24 Nisan 2009 Cuma

Tavus Kuşu



Günaydın!1 günlük tatil sonrası yine kürkçü dükkanındayım :) . Dün neredeyse tüm gün evden çıkmadım, Vicky Cristina Barcelona dahil 2 film seyrettim ( Sonunda!). Barcelona'nın filmde figuran gibi kalmasına bozuldum, Penelope Cruz'un performansına alkış tuttum, sonu da zaten klasik bir Woody Allen filmi gibi bitti, üzerimde daha fazla etkisi olur diye düşünmüştüm hatta en sevdiğim filmler arasına girebilir beklentisi içindeydim ama olmadı.

Bu post yine bir kıyafet postu. Geçen cumartesi Ghetto'da Jay Jay Johanson'u dinlemeye gittik. Kendimi onun bir hayranı olarak tarif edemem, performansının ben ve diğer arkadaşlarımı biraz sıktığını söyleyebilirim. Kendisini chill out festival tadında bir yerde dinleseydik eminim ki daha çok keyif alırdık. Konser sonrası The Hall'da ve Multimekan'da biraz vakit geçirdikten sonra eve döndük.
  • Ceket: Zara
  • Etek:Topshop
  • Tişört: Markasız
  • Ayakkabı: Nine West
  • Kolye: Beyoğlu
  • Çanta: Vintage

Çantamı beğendiniz mi? Geçen haftalarda ebay'den aldım, tipi ve üzerindeki tavuskuşu tüyü çok hoşuma gitti ancak tüyü tüm gece elimin altında düzgün bir şekilde muhafaza etmenin kolay olmadığını belirtmeliyim :) .

Morning! I'm right here again after a day off. Yesterday, I stayed at home almost all day long, I watched 2 movies, including "Vicky Christina Barcelona" (Finally!). I don't like that Barcelona was like an extra in the movie, I adored Penelope Cruz's performance. The end of the movie was like the other Woody Allen movies, I thought this movie had a stronger effect on me or become one of my favorites but that didn't happen.

Actually, this is an outfit post. Last saturday, we went to Ghetto for listening to Jay Jay Johanson. I can't describe myself as a fan of him but I can say his performance was a little bit boring for me and my friends. I'm sure we enjoyed him more if we had a chance to listen to him in a open air festival like Chill out. After the concert we spent some time at The Hall and Multimekan, then go home.

  • Jacket: Zara
  • Skirt: Topshop
  • Tee: No name
  • Shoes: Nine West
  • Necklace: A local shop
  • Clucth: Vintage

Do you like my bag? I found this clutch on ebay a few weeks ago, I like the style and peacock feather on it but it's not easy to maintain feather's shape under my hand during the night.

32 yorum:

kılavuzum karga dedi ki...

ilk yorum benden gelsin :)
çanta çok şık tavuskuşu tüyü bu sezon herşeyde var sanırım çantanada ayrı bir hoşluk katmış:)
vicky christina barcelonaya gelince penelope sırtlanmış götürmüş o filmi onun dışında hiç bişey yoktu bana göre :)
diğer izlediğin film hangisiydi?

Adsız dedi ki...

İkinci yorum da benden:)))
Ben en çok çoraplarının, ceketinin ve çantanın uyumuna bayıldım...

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

kıyafet bütün olarak çok güzel :)

barcelona'ya gelince ben beğenmemiştim ..gösterime girer girmez sinemaya koşmuştum oysa ki:(

Unknown dedi ki...

Karga: The Flock, Richard Gere ve Claire Danes'in filmi, iyi değildi çok yazmaya değer görmedim :)http://www.beyondhollywood.com/movie-trailer-richard-gere-and-claire-danes-in-the-flock/

Elvan ve KSK: Çoğu kişi filmele ilgili aynı fikirde sanırım, beğendiğiniz için teşekkürler :).

