25 Ekim 2010 Pazartesi

Özet geç


İyi haftalar! Haftaya başlangıcı, Perşembe gittiğimiz Perwoll'un "giysime toz kondurmam" partisi ile yapalım. Galata'daki Bahar Korçan'ın butiğinde gerçekleşen akşama trafik sebebiyle varışımız biraz geç olsa da, ortam eğlenceliydi. O gece çekilip, anında  size verilen fotoğraflar gecenin anısını saklayabilmek için bir süre daha  bana yardımcı olacak gibi gözüküyor.

Biraz da hafta sonundan bahsedelim. Cuma akşamı bizim gibi net kuşlarının merakla beklediği "sosyal ağ" filmine gittik. Konuyla ilgili insanların daha fazla keyif alacağını düşündüğüm bu film bizlere göre, ilham verici ve eğlenceliydi.  Cumartesi Bilun Şen'in aksesuar butiğinin açılışı için Galata yollarındaydım, tasarımları arasından bir broş ve saç aksesuarını saflarımıza katıp, Mavra'da biraz soluklandık. Akşam çok gönüllü olmasam da, abartmadan bir gece turu attık, duraklar Novo, Lokal, Otto olarak belirdi, özellikle Novo'da çalan müzikler güzeldi.

Pazar günü, güzel havanın tadını Bebek'te çıkarttık, kahvelerimizi alıp parkta biraz fotoğraf çektik, dolayısı ile önümüzdeki günler için fotoğraf stoğumuz konusunda endişe etmenize gerek yok :) Sırası gelmişken, son iki kıyafet postunun ve bundan sonra gelecek iki tanesinin sizlere ulaşmasında emeği geçen kişi, sevgili Iconjane'dir, buradan kendisine kocaman bir teşekkür yollamak farz olmuştur, çok teşekkürler!  Pazar gününe dönersek, Tünel House Cafe'de atıştırılan bir şeyleri takiben, FB - GS derbisini seyredip, bir GS taraftarı olarak kaçanlara ve sonuca üzüldüm ve  günün son aktivitesini de tamamlayıp, evde ruhsal olarak kendimi pazartesiye hazırlama çalışmalarına başladım :)

Mutlu pazartesiler!

Hi guys! Let's give a start to this week with some outfit photos from last Thursday from the Perwoll's party. We were a little bit late but had fun anyway. On Friday evening, we've been to the movie " The social network" and I can say that it was an inspiration and fun at the same time but had a lot to give to the people net birds like us.

On Saturday, we've been to the accessories store opening of Bilun Sen at Galata, bought 2 pieces from there and had something to eat at Mavra before returning home. At night I wasn'y very eager to go out but I visited Novo, Lokal, Otto and enjoyed the music at Novo at most.
 It was a sunny sunday so been to Bebek and shot some photos after having some coffee so big thanks goes to the Iconjane for taking my photos lately. After having dinner at Tünel House cafe, we watched the derby of FB and GS as a GS fan, I felt sorry for  all the goal possibilities we did miss.  As the last activity of the day I tried to prepare myself for the upcoming Monday.

Happy Monday everyone!






Ceket ve bileklik / Blazer and cuff : MNG
Tişört / Tee: Kate Moss for Topshop
Etek/Skirt: Topshop
Ayakkabı/ Shoes: Aldo
Büyük yüzükler/Big rings: H&M
Çanta/Bag: Marc by Marc Jacobs

14 yorum:

Today I am the stylist dedi ki...

yine hoş olmuşsun :)

Adsız dedi ki...

ceketle eteğe bayıldım ..

tuguna dedi ki...

ozledigim cadi gulusu ve cadi minileri:) yakisiyor sana napabilirim:)

Adsız dedi ki...

çok başarılı bir kombin, bugüne kadar en çok beğendiğim diyebilirim.
sevgiler ipek

iconjane dedi ki...

seni mutlu ettiğini bilgiğim surece I will be your designated photographer... That's what friends are 4 ... : )

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

one of the best.

Styleseeking Zurich dedi ki...

Another proof that you do party outfits oh so well!

N.

sincity dedi ki...

İnci nickini alıp bu posta yorum bırakacaktım ama başlığın devamını duymaktan korktum
:)

meltist dedi ki...

çok güzel bir kombin. çok beğendim, en çokta çantanı :)

mirage dedi ki...

bencede kombin hoş olmuşş :))

Onur Çiçek dedi ki...

etekk şahaneee komnin hoşş olmuşş :)

Ilgın dedi ki...

love you in mini and blazer<3
love to see your face!:)

mgntwmn dedi ki...

uzun süredir takip edemiyorum. biraz kilo kaybımı oldu, ben mi yanılıyorum?

Unknown dedi ki...

Selamlar, çok çok teşekkürler :)
Sincity: Ne olabilirdi ki? :))
Mgntwmn: Olmadı :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...