23 Kasım 2010 Salı

Iphone günlüğü 4


Bu aralar yine yazamıyorum, bari fotoğraf paylaşayım :)
I can't blog lately, at least  I'd share these photos :)





Son parfümün Gucci-Guilty, güzel ama listemde kalıcı olamayacak. /  My last perfume buy Gucci -Guilty.  The smell is nice but not gonna make it to the short list.


Gri çoraplar,renkli Miu Miu'lar / Gray socks with colorful Miu Miu's




Balık vermemizi bekleyen pisiler , bu blog catlog olma yolunda ilerliyor :) / These cats were waiting to get some fish from us. My blog is kinda starting look like a catlog :) .






Buraları tam neresi bilmiyorum Suadiye, Caddebostan ...vs sahili / I'm not quiet sure where those places are, could be Suadiye, Caddebostan... etc


Lanvin loves H&M koleksiyonundan şimdilik tek parçam ( Muhtemelen de öyle kalacak)  bu kırmızı ruj, rengi ve yapısı çok güzel o ayrı :)  / The only piece ( Most probably it'll be stay like this)  from Lanvin loves H&M collection is this red lipstick, texture and the colour is amazing though.

9 yorum:

Adsız dedi ki...

H&M loves Lanvin ruja bayıldım fakat Türkiye ye kozmetik ürünlerinin gelemeyeceğini söylemişlerdi. Ruju nasıl alabildiniz?

Unknown dedi ki...

Lanvin loves H&M işbirliğinin örneklerini görmeye gittiğimizde verilen küçük bir hatıra.

Adsız dedi ki...

miu miu'ların bir harika!!!!

Unknown dedi ki...

fotolar bir harika kedişlere de bayildim :) sapkan cok yakışmış

Margaret dedi ki...

i love these photos! :)
great blog!
loving the posts
stop by some time xx

dilek dedi ki...

Selamlar:)
sizi çok zamandır takip ediyorum hatta her gün düzenli olarak bakıyorum desem yalan olmaz :) fotolar çok güzel çıkmış...Bir şey soracağım bu fotograflardaki eski kızıl görüntüyü ne şekilde yaratıyorsunuz. kendime canon eod 500 aldım ama makineye hala uzaylı görmüş gibi bakıyorum. bu tonlamaları hangi ayarla yapıyorsunuz. öğrenirsem sevinirim hafta sonu kızlarla büyük bir parti yapacağız, bunu kaçırmama lazım. şimdiden teşekkürler. BYEEEE

Unknown dedi ki...

Teşekkürler :)
Margaret: Thanx :)
Dilek: Bunları Iphone daki hipstamatic diye bir uygulama ile çekiyorum, kamera, flaş,film değiştirerek farklı görüntüler elde edebiliyorsun, şimdiden iyi eğlenceler.

Adsız dedi ki...

Merhaba hangi applikasyonla bu resimleri cektiniz ??

Unknown dedi ki...

Hipstamatic.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...