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

sevgili cadı bir benim sayfama bakar mısın ? süpriz var :)

Nihan dedi ki...

Cadi (insallah insallah insallah) Haziranda Barselona'ya gidiyorum. Sen gecen yaz gitmistin degil mi. Alisveris tuyolarina ihtiyac duyacagim sanirim.

Unknown dedi ki...

KSK: Sayfanda teşekkür ettim burdan da edeyim, ilk postta bahsedeceğim :)

Nihan: Belki biz de gideceğiz yine haziranda ,aynı tarihlere rastlar mı acaba? :) Bildiğim her şeyi söylerim tabi, hatta aynı tarihlerde olursa beraber bile dolaşırız.

Deli Aşına Kendi Gönenirmiş dedi ki...

cadı bu çantayı satsanaaaa:) haa bir de, ebay tr'ye gönderim yapıyor mu? gwyneth paltrow'un vintage'larını listelemişlerdi robin hood foundation için, ben de iç geçiriordumm

Nihan dedi ki...

Aaa ne super. Simdi Hakana sordum biz gidersek eger (lutfen lutfen gidelim) 23 Haziran gibi gidecekmisiz.

ZET Fashion dedi ki...

Bende katılabilir miyim ? :) Barselonaya gitmeyi planlıyorum sınavlarım biter bitmez, bendende her an bir mail gelebilir sana alışveriş ve gezecek yerlerle ilgili bilgi için :)

Çantayı çok beğendim ben!

Ilgın dedi ki...

Vintage çanta süper güle güle kullan:)) Ayrıca bu MM Tee'de çok hoşuma gidiyor, MQ fularınla yaptığın kombindeki rengi de çok hoştu! Home Store'dan Audrey Hepburn ve baskılı tee aldım ben de bu tarz... Emel Acar'ın serisiymiş çok hoşuma gitti.Blazerlarla, hırkalarla fln kullanmak için ideal. Bu arada 3 gün İstanbuldaydım, o trafik beni mahvetti ama değdi!! İstinye Park'da aldım soluğu:)) İlk defa gittim daha önceden hiç vakit bulamamıştım. Tam benim için tasarlanmış orası:) Tam anlamıyla kontrolümu kaybettim, yağmur altında elimde torbalar ordan oraya soluk almadan koşturdum durdum:))) Ama İstanbul'da yaşarmıyım, yaşayamam yok, o trafikte, o keşmekeşin içinde kafayı yerim ben;)

Adsız dedi ki...

saçlarınla gülümsemen birbirini tamamlamış.çok güzel olmuşsunnn.kıskandım...etek çanta süper.yaz çabuk gelsin yazlık fotolar gelsin.

Unknown dedi ki...

Seda: Yeni aldım biraz ben kullanayım olmaz mı? :) Ebay gönderimi satıcıların insafında, gönderen var göndermeyen var. Ben de baktim givinitin! satışlarına hatta Burberry zımbalı sandaletlerle özellikle ilgileniyordum ki, ayaklar 39-40 numaraymış :p

Nihan: Bizim olası tarihler 17-21 miş. Sen Londra'ya gidecektin, o geçti mi?

Z: Tabi ki, Türk bloggerların Barcelona çıkartması olur, eğlenceli de olur :)) Ne zaman istersen, çok teşekkür ederim.

Ilgın: Emel Acar deyince bir durakladım ama sen beğendiysen güzeldir eminim, güle güle giy :) Sen nerelisin ben İstanbul'dasındır diye düşünüyordum. İstinye Park benim de en sevdiğim alışveriş merkezi, neler aldın merak ettim şimdi. İstanbul'da hayat zor hakkatten trafik derdi çekilecek gibi değil :(

Adsız: Tişörtümle de çok uyumlu değil mi? Sağol :)

Ilgın dedi ki...

