31 Ağustos 2009 Pazartesi

She told me her name was Billie Jean




Güneşli bir Alaçatı sabahından günaydın :) . Bugün pazartesi sendromsuz bir gün geçireceğim için çok mutluyum ama işe gitmek zorunda olanlar içinde inceden üzüldüğümü söylemeliyim. Bu hafta boyunca daha önce çektiğim kıyafet postlarının yayınlamaya çalışacağım, araya IFD falan girince onlara sıra gelmedi.

Hazır Michael Jackson'un 51. doğum günü bir kaç gün önce geride kalmışken, sizlerle NYC'de yasayan arkadaşımın bana hediye ettiği tişört ile oluşturduğum kıyafeti paylaşmak istiyorum, Gün sonunda bu tişörtü yüksek belli bir etek veya pantolonla giymenin daha iyi bir fikir olduğuna karar verdim.


Good morning to all from a sunny Alacatı morning :). I'm glad today I won't have any monday syndrome but deep inside I'm feeling sorry for the ones who will. Since I'm on a holiday, I'll do my best to post my previous outfits that I couldn't have a chance to post because of IFD.

Since Michael Jackson's birthday was a few days back, I would like to share an outfit that consists of an MJ tee which a friend of mine lives in NYC sent me as a gift. At the end of the day I decided that to wear this tee with a highwaisted skirt or pants.


Tişört/tee: Hediye - A Gift , Jean /Jeans: Mavi, Gömlek/Shirt: (Sevgiliden aşırma) Iceberg-(Borrowed from my bf ) Iceberg - Ayakkabı/Shoes: YSL - Gözlük/Sunnies: Chanel -Çanta /bag: Longchamp

16 yorum:

Adsız dedi ki...

alaçatı'da o şekilde giyinmektense, rahat bir elbise,parmak arası terlikler gibi şeyler giyinmek daha mantıklı değil mi?ne gerek var oralarda böle giyinmeye

Unknown dedi ki...

Size yazdigimi bir kez daha okumanizi tavsiye ediyorum ;)

Adsız dedi ki...

harika olmuş yine cadı..yer yazında harika olduğunu söylüyorum ama çok ciddiyim ! çantan ve en önemlisi MJ tişört harika :)

sincity dedi ki...

neden içimden bir ses seni takip eden tüm "adsız"ların sarışın olduğunu söylüyor acaba..?;)
ayakkabı süper ve her süper ayakkabı gibi karakteri bozuk ve can acıtıcı görünüyor.hani şu parmaklara kan biriktirip su toplatan cinsten..

aysegul in ny dedi ki...

peki ben neden hep dandik işporta seylere denk geliyorum aylardır arıyorumda böyle bir t-shirt:( acaba varmıdır bir imkanı ki arkadaşından öğrensen nerden almış yada bana gizli söylesin ne bilim hediyedir söylenmez ya:))

P. P. Perisi dedi ki...

Cadı pantolonun kesimine bayıldım;)Gömleği giymen de gözümü abimin dolabına dikmeme neden oldu;)Sağol.. Kısaca yine pırıl pırılsın..

Unknown dedi ki...

Pink: Sağol canım :)

Sincity: Puhahahhaha..Ayakkabı küçük parmakları biraz acıtyor, bütün gün giyeyiim, koşturayım gibi bir durum söz konusu değil :)

Aychulus: Bu da işporta sanıyorum :) Hey B. okuyorsan lütfen yardımcı ol! :)

Peri: Çok sağol, tişörtün parıltısı bana yansımıştır :)

postmoda dedi ki...

ojelerin rengini beğendim :)

Ligtv izLe dedi ki...

Çok şıkkkk

aslı dedi ki...

M.J.'in en sevdiğim şarkısı :(:(:( T-shirt de çok güzel! Bu arada pantolon mavinin hangi modeli acaba ?

alis dedi ki...

Cadı şu tam senlik yazıyı okusana, seveceğinden eminim:

http://popshifter.com/2009-07-30/top-ten-questions-everyone-should-be-asking-about-michael-jackson/

Okunmalı ve okutulmalı!

fatoş dedi ki...

cadı senden bir ricam var. yandaki 'yes please' köşesindeki chloe botların benzerleri de zara'da mevcut. ancak o tarz botları nasıl kombinleyebilriz? özellikle pantolonun içine sokmadan....

şimdiden teşekkürler.

alışverişkolik (: dedi ki...

Cadı; yine çok şıksın! :) Tatildeyken dahi bizi kendinden mahrum etmediğin için teşekkürler :)

Adsızcım; Cadı'nın yazdığı cümlelerden birini iletmek istiyorum sana tekrardan:
"Bu hafta boyunca DAHA ÖNCE ÇEKTİĞİM kıyafet postlarının yayınlamaya çalışacağım, araya IFD falan girince onlara sıra gelmedi.
" ;)

Unknown dedi ki...

Tekrar tesekkürler :)

Aslı: Lindy diye hatırlıyorum modelini ama hala üretiyorlar mı bilmiyorum.

Alis: Göderdiğin link için ne kadar teşekkür etsem az,gerçekten muhteşem bir yazı, yine okurken hüzünlendim çok sağol x He is magic and timeless.RIP.

Fatoş: Dönünce bu konuya eğileceğim :)

Alışverişkolik: Olur öyle seyler, sağol :)

Unknown dedi ki...

Melike: Ben de, hem de çok :(

Aychulus: http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=40.692475,-73.990584&spn=0,359.996516&z=19&layer=c&cbll=40.692456,-73.990448&panoid=Jn82bAbqBy5JXKMCP3ilpA&cbp=12,189.15,,0,-4.35

Buralarda bir yerdeymiş tezgah,african american bir vatandaş, başka tişortlerde satıyormuş, bulursan bir şey bana da haber ver :)

madammoda dedi ki...

ohhh cool!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...