27 Nisan 2009 Pazartesi

Moda kurbanının sözlükteki karşılığı: Mischa Barton


Mischa, Mischa, Mischa. İsmini 3 kere söylersem eski günlerine döner mi acaba? The O.C. dizisiyle radarımıza giren, güzel yüzü, dizideki zarif, gerçek hayatta hippivari ama farklı kıyafetleriyle ilgimizi çeken güzel sayılabilecek şahıs. Sonra bu kız gitti, sarışın ( Neyse şimdi yine kumrala döndü allahtan), diğer bir Hollywood ürünü, zevksiz bir kız geldi yerine, güzel olduğu kadar da yetenekli olmadığı için bir kaç filmden sonra yapımlarda da yer almaz oldu ancak uzun boyu ve hoş görünümü ile açılışlardaki, defilelerin ön sıralarında yerini korumaya devam etti. Bu posta konu olan kıyafetine gelecek olursak, bir trendler karmaşası demek doğru olur sanırım, üstte kıştan devam eden oversized kareli erkek gömleği, altta desenli ve kötü duruşuyla MC Hammer pantolonu, bu iki güzel! öğeyi birleştiren ve logoyu gözümüze sokarcasına kullanılmış Louis Vuitton kemer, bu yazın önemli trendlerinden LV Spicy ayakkabılarla ve yine aynı markadan çantayla birleştirilmiş. Pantolon hariç ayrı ayrı çok güzel kullanılabilecek parçalar, bir arada bir moda kurbanı yaratmış. Ben gerçekten kendisinin Rachel Zoe tarafından giydirildiği günleri özlüyorum, ya siz?

Mischa, Mischa, Mischa. If I call her name three times, can we go back to the old times?. First she came into our radar with a popular tv show "The O.C.". She had a beautiful face and elegant style at the show but outside the show she was a pretty person that recognizable with her hippi-esque style and distinctive choices. Later, she's gone and came another blonde ( Thanks god she's a brunette now) Hollywood product with a bad taste. She couldn't achieve much because she wasn't talented as she was pretty, just had some roles in couple of movies with no box office success. She continued to maintain her place at the first row of shows and openings because she was still looking pretty. Today's outfit of hers can be called as a chaos of trends. She wore an oversized plaid man's shirt, one on the biggest trends of last winter,with an ill fitting MC Hammer pants and unified these two with the biggest LV logo belt and she added LV Spicy shoes and bag with this summer's tribal trend. Except the pants, the others could be easily combined in another nice way but all together they created a "fashion victim". I really miss those times when Rachel Zoe was styling her, how about you?

Getlippy

14 yorum:

Adsız dedi ki...

başlık süper cuk oturmuş :)

kılavuzum karga dedi ki...

ben şuna değinmek istiyorum: ayakkabıların üstü zaten ıvır zıvır dolu gömlek desen kareli kareli karışık bide üstüne ne kadar aksesuarı varsa kullanmış yüzükler bilezikler karman çorman olmuş gözümü yordu :)

K. dedi ki...

bence harikaa keske benimde öylee cesaretim olsada giysemm rengarenk ıvır zıvır doluu eheheh ben bayıldımm xD

Nihan dedi ki...

Ürkütücü...

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Gömlek ve çantayı sevdim. Pantalon eh işte. Kemer bence felaket hiç sevmem öyle gözüne sokarcasına logoları, bu LV'nin logosu olsa bile. Ayakkabılara gelince, normalde bayılıyorum bunlara ama bu kıyafete uymamış. Hiç gösterememişler kendilerini, yazık olmuş güzelim ayakkabılara.

Noni dedi ki...

Korkunç görünüyor, ne bulursa alıp aynaya bakmadan giymiş sanki!

Unknown dedi ki...

K: Ben de karışık desenleri güzel kullananları severim ama bu onlara örmek değil bence :))

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

ben derdim eskiden n güzel giyiniyor diye. rachel zoe fabrikasyonu olduğunu öğrenince şok olmuştum. herkesin bayıldığı benim beğenmediğim ayakkabılar, gömlek, ve kemer benim de gözümü tırmaladı. kombinasyon kötü aslında dediğin gibi, hepsinin havaları farklı.

Ilgın dedi ki...

O pantolon hiç benim tarzım değil doğrusu. Gömlek, kemer ve çanta harika ama LV ayakkabıda ıı-ıhhh, ben sevemedim ya bilemiyorum. Birde aynı seriden iki ürünü, çanta-ayakkabı mesela, aynı anda kullanmamak gibi de bir takıntıya sahibim. Daha farklı seçimlerle hoş bir kombin olabilirdi bence...

K. dedi ki...

cadıcımm eehuehuhh simdi iyice dikkatlice bidaa baktım hiç kimse beğenmemiş bir ben begenmişim bir daha dikkatlice baktımm ama ben gene beğendiim bi ayakkabısı bozmuş o kadar :) rahat bir tarz xD

Fashioncholic Girl dedi ki...

katılıyorum sana // eskiden chica'da stil ikonu olarak gösterilirdi (gerçi şimdi ne chica kaldı // de de O.C.deki mischa)

Unknown dedi ki...

K'cığım sen beğendiysen kime ne :) Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil ;)

K. dedi ki...

ehehh eveeett cadıcıım xD

Adsız dedi ki...

Acayip kıro gözüküyor.
Hilly Billy Mischa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...