2 Kasım 2010 Salı

Moda Cadısı, 3. yaşını Aldo ile birlikte kutluyor



Günaydın sevgili okurlar :) . Bir kez daha yılın sizlere teşekkür etme vakti geldi çünkü Kasım ayı demek Moda Cadısı'nın doğum günü demek, bu blog 6 Kasım'da 3 yaşında olacak demek. 3 yıldır ilginiz, sevginiz, nefretiniz ( Kimseyi atlamak istemem :)), pozitif, negatif yorumlarınızla.. beni yalnız bırakmadığınız için her birinize teşekkürü borç bilirim. Geçen bir yılı daha, kuru kuru teşekkürle kutlayacak değildik diye düşünürken, sizleri sevindirmek için Aldo'dan daha iyisinin olmayacağı fikrine vardım, iyi etmiş miyim? Aldo'nun benim en sevdiğim  ayakkabı ve aksesuar markalarından biri olduğundan yola çıkarak, şimdiye kadar kendisiyle tanışmamış olanlar için, öncelikle kısa bir tanıtım turuna çıkalım diyorum:


* ALDO nedir?

Ayakkabı ve aksesuarda yüksek kalite ve moda ürünler üretmek üzerine uzmanlaşmıştır. ALDO, Londra, Milano, Paris ve New York’ta ne moda ise her sezon herkesten önce sizin ayağınıza taşır. Üstelik uygun fiyatları, her sezon değişen koleksiyonları ve kalitesiyle.

*ALDO, Ekim 2009'da Suadiye'de açtığı yenilenen ilk mağazasıyla tekrar Türk moda dünyasına adım attı. Uluslararası bir marka olan ALDO, hem kadın hem erkek için ayakkabı, çanta ve aksesuar gruplarında geniş bir ürün yelpazesine sahip. ALDO'da spor ve günlük modellerden, Şık ve trendleri yakından takip eden birçok farklı şeçeneğe aynı anda, ulaşılabilir fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

*“Tüm başarılı firmalar bir yandan geleneklerine sahip çıkarken diğer yandan geleceği de görebilenlerdir- aynı bizim ALDO’da başardığımız gibi” diyor şu anda Kanada, Amerika, İngiltere ve İrlanda’da 1200’ün üzerinde kendi perakende mağazasına sahip, tüm dünyada ise 41 ülkede bayilik kanalıyla varlığını sürdüren ALDO’nun kurucusu ve CEO’su Aldo Bensadoun.

Gördüğünüz üzere tüm dünyanın tanıyıp, beğendiği bu hip marka için daha fazla söze ihtiyaç yok ama fazlasına ihtiyacı  olanlar hemen websitesini  veya Suadiye ve Nautilus Alışveriş merkezindeki mağazalarını ziyaret edebilirler.


ALDO Nautilus: Tepe Nautilus Alışveriş Merkezi  0216 327 00 28
ALDO Suadiye: Bağdat Cad. No: 418 Suadiye 0216 416 12 75

Gelelim olayın iç yüzüne. Olay şu ki, bugünden itibaren  6 Kasım 2010 tarihinde olan doğum gününe kadar her gün Aldo'dan çeşitli hediyeler kazanacaksınız. Kazanacaksınız derken bunu sadece hemcinslerim için söylemiyorum çünkü hatrı sayılır bir erkek okuyucu kitlesini  görmezden gelmek  bana yakışmazdı, öyle değil mi? :) .

Önce ilk hediyemizi görelim:



Fotoğraflar çok şey anlatsa da, bu güzelliği kelimelere dökmek gerekirse: Siyah, tüm eşyalarınızı alabilecek kadar büyük, bir sürü bölmesiyle fonksiyonel, yandaki püskülü ve metal detayları ile çok şık bu Aldo çanta, içinizden birisine gidecek. Çanta sahibini bulana kadar, sevgili Lola sizin için ona bekçilik edecek :) .

