19 Temmuz 2010 Pazartesi

80's taste

Güzel haftalar! Bugün yine bir hafta sonu özetiyle başlasın, olur mu? Cuma akşamı, DJ Mag dergisinin 2009 yılı oylamasında dünyanın 1 numaralı dj i seçilen, Armin Van Buuren'le tatile güzel bir başlangıç yaptık. Bir trance dinleyicisi olmama rağmen, müzik, ortam, görseller ve bir de  üstüne kreması bu sevimli Hollandalı ile tanışınca ben oldukça eğlendim, böyle partileri özlemişiz. Cumartesi yine müzik adına, başka bir etkinliğe katıldık, hep ıska geçtiğim ama oldukça sevdiğim Faithless Maçka Küçükçiftlik Parkı'ndaydı, tabi biz de orada. Elektronik müzik grubu oldukları için canlı performansta, bazen aynı keyfi alamamış olsak da, God is a dj , Salva Mea, Insomnia.. gibi klasikler çalarken zıplamamanın mümkün olamayacağını tahmin edersiniz. Pazar günü bu kadar eğlenceden sonra, sakin geçmeliydi, güneşe kendimizi bırakıp, dinlenebileceğimiz bir su kenarına attık yorgun bedenlerimizi. Akşam çıkışta benim hep arkadaşlarımdan, oradan, buradan duyduğum Uzunya'da bulduk kendimizi, deniz kokusunu içimize çeke çeke yedik akşam yemeğimizi :)

Hello! Let's start the new week with a little brief from the weekend. We've been to Armin Van Buuren, who was chosen as world's number 1 dj of year  2009 and it was so much fun. Even I'm not a trance fan, I ended up meeting with him and that was the icing on this lovely night :)) On saturday, this time we were out for Faithless, I loved their music but never had a chance to listen them. The performance was ok ofcourse it was hard not jumping around when they sang their classics like God is a dj, Salva Mea or Insomnia. After these two nights in a row, we need a quiet day,went to the pool and had a nice dinner by the sea side, a place called Uzunya.


Bu özetten sonra, bir süre ihmal ettiğim bölüm, bir kıyafet postu ile devam edelim. Geçen hafta, benim blog yazarları arasındaki ilk göz ağrım Mordolap ile buluştuk. Yemek ve sohbetin ardından, kendisini Cremeria Milano'dan dondurma ısmarlama vaadiyle kandırıp, arada fotoğraflarımı çekmesi için emrivaki yaptım :)

I've been neglecting outfit posts for several reasons but here is one for a start.  We had dinner with Mordolap last week and she was the first ever blogger whom I like so much that I met from local blogosphere. I insisted on eating ice cream on my treat, on the way I popped the question if she could take my pics :)



Üst ve etek / Tee and skirt: Zara
Ayakkabı / Shoes: Topshop
Çanta / Bag: Marc by Marc Jacobs
Metal bileklik / Metal cuff: H&M
Pembe bileklik/Pink bracelet: Fendi

10 yorum:

mordolap dedi ki...

yine de her zamanki gibi çok şıktın "köylü kızı"! :P

p.s. i love u too :))))))))

iconjane dedi ki...

ben bu kıyafetine sacına makyajına herseyine bayıldım... sana renkler cok yakısıyor.
daha cok istiyoruz....

nar dedi ki...

Ne cici bir kıyafet olmuş bu! Cidden çok beğendim, aynen bu şekil giyebilirim, o kadar yani:)

uğurböceği dedi ki...

AH ÇANTA ÇANTANE GÜZEL ŞEYSİN SEN

Adsız dedi ki...

yine çok sıradan bir kıyafet ve bence uydurammaışsın çok farklı giyinemiyosun diğer moda bloglarının ortaya koyduklarına bakınca bence biraz daha çaba göster

kılavuzum karga dedi ki...

çok sıradan parçalarla çok cici bir kombin olmuş ben beğendim:)

Unknown dedi ki...

Mordolap: Blogville köyündenim ben :))

Iconjane: Tamam :))

Nar: Son zamanlarda seninle ne kadar iyi anlaşıyoruz,inanılmaz :))

Uğurböceği: Rengine bayılıyorum bende, teşekkürler :)

Adsız: Beğenmemenize sözüm yok ama çabasız şıklığın en önemli unsur olduğu moda dünyasında bana çaba göster demeniz gerçekten ilginç :) Ben olduğumdan farklı görünmeye çalışmıyorum, başkaları için de kendimi farklı gösteremem,umarım kendimi anlatabilmişimdir.

K.K: Sen beğendiysen olmuş bu :))

*STYLEBOOM* dedi ki...

woooow rengarenk!! groove is in the tee:)

Unknown dedi ki...

Boom: And is in the heart, di mi? :))

gülçin dedi ki...

pembe t-shirt üne bayıldım çok yakışmış.
www.gulcinyaman.info

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...