19 Mayıs 2012 Cumartesi

Yine mi kış?


Sıcak ve güneşli İskoçya'dan selamlar! Hhaaha hayır tabi ki, fotodan da anlaşılacağı üzere burası hala kış ve bir yerlerimiz donmakta. Ben anladım buranın havasından pek fazla bir şey beklememek lazım, burayı böyle kabul etmek lazım. Pazartesi Glasgow'a vardık, Hotel De Vin diye şehir merkezinin 10 dk. kadar dışında  bir otelde kaldık, klasik bir İskoç, yemekleri ve şarap mönüsüyle çok başarılı bir restorana sahip.Hemen karşısındaki Botanik Park bonusuydu, doğa, içinden geçen nehir koşmak için bulunabilecek en güzel mekanlardandı sanırım. 

Kıyafetime gelince, sevgilim o derecelerde şort giymemi cesur olarak değerlendirdi ancak gün sonuna kadar durumu idare ettim. Paltoyu indirimden alıp, 1 kere falan giymişken burada değerlendirmek iyi oldu. Gözlüğü de ayak bastı alışverişi olarak sayabiliriz :)

Şu an bulunduğum yerde, nedense telefonumdan wifi 'ya bağlanamıyorum, o yüzden twitter ve instagramı biraz aksattım ama merak etmeyin, ufak bir  hastalık da atlattık ama şimdi iyiyiz. Daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyorum.

Yakında görüşmek üzere! 

Hello from warm and sunny Scotland! Noot, as you can see from the picture winter is still here and we are freezing. I got it now, not to much expect from this country's weather, you should accept and  love it as the way it is. We landed Glasgow on Monday and stayed at Hotel De Vin which is 10 min. away from the center by car.I can say it's a classical Scottish and they have a great bistro with its food and wine selection.The Botanical Gardens almost accross to it is a bonus and I think that must be one of the stunning places you can run with its nature as well as the river running through it.

On my outfit, my boyfriend called me brave as my choice was wearing shorts in that degrees but I was ok till    evening.I got this coat from sales and wore it like once but thanks to Scottish weather I've made more use of it. Sunnies can be considered as my first shopping on my arrival.

Here, weird but I can not connect to wifi from my phone so not very active on twitter and instagram as well. Don't worry we are fine now although we had a little bit of health issues.I'm looking forward to share more!

See you soon!




Palto/ Coat : Zara
Şort/ Shorts: Miss Selfridge
Kazak/Sweater: Topshop
Botlar/Boots: KG by Kurt Geiger
Snood ve çanta/ Snood and bag: H&M
Gözlük (Yeni) /Sunnies (New): Oscar de la Renta

8 yorum:

the world is MinE dedi ki...

unfortunately we r looking forward to having hot n sunny weather in Turkey 2. nice pics. Have fun there :)

Fifthfloorovergoldenhorn dedi ki...

ahh renklere bayildim ama o havalar hic hosuma gitmedi ama bir Istanbul klasigi gecen senede yaz gelmek bilmemisti. Buarada o sorttan bende de var ve yaz kis bayila bayila giyiyorum sana da cok yakismis :)
Sevgiler...

Fifthfloorovergoldenhorn dedi ki...

Ayrica Iskocya'yi Istanbul diye okumam ise cok hos :/ Kusura bakma canim ya :((

White Perla dedi ki...

Havalarin hala kotu olmasi cok tuhaf, yaz nasil olacak merak ediyorum. Senin kombin tam bu havalara uygun olmus bence, cok guzel:)
X

www.whiteperla.blogspot.com

Moda dedi ki...

sayfanız gerçekten harika ya; fotoğrafların özgün olması, yazılarınızın yine ayı şekilde özgünlüğü gerçekten harika. ama tek bir şey var, sanırım o da tasarım. biraz dağınık gibi geldi bana.

teşekkürler...

Duygu Senyurek dedi ki...

şortuna bayıldımmm=)

Unknown dedi ki...

cadının klasiklerinden bir kombin olmuş gene şortun etek gibi durma hali çok tatlı:)

Grace Happy dedi ki...

özellıkle montuna bayıldım

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...