Bu çantayı çok beğendim, benim olmalı diyorsanız bilmeniz gerekenleri aşağıda bulacaksnız. Bunların hiç birisini daha önce yapmamış olanlar; lütfen sabırlı olunuz ve tüm hafta boyunca ilk 3 maddeyi sadece bir kez yapmak zorunda olduğunuzu aklınızdan çıkartmayınız :):

* Sizden bu blogun izleyicisi olmanızı rica ediyorum.
* Bu blogun Facebook sayfasına üye olmanızı rica ediyorum.
* Eh oldu olacak twitter'dan da takip ederseniz sevinirim :) 
 * Sizi bu kadar yorduktan sonra en son ricam bu yazıya bir yorum bırakmanız, blogla ilgili olabilir, Aldo ile ilgili olabilir, bir temenni olabilir..  bugün sizi daha fazla uğraştırmayayım, siz bilirsiniz işte :)

Diğer önemli noktalara değinecek olursak:

1. Herkesin 1 yorum bırakma hakkı olacaktır.

2.Kazanan randomresult.com ile belirlenecektir.

3. Kazanan, bir sonraki hediyeyi vermeden önce buradan duyurulacaktır..

4. Kazanan, benimle belirli bir süre içerisinde kontak kurmazsa, hakkı bir sonraki kişiye devredilecektir.

5. Her konuda değişiklik yapma hakkı, her durumda bana aittir.


Artık her şey açıklığa kavuştuğuna göre geriye sizlere şans dilemekten başka bir şey kalmıyor. Bir kez daha; benimle birlikte bu yolculuğa çıktığınız için teşekkürler :)




75 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Cadiyi seviyorum, sansimi deniyorum =)

ecemarpinar dedi ki...

yukardaki bütün aşamaları dha önceden yapıyor olduğumu varsayarsak bir tek yorum yazmak kalıyor :D Aldo bencede gerçekten çok yenilikçi ve uygun fiyatları olan bir marka.Sizinde 3.yılınızı kutlar daha nice 3 yıl doldurmanız dileğiyle =)

Chilekli Pasta dedi ki...

Nice seneelere..
Herkese bol şans..

Unknown dedi ki...

Aldo benim de yıllardır severek kullandığım kaliteli bir marka.Tüm bayanlar ayakkabı delisi iken ben çanta delisiyim :) ama aldonun ayakkabılarının da delisi oldum !

baisse dedi ki...

Bloguna bayılıyorum (özellikle Barcelona restaurant önerilerin, tatilimi şenlendirdikten sonra daha da bayıldım), Aldo'ya bayılıyorum, Bu çantaya bayıldım:)Daha ne olsun, nice 3 senelere diyorum:)

.Pınar K. dedi ki...

Nice yıllara Moda cadısı...

_oZz_ dedi ki...

Her turlu takipcinim Sevgili Moda Cadisi... Ve benim dogum gunum de 6 Kasim =)

Tatlı hayat dedi ki...

uzun süredir blog facebook ve twitterdan ayrı ayrı takip ettiğim sevgili moda cadısı iyiki bizlerlesin doğum günün kutlu olsun daha uzun yıllar seni takip edebilme dileği ile

playlist-anbul dedi ki...

diğer blogerların arasında en saygı duyulan ve zevkini en çok sevdiğim en yardımsever ve en mütevazi blogersın .Bu yüzden blogunu çok seviyorum :) :) Umarım eskiden olduğu gibi ne giydim postların daha çok olur .

Unknown dedi ki...

bayılırım güzel hediyelere!
lola'yı da çok fena ısırırım :)
nice senelere...

Flame dedi ki...

Ben tüm şartlara uyuyorum zaten :p
İyi ki varsın CADI..
Gördüğüm en güzel CADISIN hatta!
Nice yaşlara..

j.d. dedi ki...

vay canına 3 yıl! :)) tek kelimeyle harikasın demek geliyo içimden,umarım daha uzunnn yıllar yazmaya devam edersin blogunu ;)

Hatice Sahin dedi ki...

Cantada pek hosmus. Acaba benim olur mu?

