22 Nisan 2009 Çarşamba

Not without my hat









Cumartesi sabah 09:30'da başlayan telefon görüşmelerinden evde oturmayacağımız belli olmuştu. Üzerime pek de matah olmayan bir şeyler giydim, saçlarımı şekle sokmak giyinmekten uzun süreceğinden ve "yine" geç kaldığımdan bir şapka geçirdim kafama ama kırmızı rujumu sürmekten geri kalmadım :) . Ne kadar da özenirim, düzgün sürülmüş, kırmızı rujuyla dolaşan insanlara, onların imzası gibi olur ya bu kırmızı rujlar mesela Krystal gibi. Ben onlardan değilim ama ara sıra deniyorum işte. Bir İstiklal Caddesi turu, görmek istediğimiz ancak o gün bittiğini öğrendiğimiz bir fotoğraf sergisi hezimetinin ardından, istikameti Cihangir'e çevirdik. Oralarda oturan bir kız arkadaşımızı da olaya dahil ederek, güneşli bir öğleden sonrasının keyfini doyasıya çıkarttık, Starbucks'ta içilen kahvelerin ardından, gece programımız için enerji toplamak amacıyla evlerimize dağıldık.
  • Hırka: Topshop
  • Beyaz üst:H&M
  • Tayt: Ginatricot
  • Botlar: Minnetonka
  • Şapka: Aldo
  • Çanta: M by MJ
  • Yüzükler: Beyoğlu pasajları

It was so obvious from the phone traffic at 09:30 that we wouldn't stay at home last saturday . I grabbed not so good things to wear and realised it will take more time to fix my hair than picking my clothes so I put a hat on because I was late "again". However, I didn't forget to wear my redlipstick. I always envy people with decent redlips , it's like their signature like lovely Krystal. I'm not one of those girlz but I rarely try red lips . We had a tour at Istiklal Street, went to an photo exibition which was a disaster because we missed it with one day and we end up in Cihangir. We called one of our best friends who lives around and enjoyed a sunny afternoon. After having coffee at Starbucks, we dispersed to our homes to gain energy for the evening programme.

  • Cardi: Topshop
  • Blouse: H&M
  • Leggings: Ginatricot
  • Boots: Minnetonka
  • Hat: Aldo
  • Bag:M by MJ
  • Rings: Shops from around Beyoğlu

8 yorum:

DENiZ dedi ki...

Cok ozledim Istanbul'u :(

alis dedi ki...

Matah değil mi? Ben çok beğenmiştim oysa.. Şapka, hırkanın kuşağı, bluzun yakası, minnetonkalar ve elbette kapitone çanta bir arada çok güzel olmuş, ruj da çok yakışmış.. Zaten böyle siyah beyaz kombinasyonlar beyaz tenlere yakışıyor, yanık tende beğenmiyorum hiç. Bu kıyafette bir Daisy Lowe havası var ki ben bayılırım kendisine.

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Metro fotoğraf çekmek için ne güzel bir mekanmış meğer :) Güzel fotolar olmuş, ben de kıyafetini beğendim. Kırmızı ruj yakışmış :)

Unknown dedi ki...

MC rujunun markası nedir? mat ve de rengi çok hoş görünüyor. Daha önce bahsetmişsindir belki ama gözden kaçırmış olabilirim.

Fashioncholic Girl dedi ki...

ruj- şapka 2lisi çok süper olmuş cadı ;)

Unknown dedi ki...

Deniz: En son ne zaman gelmiştin?
Alis: Çok teşekkürler, ne bileyim başka bir bluz giyebilirdim olmuştum :)Daisy Lowe'ın bazı seçimlerini beğenirim ama suratı bir anlamsız geliyor bana, tekrar teşekkürler ;)

A.C: Öyle değil mi? Özellikle arkasının tünel gibi gözüktüğü 4. resmi beğendim ben de, teşekkür ederim :)

Cindrella: Hayır bahsetmemiştim, MAC'in Ruby Woo adlı ruju, rengi falan güzel ancak kuru ve sürümü zor bir ruj, dudak nemlendiricisi üzerine sürmeni tavsiye ederim. Sana da sevgiler :)

F.G: Teşekkürler şeker.

reader:) dedi ki...

blogunuzun sessiz izleyicilerindenim daha ço..k post vermeniz son günlerde çok mutlu ediyoo beni :)) cihangirdeki cafenin adını merak ettim :)

Unknown dedi ki...

Merhaba reader, adınla durumun çok uyumluymuş :)) Cafenin ismi Nolita, yorumlarında seni daha çok görmek dileğiyle, çok teşekkürler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...