25 Aralık 2010 Cumartesi

Hangi ceket?


Sonunda cumartesi geldi. Belki kendinize biraz zaman ayırıp, akşam da arkadaşlarınızla dışarı çıkma planınız var, ne de olsa yeni yıla yaklaşırken, neredeyse her akşam bir parti var. Iste bu da benim Kokoon'dan seçtiğim  parti kıyafetim. Siyah  blazer ceket ve dökümlü bu ceket arasında kaldım ancak bu ceket kesimiyle fark yarattığı için önceliğimi ondan yana kullandım, siz ne dersiniz?

Güzel bir cumartesi geçirmeniz dileğiyle, yarın ki seçimime kadar hoşçakalın! :)

Finally, it's saturday. Maybe you'll have some time to yourself and will meet friends for the evening. Since it's holiday season there's a different party everyday. This is my party pick from Kokoon, I was undecided between black blazer jacket and this gorgeous voluminous one but this jacket is definitely a winner with its flowy cut, don't you agree?

Have a nice saturday and see you tomorrow for the third day of my Kokoon diary :)

Ceket (Sonbahar '10 )  /Jacket ( Fall '10) : Kokoon
 Pantolon (Bahar '11) /Trousers ( Sprin '11 ): Kokoon
Korse üst / Bralet: Topshop
Ayakkabılar /Shoes: MNG

4 yorum:

Adsız dedi ki...

evet evet bu cekeeet..çok farklı çok değişik orjinal marjinal vs vs:)) uzun lafın kısası çok beğendim bunu

rebeltakipte dedi ki...

evet ceket gerçekten de kesim ve renk olarak güzel ama sanki bu pantolon değil de daha kısa bir şort ve ya daha dar bir pantolon ile daha mı iyi dururdu?

http://rebeltakipte.blogspot.com/

DB JUNK dedi ki...

Sevdim ben, yakışmış:)

Adsız dedi ki...

Blogundaki resimler zaten çok büyük değiller, bir de böyle açılmış çift sayfalı defterin tek tarafına yapıştırılmış gibi yapınca büyüteçle baksam belki görebilirim. Neye benzediğini bile çıkaramadım. Blogunun "main" kısmını nasıl genişleteceğini google'dan aratarak biraz resimleri büyütmeni öneririm. Thumbnail gibi şu hali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...