Hera dedi ki...

sevgili Moda Cadısı, hem blogunu zevkle takip ediyorum hem de Ald^'yu çok seviyorum.
İkinizi aynı sayfada görmek beni mutlu etti:)
Sevgiler

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Bu blogun zaten izleyicisiydim, face den de bulduğuma sevindim :)
Yaniiiii bu ALDO'yu istiyorum :D

STYLE... dedi ki...

BÜYÜK BİR KEYİFLE OKUMAYA BAŞLADIĞIM İLK MODA BLOĞUSUN. TEŞEKKÜRLER.

*STYLEBOOM* dedi ki...

canta bahane, cadi sahane. 3 yildir inspiring sabahlar icin tesekkurler:)

Unknown dedi ki...

Cadı benim çantaya ihtiyacım var:)Bebek dolayısıyla uzun uzadıya gezemiyorum ve Aldo Avrupa Yakası'nda yok. Kapandığında çok üzülmüştüm umarım Bakırköy civarına tekrar açılır. Bu arada ben seni her türlü takip ediyorum zaten facebooktan da beğendim şimdi.

Adsız dedi ki...

bu harika aldo çanta benim olmalı:)modacadısı,bloğunu severek takip ediyorum şimdiden iyi ki doğdunnn....

Ceylan Vural

Diloş dedi ki...

aldo hem fiyatları, hem kalitesi hem de ürünleri açısından çok beğendiğim bir marka. çantayı da çok beğendim diyebilirim. özellikle günlük kullanım için çok ideal duruyor..

Narcissus dedi ki...

Süper hediyee. Cadıya da bu yakışırdı. Keep following =)))

Unknown dedi ki...

ilk olarak merhaba twitterdan sürekli takipteyim bloğunuda takip ediyorum ama izlemeye almayı unutmuşuz o da heralde sende beni takip etmediğindendir..logonu çok beğeniyorum bu arada bi grafik tasarımcı da olarak :P tarzını çok beğeniyorum ama :) fotoğrafları daha iyi çekin çektirin orasını bilemem :) bazen bende çekebilirim istersen tabi ısrar yok. onun dışında bloğunu da zengileştirmeni isticem :) görsellik açısından içerik açısından gayet iyi zaten :)
bu kadar yorum yazdın kesin hediye için felan diye umarım düşünmezsin sadece yıldönümü şerefine olsun diyorum :) tebrik ederim daha başarılı ve çooook izleyicili yıllra desem doğru olur heralde esen kalın efenim saygılar sevgiler :)

Adsız dedi ki...

cadıcım nice senelere birlikte daha cok yolumuz var:)her sabah ınt actıktan snra ılk baktım sayflardan bırısın blogunun basarılarının devamını dılıyorum:)tuğçe ç.^^

KELEBEK dedi ki...

nice yıllar dileyerek zaten izleyicin olduğumu ve ayrıca facede seni takip ettiğimi söyliyreke bu çanta benim olmalı diyorum hadi bakalım bana iyi şanslar :)

Arwen dedi ki...

Merhaba. Öncelikle blogunun 3. yaşını kutlarım, umarım uzun seneler boyunca seni takip ederiz.. :) Sonrasındaysa çantaya bayıldım, inkar edemem.. :D Siyahı da çok severim ama çantanın modeli de beni benden aldı, başka söze gerek yok. :D İnşallah şans bana da güler diyorum. Sunduğun bu fırsat için de tşkler, tekrar nice mutlu yaşlara. :)

asli dedi ki...

