27 Nisan 2009 Pazartesi

Weekend and the new MJs








Hafta sonu raporumu size bu sefer erken veriyorum :) Cumartesi kuaföre gitmek dışında bir şey yapmadım, pazar sabahı Tünel Kave'de kahvaltıdan sonra, yine Beymen'in Fulya'daki outlet mağazasına gittik. Arkadaşım siyah babet arıyordu, ben amaçsızdım ancak ziyaretimi sizin için yararlı hale getirmeyi bildim :). Sevgili gözüne kestirdiği 2 çift Onitsuka Tiger'ı, ben annemin istediği spor ayakkabıları, arkadasım ise bir spor çantası aldı, babet bulamadı. Orada işimizi bitirdikten sonra Nişantaşı Caffe Nero'da biraz dinlendik, içerisi soğuktu o yüzden gördüğünüz üzere ben trençkotumla oturmaktayım. Bu hafta kıyafet resmi yok, sanırım herkes biraz tembeldi :) Babet arayışımızın yeni destinasyonları olarak Zara ve Topshop'a baktık. Topshop'a Kate Moss koleksiyonu gelmiş ve seçili parçalarda % 50 indirim devam etmekte. Moss'un koleksiyonundan en az 3 parçayı alabilmek isterdim. Biri süet kanat işlemeli ceket, diğeri gerçekte resimlerden çooook daha güzel olan mavi straples elbise, diğeri de yine Kate Moss'un üstünde görüp beğendiğim siyahlı, turunculu bu elbise.

Bir sonraki aktivite City's de seyredilen "erkekler ne söyler, kadınlar ne anlar" filmi. SATC dizisinde Berger'ın Miranda'ya söylediği ve Miranda'nın hayatın anlamını bulmuşçasına sevindiği söz öbeğinin film haline getirilmişi diyebiliriz :).Bol yıldızlı ( Jennifer Aniston, Scarlett Johansson, Jennifer Connelly, Ben Affleck,Drew Barrymore..vb), kadınlar ve erkeklere ilişkin ipuçları içeren, komik ve eğlenceli bir film, ancak bir 10-15 dk daha kısa olabilir miymiş? Gidin derim, eh artık bu kadar dolaşmanın sonunda so durak ev.

Bu hafta sonu bunların ötesinde olan ve beni havalara uçuran bir şey daha var, o da yıldönümümüz sebebiyle sevgilinin bana hediye ettiği kırmızı ve muhteşem Marc Jacobs ayakkabılar. Hangi kız bir çift Marc Jacobs ayakkabıyı görünce mutlu olmaz ki, sevgili bu işi çözmüş, sanırım ilişkimizin bu kadar uzun sürmesinin sebeplerinden biri de bu ;) Mutlu yıldönümleri ve teşekkürler aşkım x :)
I'm writing my weekend report early this time :). I didn't do anything, just went to the hairdresser on Saturday. We had a breakfast at Kave in Tünel and paid a revisit to Beymen's new outlet store in Fulya. My friend was looking for a black pair of flats but I was aimless but taking some pictures made this visit usefull for you :). My bf bought 2 pairs of Onitsukas, I bought a new pair of sneakers for my mom and my bff bought a sports sac but no sign of black flats. Later we went to Caffe Nero in Nişantaşı, it was cold as you can see I was sitting in my trench. There were no shots of outfits this weekend, I think everybody was lazy a little bit :) We went to Zara and Topshop in the search of black flats . Kate Moss collection has arrived and I really like three pieces. Suede wings jacket , blue print strapless dress ( really gorgeous in person) and this pattern dress.
Later,we watched "He's just not that into you" at City's which is the movie version of what Berger said to Miranda in SATC and Miranda was happy like finally she found the essence of life :). The movie had a lot of great stars ( Jennifer Aniston,Scarlett Johansson, Jennifer Connelly, Ben Affleck, Drew Barrymore..etc) with many insights about men and women, a fun one but could it be 10 or 15 shorter? I recommend it, go and see. The last stop was home.
This weekend was also important because my beau gave me a gorgeous new pair of MJ shoes for our anniversary. I don't know any girl who wouldn't be happy with a red pair of MJs. He knows the secret , I think that's why we have been together for so long :)) Happy anniversay my love and thank you x :).

29 yorum:

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

evet, bir kadını en güzel tavlayan şey, ayakkabı almak. çok eğlenceli bir hediye! kendimi cindrella gibi hissettim ben de, doğumgünüm 17 nisan'da erkek arkadaşım papucci'de beğendiğim ayakkabıları aldığında:) tam ben almak konusunda tereddütteyken erken davranıp bana jest yaptı, ve ayakkabılar da bana çok yakıştı!

bunlar da çok tatlı, spor-şık, kullanışlı. güle güle kullan ve nice seneleree:)

moda tasarım stil dedi ki...

sen ona ne hediye aldığını yazmamışsın :)
ayakkabıları güle güle giy..

