27 Haziran 2011 Pazartesi

Loopie Love sevilmez mi?


Aksesuarların gücüne inanan biri olarak olarak, bildiğiniz gibi özellikle yüzük ve bileziklere bayılıyorum. Farklı yüzüklere ulaşmak  zamanla kolaylaşsa da kaliteli ve uygun fiyatlı bileklikleri bulmak hala zor diye düşünürken Harvey Nichols'da satılmaya başlanan Loopie Love markası bu düşüncemi değiştirdi. Louise Iversen tarafından kurulan bu Danimarka menşeeli aksesuarlar özellikle deri bileklikleri, kolye ve yüzükleriyle dikkat çekiyor.Çoğunlukla siyah ve kahve tonlarındaki bileklikler özellikle metal yıldızlar, zımbalar, plakalarla hareketlendirilmiş ve  her tarzla uyum sorununu ortadan kaldıracak güç ve görünümdeler. Parçaların 80-90 tl gibi fiyatlardan başladığı bu markayı bir an önce radarınıza alın derim.

I believe in the power of accessories especiallay in love with rings and bracelets. As time goes by it gets easier to reach different type of rings however it's not always that easy to find nice quality of bracelets in a good price. This tought has changed because lately I discovered a new brand in Harvey Nichols called Loopie Love. It's a Danish brand where you can find  pretty leather bracelets, rings and necklaces. These accessories  will have no problems to blend with every piecce and style so take my advice and get Loopie Love under your radar.





12 yorum:

Demetv dedi ki...

ilk önce bileziklerinize bayıldım :)bunları zaten enmoda.com da görmüştüm indirimde gözüküyolar ve normal fiyatları 250 tl olarak gözüküp indirimde 100 tl civarı bir fiyata düşmüş.Bende bu tarz aksesuar arıyordum ve buldum diye sevinmiştim ancak fiyatları biraz pahalı geldi ama harvey nichols da bulabileceğime çok sevindim teşekkürler :)

Moda Tutkusu(Yasemin) dedi ki...

Bende haftasonı keşfettim cidden harika ürünleri var.Yıldızlı bileklikten hemen temin ettim:) Ama aklımda bir kaç parça daha var.En kısa zamanda gidilecek:)Gaza getirdin cadıcım:)))

sln dedi ki...

merhaba,
acaba burdaki yeşil ojelerin markası ve numarası nedir? çok uzun süredir bu renk oje arıyorum ve görünce bayıldımmm!

Unknown dedi ki...

Demetv,Moda tutkusu: Hoş ve kullanışlılar,iyi alışverişler :)
Sln: Pastel 74

ecem taşlı dedi ki...

80-90 liranın bir bileklik için uygun olduğunu yazmanız ilginç.

Adsız dedi ki...

500 600 liraya bunları mal ettiniz? hakikaten çok pahalı tasarım da olsa neticede deri üstüne zımbalar. neler alınır o paraya, biliyorsunuz.

Unknown dedi ki...

Ecem: Harvey Nichols'daki benzerlerine göre evet fiyatları uygun.
Adsız: Ben sadece 2 adete sahibim, diğerlerini göstermek için çektim.

esma dedi ki...

ay çok ucuz koşup 5 10 tane alayım,maaşımın yarısı alttarafı,geri kalan yarısı da durur karnımızı doyururuz,yaşamak için sadece giyinmek yetmez ne de olsa...

Unknown dedi ki...

uzundur ılk kez bakabılıyorum bileklikler harika görünüyor!

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

enmoda.com'da vardı cadım, bak istersen. ben de zeynep tosun'un enmoda.com için tasarladığı cuff-vari bilekliklerden aldım; deri, kilitli, çook çok çok büyük aşk yaşıyorum kendisiyle!

İra dedi ki...

cadı birsey soracağım ojelerin chanel black pearl mü ?

Unknown dedi ki...

Ira: Pastel 74

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...