmayın derim. ;)

Bu I Love Sale'i ajandanıza almak için daha çok sebebiniz var. Bir kere her şey çok uygun fiyatlarda olacak, sonra Muhit gibi huzurlu bir bahçesi olan bir mekanda olacak, erkekler için de çok güzel ürünler olacak, Markafoni'den sürpriz hediyeler olacak, e biz de orada olacağız, sizleri de bekleriz.

I Love Sale 4 ile ilgili tüm gelişmeleri Facebook sayfasından https://www.facebook.com/ilovesaleistanbul
ve #ilovesale4 hashtagi ile twitter'dan takip edebilirsiniz.

Good week ladies and gentlemen! :) We're starting this week with good news. Now the drum rolls please !! Our very much loved garage sale event I Love Sale's 4th edition will be at Muhit in Karaköy on 15th of September.  

See you there! 

https://www.facebook.com/ilovesaleistanbul
#ilovesale4


2 yorum:

Adsız dedi ki...

BU duyduğum en güzel haber olabailir mi acaba

Unknown dedi ki...

:)) ne güzel!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...