ZET Fashion dedi ki...

Ne şeker!!
Hayırlı olsun cadı güzel günlerde giy, ayağında paralanmasın MJler :)

ZET Fashion dedi ki...

Birde hazır MJ ayakkabılarından söz açılmışken birşey sormak istiyorum sence bunlar gerçekmidir ?

http://cgi.ebay.com/marc-by-jacobs-2009-miss-marc-flats-shoes-eur38_W0QQitemZ130300852090QQcmdZViewItemQQptZAU_Women_Shoes?hash=item130300852090&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1546|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50

K. dedi ki...

harikaaa :)) güle güle giy sevgilin cok zevkliymişşş :) bizede dua etmek kaldı artıkın karsımıza şöyleee sevgili cıksın diye haha :D senin hediye nediiirr o nerdeee :)))

nur dedi ki...

kanat işlemeli cekete ben de bayıldım, almak istiyorum hemen! fiyatını hatırlıyor musun?

tuguna dedi ki...

Oyy nazik ve de zevkli sevgiliye aferin diyoruz burdan:P Gule gule giy cadi, ayrica tebrik ederim, nice mutlu yillara, kac yil oldu?

Adsız dedi ki...

Kanat işlemeli ceketi dün akşam biraz mıncıkladım ben de, İstiklaldeki Top Shop'ta. Fiyatı 299, ? / 300 diyelim işte.

PrettyPinky dedi ki...

Ayy şansa bak bugün ben de şans eseri yolumun üzerinde BEYMEN outlet e rastladım.. Ayakkabı bölümünde çok güzel modeller vardı.Herkese tavsiye ederim.

EzgiDi dedi ki...

bu beymen outlette indirim oranı ne kadar?

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

nice yıllara,nice hediye ayakkabılara :) hele bööle kırmızı ve romantik ayakkabılarsa ....süper :) güle güle kullan :)

rumuz goncagul dedi ki...

arkadasiniz hanimefendinin babet arayisini destekliyorum dogru yolu bulmus!

Stilcatcher dedi ki...

Açıkcası ben de Kate Moss'un o turunculu siyahlı elbisesini almak isterdim:)
Hep söylüyorum zevkli bir sevgilin var diye:)Tam tersi olduğunu düşünsene:)Hani gider garibim alır iyi niyetle ama beğenilmeyecek, giyilemeyecek, ninem kılıklı şeyler:)Şükür et, şükürrr:))))))
bu arada filmin methini kardeşimden duydum, ve hemen git tam senlik dedi bana:)

Ilgın dedi ki...

Ne güzel söylemişsin...Bir çift kırmızı MJ ayakkabıyı görünce mutlu olmayacak kız varmıdır hakikaten. Bende de bi çift kırmızı MJ mevcut ama benimki sling back ve önünde böyle tatlı bir aksesuarı yok;). Çok çok çook tatlıymış güzel günlerde giy! Bu resimler çok iştah açıcı görünüyor ama genelde birşey çıkmıyor,tüketiyorlar!! Designers on sale büyülü bir kelime öbeği:)))Benim de The Outnet.com'da saplantı derecesinde aşık olduğum ve fiyatı oldukça inmiş bir Rick Owens dress mevcuttu. Benim bedenimi geçtim her bedeni tükenmiş, yok etmişler, rüyamda görürüm artık:((((

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Cadıcım MJlerin harikaaaaymış. Güle güle giy. Beymen'deki outlette fiyatlar nasıl acaba merak ettim. Profilo'da da var bir Beymen outlet tarzı bölüm. Orasıyla aynı mı?

D. dedi ki...

hahaha babet aramam hep onu giyicem anlamina gelmez ayrica bu benim ilk babetim degil sayin rumuz goncagul:)

rumuz goncagul dedi ki...

biz goremedik 1 babet henuz
arayisinizda basarilar diliyoruz.

Unknown dedi ki...

Seda: Çok teşekkürler, sen de güle güle giy, geç olsa da doğum günün kutlu olsun :)
MTS:Ben ona bir şey almadım. Henüz! :))) Teşekkür ederim.
Z: Teşekkürler. Verdiğin linle dun bakamadım arttırma bitmiş ama satıcının elinde hala var. % 100 pozitif feedbacki var, power seller ama item locationun Hong Kong olması ve 250 usdlik babetleri 100 kusur dolara satması beni biraz düşündrdü açıkçası.
K: E darısı başına diyelim o zaman,dediğim gibi henuz bir şey almadım.
Pia: Adsızın dediği gibi 299 kusurdu, ben indirimde şansımı deneyeceğim.
Tuguna: Çok sağol canım, 6 yıl oldu :)

Ezgi: Indirim oranları değişiyor, kimi şeyler % 50 + % 20 iken, kimisi sadece % 50 mesela.