Facebook ve twitter hesabı olmayan ama senin sıkı bir izleyicinin bu harika çanta için bir şansı olabilir mi?
Moda Cadısına bu hediye etkinliği için teşekkürler ve sevgiler...

kontes dedi ki...

yorumumu soru bölümüne yazdım ama umarım sorun olmaz.

deniz dedi ki...

iki seneyi biraz aşkın zamandır moda cadısı'nı takip ediyorum. tarzının gelişmesini, bloga devamlı yeni boyutlar eklenişini; yani kısacası çıktığın bu stil yolculuğunu izlemekten çok keyif alıyorum. nice 3'lere!

ps: lola çantayı iyi korusun :)

kiraz çiçegi dedi ki...

kutluyorum blogunun güzelliğiyle tanışmış olmakdanda çok mutluyum. Bakalım ben senin kadar sabırla devam edebilcekmiyim. Nice Yılların olsun...
İzleyicinim:)
Twitter dan cikleyemiyorum:(
Facebook'dan kaçırmam ama:)
Kabulse bol şans bana o zaman...

pastaport dedi ki...

izmirde aldo bulmak ist kadar kolay değil :)o yüzden çok çok istiyorum. 3. yılın kutlu olsun
sevgiler

Tootty dedi ki...

Şansımı denemekte fayda var :)

SÜRPRİZ MUTFAK dedi ki...

Herşey ok. Twitter olmadığı için izlemeye alamadım. Diğer işlemler ok. Katılıyorum herkese bol şans...

benimadımayşesoyadımgül dedi ki...

CA-CA-CADII,nice yıllara diyelim o zaman hep birlikte :)facbktn eve gidinc takibe aliim unutmazsam,fazladan bi çanta göz çıkarmaz değil mi ama :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

cadıcım ben kediyi alsam:)) o ne salak bi bakıştır, ne tatlı bi duruştur!

Basak dedi ki...

Tebrikler Cadı, Eminim yarışmaya müthiş bir katılım olacaktır. Ben zevke takip ediyorum seni. Öncü'sün birçok şeyde keyifli paylaşımlar artarak devam etsin

NessParadise dedi ki...

Çok yararlı, eğlenceli bir blog... daha nice senelere. :)
nonpareil.fille@hotmail.com
http://twitter.com/#!/Nesssparadise07

Unknown dedi ki...

kedi de dahil mi hediyeye acaba? Çok tatlıymış:)) (Çantayı istiyorum bu arada!)

Cansın's World dedi ki...

Facebook sayfam yok ama twitter ım var.Neyse blogunu çok seviyorum başarılarının devamını dilerim :)
cansin.21.03@gmail.com

Adsız dedi ki...

canım çoook tebrikler... zaten uzun zamandır blogunu izliyordum ayrıca twetterdanda zaten takipçin olmuştum bir tek facebook yoktu artık orda da senin takipçinim..:))
harika bir blog sayfan var...
nice uzun, mutlu, güzel senelere hepbirlikteee... sevgilerimle!

Bilge

jolietr@hotmail.com

Mina Karenim dedi ki...

nice mutlu yıllarrrrrrr :)

sessiz takipcilerinizden olan ben,
3. yılınızı kutlarım. e kutlarken de bu guzel cantaya da kayıtsız kalamadım tabi :)

şans benden yana olsuunnnn :)

sevgiler,

mina karenim

aysse dedi ki...

nice nice yıllara diyorum.
yağtığın yarışamalara her zaman severek katılıyorum :)
twitterden zaten takipm ediyordum
anelya_84 olarak :)
diğer işlemlerde tamam.

hesperid dedi ki...

merhaba:D cadıcım
aldo urunlerini senin vasıtanla daha da iyi inceleyebildim teşekkür ederim.bu güzel ve alımlı cantaya bende talibim. zaten seni twitterdan ve facebook dan takip ediyorum.(twitter,fshtk)
sana nice 3 yaşlar diliyorum....

elif dedi ki...

cadıcım çok uzun süredir seni takip ediyorum.hergün yeni bir post hazırladımı cadı diye heyecanla açıp bloguna bakıyorum.en sevdiğim,tarzını en beğendiğim ve de nedense kendime en yakın bulduğum blogersın :) başarılar diliyorum sana herzaman.bide daha sık ne giydim postu istiyorum senden :)
facebook maalesef kullanmıyorum
ama twitterdan uzun süredir takipteyim zaten.
twitter : elfk
Sevgiler,
Elif

çokomelike dedi ki...

