16 Nisan 2010 Cuma

To sleep or to party?

Bu saatlerde genellikle neşeli ve hafif bir cuma yazısı yazmak isterim ama şu an ruh halim aynı bu resimdeki gibi. Yorucu bir hafta, yoğun bir şekilde devam ederken, ben bu akşam dışarı çıkmak ve çok sevdiğim Carl Craig'i dinlemek ama bir yandan da erken yatıp uzun uzun uyumak istiyorum.Bakalım hangi tarafım galip gelecek? Sizce?? :)

Nasıl geçirecek olursanız olun, sizlere de iyi hafta sonları!

Foto: Dorothea Bart Jorgensen'le Vogue İngiltere Nisan 2010 sayısından.


Normally , at these hours, I'd go for a light and cheerful weekend post, however right now this picture tells all about my mood. I'm still strugling with heavy work duities which has gone crazy since Monday but I still want to go clubbing tonight and see one of favorite djs "Carl Craig" .  I also really like to go to bed early and sleep for hours. The question  is  which side of me will win ? What do you think? :)

No matter how you're gonna spend it I wish you a great weekend!

Photo: Dorothea Bart Jorgensen from Vogue UK April 2010 issue

Fashiongonerouge

4 yorum:

mgntwmn dedi ki...

dışarı! dışarı! dışarı! :))

fashion diaries dedi ki...

partyyy!!! :))

sinem dedi ki...

5 günde 4 vize sonucu yarın akşamki ruh halim aynen böyle olucak acama ben ne seçerim :D

alis dedi ki...

Twitter'ında yazdığın outnet indirimini kaçırmana istinaden;
iyi ki boşuna zahmet etmemişsin. İndirimin başlama anından (09:24) 10 dk sonra bilgisayar başındaydım, 11 buçuğa kadar sürekli uğraşmama rağmen siteye giremedim. Millet facebook'ta delirdi, outnet'in sayfasına küfür yağdı. Nihayet girdiğimde de afedersin bir b.k kalmamıştı. Çok da matah olmayan parçalar içinden birşey seçip de "Sepete ekle"ye tıkladığımda sayfa açılana kadar seçtiğim ürün tükeniyordu. Sefillik ve rezillik oldu yani. Parça kapabilenlerin de binlerce sinirli kızdan yükselen nazar enerjisine karşı koyarak aldıkları parçaların hayrını görebileceklerini hiç sanmıyorum :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...