4 Ocak 2010 Pazartesi

New post for a new year!



2010'un ilk postunu hafif gecikmeli olarak yazma, gerinip normale dönme zamanı bugün, herkese merhaba ve tekrardan mutlu yıllar ! Yazmadığım bir kaç gün ile ilgili özetle başlayalım, 31 Aralık gününü cilt bakımı, alışveriş  gibi kızsal aktivitelere ayırmıştım, sevdiklerime son dakika hediyeleri alırken, kendime de oldukça beğendiğim bir hediye almayı ihmal etmedim, ilerde paylaşacağım, benim kadar siz de beğenirseniz sanırım ;) Akşam birazı evde, birazı dışarda geçen zamanda acaip eğlendim diyemesem de arkadaşlar arasında olmak her zaman güzel, kıyafet detayları tabi ki bu hafta içinde burada olacak. Sizin yılbaşınız nasıl geçti bu arada?  2 Ocak'ta  beklenen Inditex nam-ı diğer Zara indirimine Nişantaşı mağazasına erken bir saatte giderek, iştirak ettim. Beğendiğim hiç bir parçayı bulamamak, az indirim oranı ve sanırım biraz da kendime aldığım hediyenin etkisi ile sadece zaten sezonda da fiyatı uygun, hoşuma giden ama  daha da  inince artık almanın farz olduğu bir sandaletle oradan ayrıldım. Tatilin diğer bir bölümü Cem Yılmaz'ın yeni filmi "Yahşi Batı'ya" ayrıldı, fazla bir şey beklemeden gidilebilir, kahkahalar attırmasa da, sıkılmadan izlenebilen bir film olmuş. Geriye kalan zaman da evde tembellik yapıp, dvd seyrederek geçti, şimdi geçmişi geride bırakıp yüzümüzü yeni bir yıla dönme zamanı.

Görüşmek üzere :)

It's time to shake things up and get back to normal and write the very first of the new year, hello to everyone and happy new year ! I'd like to start with a brief summary of the last days to catch up, on new year's day I've spent my time with girl activities like facials, mani-pedis and shopping.While I was looking for  some last minute presents for my loved ones, I bought a present for myself, too. It was something that I loved for a long time, I think you'll love it as much as I do ;) .Ofcourse I'm gonna share it with you guys soon but I need some time .On new years eve, we partly stayed home and went out, I couldn't say I had a blast but being with friends are always nice. How was your night btw?  On the 2nd of January was the first day of Inditex aka Zara Sale, I went to the nearest Zara but I couldn't find any of the pieces that I liked from the season and the rate was very little and I already bought a gift for myself but it didn't stop me to buy a pair of sandals that I liked, they already had a reduced price, on sale they were cheaper so they are mine now. The rest of the holiday I stayed at home, watched some movies and enjoy the laziness.

It's time to leave the past behind and turn our faces  to a new year!

Later :)

weheartit

12 yorum:

Unknown dedi ki...

En son girdiğim Zara'da kadınlar kasasının kuyrugu erkek tarafına uzamış,erkeklerdeyazık bir köşeden ses cıkarmadan bekliyorlardı:)!

Unknown dedi ki...

Zara indirimi bu sezon beni pek ilgilendirmediğinden ben Mothercare indirimine yöneldim, bugünleri de mi görecektim??? hahaaa:)) Yahşi Batı'ya ben de gittim, yalnız ben bazı yerlerde o kadar sıkıldım ki 10 dak. araya girmeden bir kaç dakika önce uyuyakalmışım hatta, ilk defa bir filmde uyudum.

Adsız dedi ki...

Zara indirimi indirim değildi ama izdiham almıs basını yurumustu, aradıgın seyın modelını bulsan bedenı yok, oldu da buldun bu kez kabınlerdeki kuyrukla cebelleşip almaya karar verdiğinde de kasa kuyruguna tahammul edebılmek gerekıyordu. yanı tam bır işkenceydi.. bu arada kendıne ne hedıyesı aldın cok merak ettım cadıcım.
Sevgiler,
nrdn

ZET Fashion dedi ki...

Bende Zara indiriminden boş döndüm, eskiden olsa kesin alacak birşey bulurdum ama artık bu konuda olgunlaştığımı anladım, çok beğendiğim ihtiyacım olup uygun fiyatlı birşey bulamadım. Yeni sezona takıldı hep gözüm.

Yahşi Batıyı ise çoğu kişinin aksine sevdim bende.. Gitmeden önce Cem Yılmaz'ın röp. okumuştum kahkahalarla gülmeyi beklemeyin demiş, belki o yüzden fazla bir beklentim yoktu gülme konusunda.

Yeni yılda herşey daha güzel olur umarım, kıyafetini dört gözle bekliyorum, mutlu yıllar :)

reader:) dedi ki...

sana da iyi yıllarr cadıcıkk...
şu an tek düşündüğüm şey eğer kendine prada çantayı aldıysan kıskançlıktan çatlarımm ....:)

Unknown dedi ki...

Missred: Şartlar şekerim, Topshop'ta maternity reyonu var ama :))Uyku getirecek kadar kötü değildi ben ou biraz senin durumuna bağladım :) x

Adsız ve reader: Çanta değil :))

Ilgın dedi ki...

Beymen indirimi de başladıııı!!Benim buradaki SA'lar süper cadıcığım ya,3 gün önceden 1 çift CL hyper prive,1 çift CL Miss 120 ankle boots ve bir çift prada pumps ayırdılar bana,yarın akşam uğrayıp alacağım ve 3üde 50%off:)) Çok beğendiğim SBC kırmızı oversized bir kazak vardı,indirime girmeden gitmiş çok üzüldüm:(( Bu ara bende aşmış bir work-overload olmasa tam şu zaman İstanbul'da olmak isterdim artık ancak yaza... GORA'yı 2 kere izledim ve filmdeki her sahne,her replik aklımda,çatlamıştım gülmekten:))))AROG'da fena değildi,Yahşi Batı'ya en kısa zamanda gideceğim:)

PS: Kendine aldığın hediyeyi ivedi görmek istiyoruuuuum!! LOVE xoxoxo

Unknown dedi ki...

Ilgın: Ne yaptın sen yaa? :)) Bir fotoğraflarını çekip gönder aldıklarının da, gözümüz bayram etsin :))) İyi günlerde giy, 20 çifte daha da yaklaştın ;))

Ben de ayakkabı aldım, sanırım sen beğenirsin, kolay gelsin :)) x

Ilgın dedi ki...

Sağol cadıcım, bu arada ayakkabım hyper prive değil Altadama 140'mış:)) Benim TPF bag showcase'de collection thread'im var bags&shoes,orada var resimleri ama istersen sana özel mail atarım;)Loubies an itibariyle 4 çift oldu,bu arada ben senin her giydiğini çok beğeniyorum zaten:)

Unknown dedi ki...

gule gule gıy cnm guzel gunlerde...

Unknown dedi ki...

O da olur :) Link versen yeter, ben seni uğraştırmayayım :)

Özge: Sağol :)

Ilgın dedi ki...

MC:Linki akşam mailine atarım;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...