31 Ocak 2013 Perşembe

Beymen Club İlkbahar / Yaz 2013


Soğuklar yine peşimizi bırakmazken, bu sabah Beymen Club'ın yeni koleksiyonunu görmek için Ortaköy House Cafe'nin yolunu tuttum. Bir kaç saat önce gördüğüm bir koleksiyonun, postunu hemen yaparak kendimi bile şaşırtsam da, şu an, şu dakika iyi blog yazarlığına biraz daha yaklaşmış gibi hissediyorum :). 

Koleksiyona gelecek olursak, renkli,maskülen, feminen, cici, şık, rahat.. veya hepsi denilebilir.


While we are struggling with cold weather, I've  paid a visit to Ortakoy House cafe to see Beymen Club's SS'13 collection this morning. Surprisingly, now I'm sharing it with you, right after couple of hours and feeling like a good blogger :).

On the collection; colourful, masculin, féminin, cute,chic and casual.. or all of those.


Sarının tonları, bukle ceketler ve aplike çiçekler bu koleksiyonun detaylarından. Hala aynalı gözlüğünüz yoksa, artık edinme zamanıdır derim. Bu not benim için de geçerli! :)

Yellow hues, bouclet jackets and aplique flowers are some details from the collection. If you still don't own a pair of mirrored sunnies, it's just time. This note is also for myself. :)


Desen, doku, renk karıştırmak da hükmünü sürmekte. Kıyafetlerin Superga'larla sporlaştırılmasını sevdim. Stilettolarınızı ekleyerek, daha şık olmak elinizde.

Mixing, patterns, textures and colors are still in. I like the way they casualized the outfits with Supergas.   Adding stilettos could uplift the outfit to another level.


Neon ve şeffaflık aksesuarlarda kullanılarak, siyah beyaza kontrast yaratılmış.

Neon and sheer used in the accessories as a contrast to pieces in black and white.


Çizgili benim işimdir derseniz, buradaki gibi farklı olanları bir arada kullanarak etkiyi artırabilirsiniz.

If you are close friends with stripes, maximize the effect with mixing diferent types just like here.


Kadınların maskulenlikte erkeklerle yarıştığı, takımların altın çağını yaşadığı bu günlerde Beymen Club'da çizgili bir takıma koleksiyonunda yer vermiş.  

Erkek koleksiyonu ise spor ve şık.Lacivert blazer ceketlerin yine demirbaş olduğu koleksiyonda, hareket canlı veya pastel renklerde kazak ve pantolonlarla geliyor.


Şimdi tek ihtiyacımız olan güneşli günler.

Hoşçakalın!

Masculin elements are widely used for women as well and suits are having their golden era. As a results, Beymen Club designed this stripey suit for their new collection. 

For guys ; the collection was casual but chic. Navy blazers are still in fashion but don't forget adding a  dash of color with your trousers or sweater.


Now, all we need is sunny days!

See you!


4 yorum:

Unknown dedi ki...

Eveet bir an önce yaz gelsiin, koleksiyon çok güzel olmuşş sevdimm :)

Senin de ellerine sağlık

..trend Pınar'ı.. dedi ki...

neon sandaletler için sıraya giriyorummm ;)

Unknown dedi ki...

Neonlara bayıldım. Yazın giyinmek daha bi güzel elinize sağlık :)) http://diorki.blogspot.com/

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Hemen yaz olsun, hiç değilse Nisan olsun mesela ben de bu çieçkli pantalonu giyeyim. Çiçek aplikeli bluz ve neon punatiyeli pantalon da benim olsun :)

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...