9 Aralık 2010 Perşembe

A tartan tale

İskoçya'da efsaneler bitmez bilirsiniz. İşte bu efsanelerden birisini dün gece  M.A.C anlattı, biz dinledik: " bir tartan masalı". Garaj İstanbul'da yeni yılbaşı koleksiyonu için verilen parti, ekosenin ter türünü barındırırken, benim için de son zamanların en güzellerinden biri oldu. Kiltleriyle geceye katılan erkek fazla olmasa da, servis elemanlarının farklı tarzları, güler yüzleri ve ilgileri onları aratmadı :) Kurulan sahnede teatral bir sunumla anlatılan efsane, panlardan, punklara, prenseslerden, kirpilere uzanıp bizi oldukça eğlendirdi. Koleksiyon da ,gece gibi oldukça güzel ve geniş , herkesin beğenisine uygun renk seçenekleri, farklı formlar, hoş ekose ambalajlarıyla bize göz kırpıyor ve bu hikayeyi yaşamaya davet ediyor.



As you know Scotland is very famous about many tales and last night M.A.C Cosmetics told us one called "a tartan tale" which is their great holiday season collection. The party was great with its vibe, crowd and presentation. I had a lot fun when the story was told on the stage including princesses, hedgehogs, punks..etc. The collection has a variety, everyone can find something fo their taste and its so fun with their tartan packages so live the tale !


 















Gömlek/Shirt: Atmosphere
Etek / Skirt: H&M
Ayakkabı / Shoes: Jimmy Choo
Çanta/Bag: Vintage
Yüzük / Ring: MNG

4 yorum:

Unknown dedi ki...

cadıcım ben büyük fotolarını özledim sitemimi iletiyim önce sonra sepya modunda hiç bişi anlaşılmyor diyim :P hep negatif oldu ama post yaptın okuması güzel oldu herşeye ragmen:)

Unknown dedi ki...

Ya doğrusu büyük makineyi taşıyamadım, yoğun bir geceydi :)

Adsız dedi ki...

cadıcım 6. resimdeki arkadaşın üzerindekini nereden bulabiliriz acaba?

Unknown dedi ki...

Gecen sene pasajlardan almıştık,sanırım artık bulamazsın.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...