18 Nisan 2009 Cumartesi

Stil Anketi




Biraz önce sabah gazetelerimi okurken, birinin moda sayfasında Etel Baler'le yapılan bir stil anketine rastladım. Hani sezonun sevdiğiniz trendi, sevmediğiniz trendi, ucuz kaçış noktalarınız .. vb gibi soruları içeren anketlerden. Baştan itibaren normal giderken ucuz kaçış noktalarının sorulduğu soruya verilen cevabı aynen aktarmak istiyorum:


"River Island, Matthew Williamson for H&M, Mapa, Camden ve Soho'dakiler başta olmak üzere tüm vintage dükkanlar" . Şimdi dikkatli gözler muhtemelen bu cevaptaki garipliği görmüşlerdir ama ben görmeyenler için de yazmak istiyorum, Matthew Williamson'ın H&M için tasarladığı koleksiyon 23 Nisan'da mağazalarda satışa çıkacakken bir insanın nasıl ucuz kaçış noktası olabilir, olsa olsa gelecekteki ucuz kaçış noktası olacaktır. Neyse, Lily'ciğim eminim bahsettiğin yazı bu değildi ama görünce çağrışım yaptı, dayanamadım. Herkese güzel bir gün dilerim :)

femalefirst
p.s: Bu koleksiyonun tanıtımı için yine sevdiğim modellerden Daria Werbowy'i kullanmaları benden artı puan aldı.

8 yorum:

zui dedi ki...

herkesin ucuz anlayışı farklı tabi :]

Adsız dedi ki...

Bende okudum ve sayfanda ayrıca yazmış olman beni sevindirdi.
Sayende birde H&M fanı haline geldim. Türkiye'de olmamaları ne üzücü. Ve bu koleksiyon hangi mağazalarda olacak bilgin var mı ?
Teşekkürler.

priscilla dedi ki...

ilk yorumu benden olsun:) ben de 2 yıl önce Deniz Berdan'la yapılan benzer bir söyleşiyi okumuştum, başlığı "marka düşkünü değilim ayrım yapmam" gibilerinden birşeydi, devamında "hiç marka düşkünlüğüm yoktur, illa chanel diye düşünmem valentino da giyerim" yazıyordu.
yani algı ve gelir düzeyi farkı diyorum anca:) zaten ünlülere sorulan "ucuz kaçış noktaları" sorusuna "zara, mango, topshop" cevabı geliyor fix.

zuhal dedi ki...

Bende gecikmeli olarak dün okudum bu bahsi geçen röportajı..
Oh be kendimi parya gibi hissetmiştim ...
Bu nasıl bir bir gösteriştir yarabbim,evet farklılaşabilir bu ucuzluk anlayışı elbette ama gerçekçilikten uzak geliyor bana ..
Bide Türkiye'den alışveriş yapmıyorum diyenler esas onlara sinirim ..acayip yakalamışsın konuyu süper

Unknown dedi ki...

Adsız: Aynı duyguları paylaşıyoruz. Nerelerde satılacağı ile ilgili gerekli bilgiyi www.hm.com'dan edinebilirsin, her ülke için farklı olduğundan sana tam bir şey söyleyemiyorum.

Lily de Seitas dedi ki...

Cadicim bu gercekten cok komik bir durum, gercekten magazaya girmemis bir koleksiyondan nasil bahsediyor anlamadim.Adsiz'a yardimi olacaksa: Koleksiyon tum HM magazalarinda satilmiyor. Secilmis magazalarda satiliyor fakat HM olan her ulkede satisa ciktigini soyleyebilirim.
Bu arada yeni guest designer daha da buyuk bir isim olacak. Bekleyin :)

Unknown dedi ki...

Aaawww gönlümde hep Marc Jacobs yatıyor, herkesten fazla hakediyor ama henüz konuya el atan yok, merakla bekliyorum.

Lily de Seitas dedi ki...

Benim de, ama henuz o degil :)
Soylememek icin catliyorum su anda!Ama europe press release oldugu anda sana haber verecegimden emin olabilirsin ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...