24 Mayıs 2013 Cuma

Beklediğimize değdi



Yaz ciddi ciddi burada artık. Gönül pikniğe gitmek, suyla haşır neşir olmak, daha çok çimlerde keyif yapmak, bir de festival festival gezmek istiyor. :) Geçen yaz suyla az olan temasımızın, önümüzdeki günlerde artması temennim.

Siz bu yazdan neler bekliyorsunuz, tatil planları yapıldı mı? 

Summer is seriously here. I want to go to the picnics, get closer with water, lay on the greass more and visit all summer festivals :). Last year we couldn't have much time by the sea,  I hope it will be different this summer.

What are your expectations from summer? Any holiday plans?









Yelek ve kemer  / Vest and belt: Zara
Şort ve sandaletler (Yeni) / Shorts and flats (new): H&M
Tişört / Tee: Topshop
Saat / Watch: Atop Time Zone 
Bileklik/ Bracelet: Urban Outfitters
Gözlük / Sunnies: Kenneth Cole Reaction
Çanta / Bag: Marc by Marc Jacobs

6 yorum:

Adsız dedi ki...

Cadicim cok sirinsin zencefitin muptelasi oldum resmen:)cokmerak ediyorum calisma saatlerini ve isini nasil yetisiyorsun bukadarina sevgiler

Unknown dedi ki...

bizim tatail planı belli canım her yıl olduğu gibi mübarek ev temizliği heheheh sayısaldan çıkarsa planlar olacak elbet aman boşver ben sitelerde izledikçe yeşili denizi zaten hoşuma gidiyor gitmiş gibi oluyorum,,siten çok güzel senin resimler tam istediğim gibi kocman oluyorlar öyle oluncada ayaklarından saçlarına kadar gözlüpğümü takıp inceliyorum bu sayfadaki resimlere içim gitti valaha harika olmuşsun bütün resimlern çok doğal ve bunun havası bi ayrı gerçekten yine bence tam yaz kombini rahat ve şık demi yanılmıyorum çok bu işlerin ustası değilim ama gördüğüm bu keşke çimlerde ayakkabız çıblak ayaklarınla dolaşsaydın elektiriği alır derler toprak öyle poz verseydin yanına ayakkabılarını koysaydın ne bilim ünlüler öyle yapıyor ya sitelerinde daha güzel luyor çok yazdım gene diğer arkadaşlarada yer kalsın yazacak takipteyim çok güzelsin iyi geceler bitti.

alışverişkolik dedi ki...

Sandaletlerine bayıldım! Güle güle giy :)

Bu arada, erkek arkadaşımla birlikte bir sosyal yardımlaşma projesi kapsamında sergilenecek bir tiyatro oyununda görevliyiz, kostüm konusunda son birkaç eksiğimiz var. Bunlardan biri de 1940'lar Fransasını anımsatacak tipte bir takım elbise. Nereden bulabileceğimiz ya da en azından vintage parçalar edinebileceğimiz yerler hakkında bilgin varsa ve paylaşırsan çok seviniriz :) Teşekkürler!

Hilal Gübbük dedi ki...

Yine mükemmel görünüyorsunuz :)

Unknown dedi ki...

Unknown: Ah cok sevindim. Evden çalışıyorum o yüzden, ayarlanabiliyor :).

Melisa: :)) Evet çıplak ayak iyi fikir ama daha geniş bir zamanda, seviler cok teşekkürler :)
Alışverişkolik: Teşekkürler :) By Retro suriye pasajı derim
K.Canavarı: Çok teşekkürler :)

gelin dedi ki...

gelin aksesuarları ararken sitenize girdim çok hoş vakit geçirdim yazılarınız çok güzel gerçekten.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...