19 Nisan 2009 Pazar

Make a statement with your necklace

Marni - Burberry -Marc Jacobs -Marni
Burberry - Marc Jacobs - Lanvin -Louis Vuitton
Accessorize - Accessorize -Accessorize -Tom Binns
By Malene Birger - Burberry - Dorothy Perkins - Topshop

Aksesuarlarla aranız iyiyse, bu sezonun trendi büyük ve abartılı kolyeleri takmakta zorluk çekmeyeceksiniz ve bu yaz onlar görünümünüzün anahtar parçası olacaklar. Burberry Prorsum, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Lanvin ve Marni.. gibi modanın devleri, bu dev takıları kıyafetlerin olmazsa olmazı olarak addederken, bizi de onlardan edinmek için yüreklendirdiler. Pahalı, ucuz her türlü markada bulunabilecek bu iddialı parçayı kullanırken, öne çıkması gerekenin bu kolye olduğunu unutmayın ve kıyafetinizin geri kalanının daha sakin havada olmasına özen gösterin. Bitirmeden, bu trend paralelinde, geçenlerde ebayden ikinci el Kenneth Jay Lane marka bir tane edindiğimi ve takmak için nasıl sabırsızlandığımı eklemek isterim.

If you're good with accessories, you don't have to worry wearing this season's statement necklaces and let them to be the key element of your outfit. Burberry Prorsum, Marc Jacobs, Louis Vuitton, Lanvin and Marni.. declared that this giant necklaces are the must have accessories and they encouraged us to buy them more. Whether from high fashion or high street brands, keep in mind that the necklace should be the center part of the outfit and we should keep the rest simple. A few weeks ago I bought a second hand Kenneth Jay Lane number from ebay and I can't wait to wear it.
Style,netaporter,shopstyle,

11 yorum:

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Kolyeni merak ettim cadıcım, ben de görmek için sabırsızlanıyorum :) Ebayden çok alışveriş yapıyorsun sanırım. Kargo ücretiyle ilgili biraz bilgi verebilir misin?

Unknown dedi ki...

Cadı sen onu gittigidiyordaki ürün tanıtımın esnasında takmış mıydın? yine bi flashback oldu bende.

Unknown dedi ki...

A.C: Eskisi kadar sık olmasa da bu aralar yine yapıyorum evet. Kargo ücretleri, aldığın ürünün hangi ülkeden geldiğine, paketin büyüklüğüne, satıcının insafına ve gönderim şekline göre farklılık gösteriyor. Ortalama bir fiyat vermem gerekirse 8- 50 usd arası diyebilirim.

Missred: Senden bir şeyin kaçmasının imkanı var mı? :))

Ilgın dedi ki...

Bu tarz kolyeleri hiç sevemedim böyle daha kibar, madalyon tarzı olanları seviyorum. Bana küpe ve bangle olacak bol bol ama asla küpe ve kolye aynı anda olmayacak böyle de bir takıntım var:)Bu Marni kolyenin birde bilekliği vardı bitmiştim ama kolye de kabulum:))) Marni'den ne olursa olsun;)

Birde bir sorum olacak sen F21'den alışveriş yapıyorsun... Orada beğendiğim birkaç hırka/bluz/tee var. Bu gümrük mevzuatını da yeni öğrendim bu arada-Margielerimin siparişini verdikten sonra:))Allahtan kutunun üzerinde yazan tutar düşük gösterilmiş yoksa mahvolacakmışım!! Sorum: F21den birden fazla ürün alsam akibeti ne olur??? Sorun yaşarmıyım sence, teşekkürler!!

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

Marni ve Dorothy Perkins kolyeler çok güzel...

Unknown dedi ki...

Ilgın: Marni aksesuar olsun yeter ki, ben de acaip beğeniyorum onları:) Gümrük konusu ise şöyle,aldığın ürünlerin faturasının100 eurodan fazla olmaması lazım, o kadar kadar sorunsuz geçip eline ulaşıyor ancak bu miktarı aşarsan acaip paralar ödemek zorunda bırakabilirler seni.Ebay'den alırken de satıcılara deklare ettikleri fiyatı o civarlarda belirtmelerini istersen sorun yaşamazsın.VS'den yapılan alışverişlerde arkadaşlarım paketlerin 100er dolarlık yapılmasını sağlayarak sorun yaşamamışlardı sen de o yolu izleyebililirsin belki ancak biraz yorucu olabilir, bu tür ayrıcalıklar isterken olmama ihtimali de var çünkü. Su anda F21 da 6 Nisan'dan itibaren 100 usd ve üzeri alışvrişlerde fiks 35 dolar alınıyor, bunu da belirtmek isterim. Bu arada sen internetten alışveriş olayını aştın artık sanırım :)

Ilgın dedi ki...

Evet, gerisi gelecek gibi görünüyor;) Fiks 35 dolar alınıyor derken 100 dolar ve üstü ne alırsan al 35 dolar ödüyorsun yani öyle mi??! Tam kavrayamadım olayı:)) Yoksa tutarı mı o şekilde gösteriyorlar??

Unknown dedi ki...

Aynen, bir kampanyaları var,100 dolar ve üstü alışverişlerde nereye olursa olsun,35 dolar alıyorlar.

kılavuzum karga dedi ki...

accessorize ların 3 ünüde begendim ben çok hoş tasarımlar bence :)))

Adsız dedi ki...

Selam,

peki net-a-porter'den hiç alışveriş etmeyi deneyeniniz oldu mu ? Çünkü malum sitede zaten herşey 150€ üstü:( Öğrendiğim kadarı ile AB üyesi İngiltere'den gönderildiğinden ve de shipping'in yanı sıra VAT gümrük bedelini de otomatik aldıkların bu sitede sorun yaşanmıyormuş. Doğru mudur ?

Teşekkürler.

Unknown dedi ki...

Merhaba, ben hiç ordan alışveriş yapmadım ama sorun çıktığına dair de bir yerlerde bir şeylere rastlamadım, yardımcı olamadım kusura bakma daha detaylı bir bilgi edinirsem burda paylaşırım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...