çok güzel bi çanta :)

sheker-melik@yahoo.com

dry dedi ki...

slm moda cadısı;bir kedi sever olarak kedine bayıldım.tabi çantaya da bayıldım,her kadına lazım olan bir model olduğu gibi, banada lazım,umarım benm olur:)
bu arada başarılarının devamını diliyorum,inş.daha nice 3 yıllar bizimle paylaşımda olursun,sevgiler...

tugba dedi ki...

çantayı değil de üsttekini istiyorum :))))

Esra dedi ki...

nice senelere birlikte(: başarılar hep seninle olsun

Filmci ve Bişeyci dedi ki...

Bende ^. yıl nimetlerinden sbabplansem ne güzel olur;) nice nice yıllara..

tugba dedi ki...

Aldo yu bende ankaradaki mağazalarından takip ediyorum özellikle yılbaşı,düğün gibi önemli günlerde vazgeçilmezlerimden :) seni neden takip ettiğimi söylememe gerek yok heralde,sevgiler :) (facebook hesabım olmadığı için,sayfanı kardeşimin hesabıyla(turgut_1996@hotmail.com) beğendim)
byctugba@gmail.com

blahblahmel dedi ki...

Moda Cadısını her gün kontrol etmeden işlerime başlayamıyorum. 3. yılınız kutlu olsun melike şansal

mine dedi ki...

hoş şık bir canta sevdim:) sansımı deniyim diyorum.

Gunes Ipekoglu dedi ki...

Aldo ve Moda cadısıı sizi cookk seviyorum...

Adsız dedi ki...

nice yıllara :)

Kimse Duymasın dedi ki...

benim olmalı

Zeynep dedi ki...

blogunuz çok güzel hediyeniz ondan dahada güzel bugünlerde çok ihtiyacım olan ve alamadığım bişey

istenilenleri yerine getirdim inşallah yüzü gülen ben olurum
nursel gideroğlu
nursel_2009@hotmail.com

reyhane dedi ki...

Merhaba,bloğunuzun 3. yaşını kutluyorum öncelikle, daha nice yaşlar dilerim güzelliklerle dolu.İzleyenleriniz arasındaydım zaten.Face ve TW dada ekledim.Çanta çok hoş, ben de tam bu renk bir çanta arıyordum.Kazanamasam bile Aldoyu öğrenmem iyi oldu sizden.Teşekkürler..

Stilcatcher dedi ki...

bu arada iyi ki açmışşsın blogunu,iyi ki tanımışım seni:)nice senelere:)

kumyu dedi ki...

merhaba.uzun zamandır takip ediyorum..ne giydim postlarını çok beğeniyorum.......nice yıllara....

Japon Balığı dedi ki...

İlk yorum yapana çıkmaz büyük ihtimal ama Aldo gözümü bağladı:) kampanya süper!

beijaa vintage dedi ki...

daha nice yıllara cadıcım :)

EzgiDi dedi ki...

Moda Cadısı iyi ki varsın, son moda giysileri sayende nasıl giyelim diye fikir sahibi oluyoruz :) Ve tabiii ALDO da iyi ki var, çantası benim olursa daha bir iyi ki var :p

eklojit dedi ki...

ilk okuduğum blog olarak benim için anlamı büyük..birde eskiden yakınımda olan şimdi ise bana çok uzak olan pasajlardan özenle seçtiğiniz kıyafetler nası gözük kalıyor bir bilseniz.. nice yıllara diyorum..

Noni dedi ki...

Şimdi buraya güzel birşey yazsam seni yağlıyor gibi gözükür müyüm bilemedim ki :)
3. yılın kutlu olsun diyorum!
Bir de yanağındaki gamzeyi seviyorum, onu da ilave etmek istedim :)
Sevgiler!!!

p.s. Ben de seni benim sürpriz çekilişlere beklerim ;)

ece..* dedi ki...

ben de istiyorum =) bu arada blogunu çok beğeniyorum, nice yıllara =)

Unknown dedi ki...

