16 Nisan 2009 Perşembe

Theoutnet.com


Hepimizin platonik aşkı netaporter.com un, bütçe dostu küçük kardeşi theoutnet.com sonunda faaliyete geçti. Sadece 3 saat önce mail gelmesine rağmen, uygun fiyatlı ve beğendiğim bazı seçeneklere biraz önce baktığımda hepsinin tükenmiş olduğunu görmek beni hayal kırıklığına uğratsa da belki sizin için hala bir şeyler bulunabilir.


Our platonic love netaporter.com 's little sister theoutnet.com is available now with its budget friendly prices. I had a mail just 3 hours ago and now I looked though the site and couldn't find anything I like because it's all sold out. It was dissappointing for me but maybe you are the lucky ones.

7 yorum:

Unknown dedi ki...

evet sonunda açılmış, sürekli mail gelip duruyordu ben de her defasında açılmış deyip tıkla tıkla bir hal oluyodum:)) Bugün mail gelmedi ama o da ayrı komik:))

Stilcatcher dedi ki...

Ya açılmış da , kadınlar yokedicilik yapmış baksanıza!Ne vakit sold out bunlar!!!:)))

K. dedi ki...

cadıcım bu sitedeki lacivert mavi See by Chloé trenckotum var ama bir kombine olusturamadım :( bana yardımcı olurmusun birde benim ayaklarım taraklı topuklu ayakkabı giymeyi cok seviyorum ama ayağım taraklı oldugu için uzun süre giyemiyorum ve canımı acıtıyor ama giymek istiyorum.. nasıl ayakkabılar tercih etmeliyim ve ayaklarımın agrımaması için önereceğin bir şey varmı ? bu arada klasik giyinmek zorundayım öğretmenlik yapıyorum bunu göz önünde bulundurursan sevinirim tabi yardım edersen :$ :))) simdiden tesekkür ederim hersey için görüşürüz :)))

Stilcatcher dedi ki...

düzeltmedir cadıcım: ne vakit sold out oldu bunlar yazacaktım!:)

Lily de Seitas dedi ki...

Bir cift Chloe sandalet almaktan son anda vazgectim. Ne diyim, baska bir urune sakliyorum kendimi :)
Bu arada konuyla cok alakasiz ama bir H&M calisani olarak bizzat gorev aldigim, 23 Nisan'da sunulacak H&M by Matthew Williamson ile ilgili bir post bekliyorum cadidan :)

Unknown dedi ki...

Itır ben seni anladım :)

K: Aslında su ara ayakkabı modası tam senin ayaklarına uygun, burunlar yuvarlak, tabanlar platform uzun süre giysen de ayaklarını yormuyorlar, pek çok mağazada bu tarz ayakkabılar var,bir bakınırsan eminim kendine uygun bir model bulabilirsin, sanırım dolgu topuklarla da rahat edersin. Lacivert biraz zor bir renk ama kafanda aman siyahla olmaz, onla olmaz diye düşünmezsen daha rahat kombinler yapabilirsin sanıyorum.Trençkot için yine ben post yapmaya çalışırım.

Lily: Daha çok ürün olur,sonra alırsın :) H&M ve Matthew Williamson'ın koleksiyonunu duyurmustum (http://modacadisi.blogspot.com/2008/11/yeni-ibirlikleri.html) ama haklısın koleksiyondan parçalar koymadım, pek çok blogta haber ve koleksiyondan tavuskuşu elbiseyi giyen Nicky Hilton ve Katy Perry'i de görünce, ben koymasam da olur dedim :) 23 Nisan'da da çıkacağını biliyorum, bazı beğendiğim parçalarda var, bakalım bir şekil uydurup yaparım bir haber belki sonra:)

K. dedi ki...

çok çok teşekkür ederim cadım sagol bakıcam magzalara :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...