19 Eylül 2011 Pazartesi

Dj, gonna burn this goddamn house right down



Merhaba!  Cumartesi öğleden sonra tarafımdan kızlara hazırlanan kokteyllerle resmi olarak başlayan haftasonu Adidas All Originals parti ile devam etti .Sophie Ellis Bextor' ı 2 kere kaçırmış olan ben çekirgenin 3. kere sıçramasına izin verecek değildim, dolayısı ile saat 20:00 sularında Küçük Çiftlik Parkı'na vardık.  Datarock hatta gecenin yıldızı Sophie Ellis Bextor'a kadar sakin bir havada muhabbetle gecen parti SEB'nin sahneye çıkacağı zaman hareketlendi, biz de öne konuşlandık. SEB fotoğraflardan gördüğümüz  kadar tatlı ve duru bir güzel, şirin elbisesi ile sahnede. İlk bölümü biraz yavaş geçen konser Lady, Groovejet  ve Moloko'nun Sing it Back'ini arka arkaya söylemesiyle  kıvama geliyor,bir süre sonra konser bitiyor ama kimse gitmiyor bizler  Murder on the dancefloor'u söylemesi için çığlıklar atıyoruz :)  Kendisi bizi kırmıyor bis yapıp konseri Murder on the Dancefloor la kapatıyor, mutlu bir şekilde mekanı terkedip  rotayı 360'a Movida Corona DJ yarışması Türkiye finaline çeviriyoruz. Kalabalık eğleniyor, biz de bir kaç finalisti dinleyip oradan, ufak bir Asmalımescit turuyla evlere yollanıyoruz. Bu hareketlilikten sonra evde sakin bir pazar geçiriyorum.

Fotolara gelirsek geçen pazar akşam yemeği sonrası çekildi, aramızda kalsın sevgilimin ilk blog çalışması, onu korkutmadan konuya alıştırıp, gönüllü fotoğrafçım yapma yolunda ilerlemek istiyorum :) .

İyi haftalar! :)

Hi! We kicked the weekend off on saturday afternoon with  the cocktails I've prepared for my girls and Adidas All originals party to follow. I've missed Sophie Ellis Bextor's performance twice before so this time we have made our way to Kucukciftlik Park around 20:00. It was a bit quiet till SEB and we prefered to sit on the lawn and talk. SEB was a cute person with her pure beauty in her little sundress like her photos.  The concert reached the peak point when she sang Lady, Groovejet followed by Moloko's sing it back.  She finished the concert in style by singing Murder On the dance floor which me and the crowd cheered for.After this happy moment we've been to 360 for Movida Corona Dj contest 2011 national final. It was crowded we danced to some sets of the finalists but left for a little Asmalı Mescit detour. Ofcourse after all these, I had a lazy sunday at home.


The photos from last sunday after dinner and shot by my boyfriend as his first  work for the blog. Between you and me, I'll try to do my best to make him my designated photographer but have to move slowly ;) .





Kazak ve botlar /Knitwear and boots: Zara
Şort /Shorts: Athmosphere
Çanta ve örgü bileklik/ Bag and braided bracelet: H&M
Bileklikler /Bracelets: Loopie Love ve Alaçatı

12 yorum:

iconjane dedi ki...

ilk fotoya bayıldım. kazak, sort bot... tarzını sevmemin yanı sıra icten gülüsüne de hastayım...
keske yuzunu de gosteriyor olsaydın da daha cok keyfini surseydik gulusunun...

Unknown dedi ki...

fotoğrafcı arıyormusun

Unknown dedi ki...

Tek kelimeyle harika! Bu kombin tam "sen" gibi (:

(Style by T)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

oh be! seni özlemiştim:)

Trendydolap dedi ki...

sanki kilo verilmiş??

kombin güzel:)

http://trendydolap.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Çok hoş bir sonbahar kombini olmuş, çiçekli şort yaza veda knit sonbahara merhaba der gibi :)


Armani Glamour Tote Bag giveaway’imize katılmak isterseniz tık tık:
BeTwin Us
;)

Onur Yuksel dedi ki...

Çok beğendim, daha çok fotoğraf :)

Unknown dedi ki...

enler arasına girer kombin. bacaklar bronz bronz ne hoş görünüyorsun cadıcımm

fashionist dedi ki...

ne şeker olmuşsun. brozluk ise müthiş..

http://cansansalmoda.blogspot.com/

deniz saatçioğlu dedi ki...

Ben de ordaydım cumartesi, çok eğlenceliydi. Çok hoşsun bu fotograflarda, çok beğendim kıyafetini. Bir de saçlar uzadıkça daha güzel oluyor sanki. Sevgili konusunda haklısın, bıktırmamakta fayda var. sonra benim gibi tripod a mahkum kalırsın :))

denizsaatcioglu.blogspot.com

ESRA dedi ki...

ÇOK BEĞENDİM CANIM MİNİ ŞORTUN ÇOK SEVİMLİ VE SÜPER TANIŞIŞSIN ÇOK HOŞ BİR KOMBİN OLMUŞ BAŞARILAR....;)http://editorist1783.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

Iconjane: Keşke, sağol şeker :)
Untitled: Özellikle birini aramıyorum.
Tugce,Seda,Be twin.Modarator,Fashionist, Esra: Merci :)
Trendy: Hayır, bronz tenin bir oyunu olsa gerek, teşekkürler :)
Onur: İnşallah :)
Deniz:Çok teşekkürler :) Saçlar yine kesilmeli maalesef uçları fenalaşmaya başladı gene, ince telli saçların genel sorunu :) Tripod çoğu zaman daha iyi bir fikir belki de :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...