Bu blogun nesini seviyorum?

yengeç bir kere sahibesi Koç'a süper enerji verir:P hiç giymeyeceğim şeyleri giydiğinde cesaret veriyor. mütevazi, moda blogu anlamında en eski bloga sahip olsa da ben biliyorumcu değil.

daha ne olsun sana yorum bırakmak takip etmek hepsi çok güzel.

Nice Yıllar M.C

Adsız dedi ki...

merhaba,izleyicinim,çok güzel bir kampanya,umarım kazananlardan olurum,bloğunu keyifle takip ediyorum,3.yaşın kurlu olsun,nice yaşlara diyorum,faceden sayfana katıldım,twitterdan naz128 kullanıcı adıyla takibe aldım kampanyayı faceden duyurdum.
http://www.facebook.com/?ref=home#!/profile.php?id=100000736512401

gülay çetinkaya

glcenaz@hotmail.com

Adsız dedi ki...

SLM MODA CADISI.MUTLU YILLAR BLOĞUNA HER GÜN TAKİP EDİYORUM AMA BLOĞUM OLMADIĞI İÇİN İZLEYİCİN OLAMIYORUM O YÜZEN HEDİYELERİDE KAZANAMIORUM AMA FACEBOOKTA SAYFANIZA ÜYE OLDUM.ALDO MARKASINI AYAKKABI VE ÇANTALARINI ÇOK BEĞENİYORUM İNŞALLAH BENDE HEDİYE KAZANAN ŞANLILAR İÇİNDE OLURUM
SİNEM UYRUM
uyrum87@hotmail.com

Adsız dedi ki...

yeni hediyeleri bekliyoruz :)

Rakel dedi ki...

yaa şaka gibii bu hafta ilk defa bakabildim bloga :(((
kaçırdımmm....

6 Kasım benim de doğum günüümm Cadıııııı :))))

iyiki doğduk berabercene o zaman....
iyiki varsın, iyiki tanıdık seni buralardan....

öpüldün!..

Unknown dedi ki...

Herkes sağolsun, varolsun, çok çok teşekkür ederim :)))

Baisse: Ah ne güzel, şimdi Cal Pep'te olmak vardı valla oof oof :))

Özlem: Şimdiden doğum günün kutlu olsun :)
Missred: İçim burkuldu bir öyle deyince,keşke sana çıksaydı oldum :)
Mustafa:Fikirlerini paylaşman çok güzel, daha da iyi olabilir haklısın, özellikle fotoğraf konusunda ciddi desteğe ihtiyacım var, çok teşekkürler :)

Seda: En az çanta kadar ilgi gördü o da :))
Noni: Senin samimiyetine inanıyorum o yüzden sakil durmaz, çok sağol :))

Modarator: Gerçekten Koç'larla iyi anlaşıyorum ben, her şey için teşekkürler :)
Raquel: Aynen aynen, şimdiden kutlu, mutlu olsun, belki bundan sonra kazanırsın :))

Unknown dedi ki...

cadıcım dediğim gibi mail adresimden iletişim kurarız..yardımcı olurum fotoğraf konusunda merak etme zevkle...
soydamusti@gmail.com
www.mustafasoydan.deviantart.com/gallery de fotolar mevcut

esra dedi ki...

nice yillara...
Canta gorunce dayanamam :) Insallah benim olur...

Unknown dedi ki...

Cadı nice yıllara, keyifle izlemeye devam ediyorum:)

yağmurperisi dedi ki...

merhaba,izleyicin oldum,Bu gün dünyayı istediğin bir renge boya.Rengârenk batan günü al karşına.Bir renk, de kendinden kat,nice mutlu yıllara sevgili bloğunla,laf arasında bloğunu zevkle takip ediyorum,kampanyay bende katılmak istiyorum,ama kazanır mıyım bilmem,şansımı denemek istiyorum,olmayan şansımı...kampanyyaı facede duyurdum.
http://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=100000567302534

Bugünlerde bir çantaya çok ihtiyacım var,çanta sesime gel ne olur.

gülay cemek
n-a-z128@hotmail.com

Hilal Mor dedi ki...

Heyyy!! Mutlu yıllar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...