29 Kasım 2012 Perşembe

2012 artık düş yakamdan

 Bayanlar ve baylar ! Duyanlar için 2. baskı olacak ama duymayanlar için söylemek isterim ki geçen çarşamba tam da detoks olayına başladığımız gün,  ülkemizin güzide kaldırımlarında koşarken bir kaldırım taşına takılmış ve düşmüş bulunmaktayım. Sonuç omuzda mikro kırık ve kas yırtılması, 3 hafta kolun askıda kalması. 2012 senin yılın değil mi dediniz? Ben de aynı şeyi düşünüyorum! :) İnanın ki blogda değişiklikler olacak derken, kastettiğim bu değildi. :)

Bu talihsiz olayın yılın en yoğun zamanlarından birine denk gelmesi fazlasıyla can sıkıcı olurken, ben de maalesef sosyal aktivitelere ve bugün ne giydim postlarına bir sınır getirmek durumunda kalacağım. İnanın ki şu durumda topuklu ayakkabı giymek bile  bana fazlasıyla tehlikeli görünüyor. 1 hafta sonra dün hayat devam ediyor diyerek yine Macka Parkı'na yollandım. Koşmak listede bir süre yer alamasa da, yürümek, hızlı merdiven çıkmak, lunges ve squats ne güne duruyordu? *Detoksa da elimden geldiğince devam ediyor, 1 haftada 1,2 kg den kurtulmuş bulunuyorum. Tahtada gördüğünüz Duygu'nun balona benzettiği, benim uzaylı olarak çizdiğim aslında yemyeşil ıspanak çorbasına ithafen Alien soup( uzaylı çorbası ) olarak adlandırdığımız daha hafif ve sağlıklı yiyeceklere beslenmenizde daha fazla yer vererek hedeflerinize yaklaşmanız mümkün.

Üst ve alt: Adidas
Şapka:Stella McCartney for Adidas

Kalın sağlıcakla!

*Detoks programı: Erkek arkadaşımla yılbaşı döneminde fazla yemek ve içmekten kaynaklanacak, bize kilo olarak dönmesi muhtemel durumlar için başladığımız yaklaşık bir aylık avantaj kazanma programıdır. Günlük kalori alımını düşük tutup, daha sağlıklı beslenip, vucuttaki yağ miktarını düşürmeye çalışırken, kas miktarını arttırarak daha fit olmak genel hedefimiz. :) 

Ladies and gentlemen! Maybe you've heard but for the ones who haven't , I have to share the information that I fell a week ago and now have a micro broken bones and tear in the muscle on my shoulder which has to stay strapped for 3 weeks.  If you are saying 2012 is not my year, well you are damn right! :)

I feel sad that accident happened in very busy time of the year, in holiday season but unfortunately I have to limit attending to social events and what I  wore posts. In my case believe in me, wearing high heels seems to be dangerous. Anyways, life goes on and I made my return to Macka Park yesterday with running not on the menu but power walking, walking up and down on the stairs as well as squats and lunges are. My *detox before Christmas is going well against all odds and I've lost 1,2 kgs already by eating more healthy stuff like Alien soup ( It's the name for spinach soup 'cause it's so green:)) 


Top and bottom : Adidas
Hat :Stella McCartney for Adidas

*Detox: It's  advantage gaining  programme for me and my boyfriend before festive Christmas time. Depends on the basics like eating healthy, loosing the body fat while gaining muscle and become fitter.

Stay healthy! 

11 yorum:

kontes dedi ki...

Geçmiş olsun canım :(

Adsız dedi ki...

Cok gecmis olsun. Neyse az kaldi 2012'yi ugurlamaya. Su detoks programindan bizede biraz tuyolar verseniz? :)

Ebrushka Blog dedi ki...

Merhaba, geçmiş olsun öncelikle, tatsız olmuş cidden. Bu arada tahtadaki kilo be güzel bi rakam öyle, darısı başıma diyorum :) Yok öyle obez değilim o rakamdan 4-5 kg fazlayım :)

Ciiden dedi ki...

Bu kilo mu fazlalık? Yasamak istemiyorum ben o zaman:)
Güzel gorunuyo hersey.. Gecmiş olsun kısa zamanda düzelir inşallah:)

Çiğdem

Dolce Virginia dedi ki...

nice outfit sport¡¡

http://dolcevirginia.blogspot.com.es


DOLCE VIRGINIA

gooogoook dedi ki...

Geçmiş olsun:(.

INSTYLE FEMİNİN dedi ki...

geçmiş olsun

Elidaa dedi ki...

Çok geçmiş olsun ..bence bu sene ki genel duruma bakılırsa 2012 i hemen gitmeli :)

Melislicious dedi ki...

çok geçmiş olsun, şu 2012 yılının biran önce bitmesini iple çekenlerden biri de benim galiba:)))

Adsız dedi ki...

gecmis olsun. umarim en kisa zamanda istediginiz kiloy a ulasirsiniz. boyunuz kac acaba sorabilir miyim? :)

Unknown dedi ki...

Hepinize çok çok teşekkürler :)
Adsız:168 cm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...