10 Haziran 2011 Cuma

Simple in black and white


Dün, bir süredir uzak kaldığım şehir aktivitelerine hızlı bir başlangıç yaptım. Önce W Hotel'de Iphone ve Ipad için geliştirilen uygulamalarını test ettim. Seyahatinizi planlayabilmeniz için gerekenlerden tutun, başka bir şehirde herhangi bir W Hotel'de kalan sevdiklerinize jest yapmaya kadar pek çok hizmetten yararlanabileceğiniz uygulamanın en güzel yönlerinden biri de, farklı durumlar için sunulan ve devamlı yenilenen müzikler, app  storedan ücretsiz indirip deneyebilirsiniz. Corvus'ta yediğimiz akşam yemeğiyle, Bozcaada'da tadına doyamadığımız Maya'nın  peynir,ekmeklerini şarap eşliğinde tüketip, Akaretler Der Die Das'ın yerine açılış partisi yapılan Kaf:f'e bir göz attık, geceyi eski dostlar Den ve Corridor'la tamamladık.

Kıyafetim sade, gece planı düşünerek seçmesem de, yeterli geldiğini söyleyebilirim. Bugün cuma, haftasonu kapıda, oyunuzu kullanmayı atlamadığınız, güzel bir haftasonu dilerim.

Yesterday, I dived into the social events which I have been away for quiet some time. I tested W Hotel's application for Iphone and Ipad in W Hotel Akaretler. You can do many things with the application like planing your trip, sending a bottle of wine to your loved ones who's staying in one of the W Hotels around the world or listening to nice tunes for many occasions.It's free so you can download it from appstore to give it a try.Dinner was at Corvus, we had some wine, cheese and bread from Bozcaada (Tenedos) that we went for a holiday last week. Dinner followed by a bar opening called "Kaf:f" it was ok and we hopped to our two classics Den Cafe and Corridor.

My outfit is kinda basic, didn't pick it for the night time but it was enough. Today is Friday, weekend is around the corner so wish you all a great weekend.





Etek/Skirt: H&M
Tişört /Tee: Bikbok
Ayakkabı/Wedges: BCBGirls
Çanta/Bag: Longchamp
Kolye/Necklace: Accessorize
Gözlük /Sunnies: Vintage

14 yorum:

Sumeyye dedi ki...

Ayakkabılar bayıldım am daha detaylı foto var mı? çok net anlaşılmıyor.. rengi şahane sen de süpersin :)

Adsız dedi ki...

ooohhh bronzlaşılmışta :) cadıcım basic parçalarlada gayet şık olunabileceği göstergesi olmuş bu kıyafetler..çok beğendim ..süpersin ;)
Elif

Adsız dedi ki...

cadı hamile misin? karın şişmiş ufaktan, güzel haberlerini bekliyoruzzz

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

çok jennifer aniston!
ve tabii ki bayıldım, seviyorum minimalist kombinleri..
btw corvus'u yazma, herkes keşfetmesin, lütfen! zaten 9 masalık bir yer:)

Adsız dedi ki...

çanta için kalp kalp kalp!

tuguna dedi ki...

ikinci fotograf cok hos, ayrica bandaj etek giyesim geldi simdi :)

Longchamp mı yok daha neler.... dedi ki...

o göbek nedir cadı o çantayı alana kadar kendine yeni bir telefon alsan.çantan terkos pasajı kokuyor yapma kimi kandırıyorsun? cevap kendini

Unknown dedi ki...

Sümeyye: Daha önce de giymiştim şu fotolara bakabilirsin, çok teşekkürler :) http://2.bp.blogspot.com/_zXZ686sPDZE/SE52bXjEy6I/AAAAAAAAAis/i2UmBlTsp7E/s1600-h/DSQUARED.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_zXZ686sPDZE/SoQRmzpja4I/AAAAAAAAD1Y/oUgxgptSjnI/s1600-h/bc2.jpg

Elif,Very, Tuguna: Çok teşekkürler :)
Adsız: Ya küçük bir cadı doğurdum bile ama doğum kilolarını vermek o kadar kolay değil biliyor musun :)

Seda: Masalar daha fazla artık,tamam sustum :)) Çok sağol :))

Longchamp:Su yorumunuzla buradan benim göbeğimden daha sakil görünüyorsunuz ne yazık ki, üzerimdeki tek Terkos parça tişört, çanta 2008 yılında Barcelona El Prat Havalimanı'ından alınmıştı, orijinallik konusunda oldukça hassasım ve bu gereksiz yorumunuz yüzünden böyle detaylar vermek zorunda kalmaktan hiç hoşlanmıyorum, tüm olay Iphone 4 um olmaması mı yani,gerçekten komik :))

alisveriskolik dedi ki...

Hahah, yorumların gerçekten gülünç olduğunu belirtmeden edemeyeceğim ama belirtmeden önce kendime bir Iphone 4 almam gerekebilir:)

Basic parçaları kombinleyerek gayet şık bir görünüm çıkmış,ben çok sevdim. İkinci fotoğraf konusunda tuguna'yla aynı fikirdeyim:)

KIRMIZI dedi ki...

ikinci fotonun isigi falan cidden dergi cekimi gibi olmus, cok guzel bi foto... gobek konusu da sadece biraz talihsizlik, ben samimi buldum, icine de cekebilirdin istesen... kiyafet gayet hos olmus, kim ne derse desin...

Unknown dedi ki...

ok simdi geyigin kaynagini anlamis bulunuyorum:) medya dunyasinin acimasiz yargilamalarina kurban gitmis bulunuyorsun maalesef cadicim...aa gobegin cikmis, aa cantan cakmaymis, aa ayagin yamukmus gibilerinden popcorn muhabbeti hayatimizin tam "gobegine" sokan papparazzi kulturune buradan bir selam gonderiyorum!

btw, u -still & always- look damn hot:)

DENiZ dedi ki...

Ben bu kombini cok begendim ;)

Gizzy dedi ki...

çook güzeel bi kombin olmuş bu:)

Didem dedi ki...

çok güzel görünüyorsun eteğin herieşeyn çok uyumlu sade ve şık
http://kucukplastikcicekler.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...