K.S.K: Çok tatlısın, teşekkür ederim :)

Itır: Evet öylesi de vardı, gerçekten zor günlerdi. Şükretme işini aksatmıyorum merak etme :) Film eğlenceli, herkes kendinden bir parça bulabilir, sen de seversin sanırım .

Ilgın: Teşekkür ederim. Evet söz öbeği çok baştan çıkarıcı ancak içersi o kadar değil diyebilirim, pek çok şey orda da kalmamış, geçen seneden beğendiğim Marni ayakkabının numarası yoktu hani patent kızıl kahve burnu arkası açık olanlardan, neyse belki de daha iyi oldu. Outneti de anlamıyorum ben ne zaman geliyor urunler, ne ara bitiyor :) Rick Owens'dan ben bir deri ceket isterim,başka bir şeyde de gözüm yok :p

A.C:Sağol :)Profiloya gitmedim o yüzden karşılaştırma yapamayacağım.

Unknown dedi ki...

sevgilide sende bayagı zevklisiniz...dua etmek kalıyor evet bizede arkadasının dedigi gibi...:)kopyala yapıştırıda yokki...

K. dedi ki...

yaa cadıcıım yaa :( markafoniye bcbg ve jessica simpson tasarım ayakkabıları gelmişşş bütün hepsi tükenmişş yaa öküzmü bu alanlar off yaaa :(:(:( hep büyük numaralar vaaaarr.. 69 70 90 89 lira fiyatları off off yaa ne zaman bitti ne zaman aldılar ne ac gözlü bu insanlar yaaaaa :( ben niye buraya yazdım onuda bilmiyorum cadıcımm kızma tamammı :$ üzüldüm birazda bühh:(:(

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Ayakkabılar çok güzelmiş Moda cadısı, güle güle kullan :) Bayıldım rengine de modeline de :)

Unknown dedi ki...

Minik ve Marjo: Çok teşekkürler :)
K: Ben de baktım ama çok beğendiğim bir şey olmadı,üzülme belki outletlerde falan sonra bulabilirsin onlardan, istediğini de istediğin zaman yazabilirsin :

Adsız dedi ki...

MJlerin hayırlı olsun ve nice 6 senelere!
bu fulyadaki yeri bana tarif edebilir misiniz acep?

defne dedi ki...

Cadı caffe nero daki fotoğrafında görünen çantayı nerden aldın??

Unknown dedi ki...

@Mubi: Çok teşekkür ederim, Polat Tower Residence'nin yanından Gayrettepe'ye çıkan yol 100 mt ilerde ikiye ayrılır, o ayrımın tam ortasında, altında Gloria Jean's var.
Defne: Çanta Anya Hindmarch for Target koleksiyonundan NYC'de oturan bir arkadaşımdan getermesini rica etmiştim.

Adsız dedi ki...

sevgili mc'cim bişi sormak istiyorum:
şimdi bu kate moss kanatlı ceket benim hayallerimin ceketi, benim olmazsa ölürüm :P
ancak fiyatı dolayısıyla indirimi bekleyeceğim ve ancak ben beklerken indirim başlayıp bitebilir; ruhum duymaz!!
bu indirim ne zaman olur acaba? tahmini bir zaman var mı? bir de böyle indirim haberleri alabileceğim bir kaynak var mı, yoksa iş vahiylere mi kaldı? teşekkürler

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

moda cadısı lütfen adsız'a cevap ver, ben de çok ama çok istiyorum o ceketi. senelerce giyerim bıkmam usanmam:) koleksiyonda tek beğendiğim parça zaten.

Unknown dedi ki...

Sevgili adsız ve Seda: Şu an Topshop'ta belirli ürünlerde % 50 indirim var ama o koleksiyon yeni olduğu için henüz indirimde değil. Bana sms geliyor, gelmese de her hafta 1 kere uğruyorum zaten, eğer Topshop'a gittiğinizde sorarsanız eminim bir form doldurtup sizi de listeye alırlar.Ben de mümkün olduğu kadar indirim haberlerini veriyorum burdan, o ceketi ekstra izleyip size bildireceğim :)

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

bana da geliyor sms ama elimden aman kaçırmıyım, kesin sayılı gelir zaten:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...