Aynen ben de Emel Acar imzasını görünce durakladım ve şaşırdım ama zor birşey değil yani yaptığı kadının bol kesim tiril tiril bir tee üstüne hüzünlü bir Audrey Hepburn yüzü baskısı:)) Ben Antalyada yaşıyorum, İP nasıl sevilmez rüya gbi:))...LV Damier Azur Speedy ve Gucci Messenger aldım şu klasiklerden onun harici cardigan, sunglasses vs basic şeyler... Chloe fln dışarıdan harika görünüyordu içeri girince fıss yani corner shop gibi birşey olmuş, ama ortam, genel mekanlar fln çok hoş, Armani Cafe harikaaa!!:)

Unknown dedi ki...

Hayır o böyle bol, abartısız bir şeyler yapabiliyor mu ona da şaşırdım :)) Neyse,sen de güle güle kullan aldıklarını:)

postmoda dedi ki...

çantanı çok beğendim.

Ilgın dedi ki...

Yapabiliyormuş demekki:) Sağol canım benim!

Stilcatcher dedi ki...

Çantan süper Cadı, güle güle kullan.Ben zaten tavuskuşu tüylü herbişeyi severim.
Vicky,Christana ve Barcelona!Pztsi akşamı izleyebildim ben de.Ama izlerken keşke zula da şarap olsaydı dedik,hatta baktık bi tanecik bile kalmamıştı:)Yerine grappa ile idare ettik,biz de:)Filmi ise baştan sonra yüzümde tatlı bir tebessümle izledim.Peneloppe filme girdiği andan itibaren başka bi yere sürüledi beni.Kısacası ben gerçekten sevdim.Belki de bana hiç Woddy Allen filmi gibi gelmediği içindir.Çünkü genelde onun filmleri hiç bana göre değil!Çabalarım,baştan sona izlemek için ama bi yerde sıkılır giderim, ne yapam.:(

Fashioncholic Girl dedi ki...

o filmin korsanını vizyondayken aldım ve hala izlemedim :D

Unknown dedi ki...

cadı seni de vintagelarla görmek güzel:) çanta çok güzelmiş... ebay amerikadanmı getirttin avrupadanmıı?? Bende ebayden bişiler almak istiyorum ama kargoda kaybolmasından korkuyorum:)

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Ceketin harikaymış ya çok beğendim. Sana da çok yakışmış. Çantan da güzel, güle güle kullan. Bu arada bu kez eteğin ne kadar kısa böyle nasıl dışarı çıkıyorsun vs muhabbeti olmadı, ilginç. :)

priscilla dedi ki...

ayakkabılarınız hariç herşeyinizi pek beğendik sayın cadı:) çantanızı pek pek beğendik hatta

Noni dedi ki...

Ayakkabı süper!!!!!

Larende dedi ki...

bence de cok guzel oldu hele canta cok sirin matthew wiliamsonun h&m le ortak cikardigi koleksyonundaki çantaya benziyor : )

kılavuzum karga dedi ki...

@alışveriş cini: tarih cadıyı süper mini etekleriyle kabul etti bağrına bastı sonunda galiba:)))

Unknown dedi ki...

:))) Çok teşekkürler herkese.
Cindrella: Çanta ebay.com'dan yani Amerika'dan geldi.Kargoda kaybolan bir şeyim olmadı hiç bazen gecikiyor ama eninde sonunda varıyor.

tuguna dedi ki...

Cadi toptan herr seyi begendim ustundeki, cok guzelsin yine. Filme gelirsek evet penelopecigim harikaydi filan ama diger harikayi unutmalyalim lutfen, javier'im canim benim. Ispanyolca ogrenip paella yiyesim var kendisiyle basbasa:P

Unknown dedi ki...

Tugunacık ben o adamı sevmiyorum, hatta bayağı itici buluyorum desem :)

tuguna dedi ki...

Valla daha sevinirim, rakebet ortami yaratilmamis olur hic degilse:P Ne bileyim cirkin ama seksi bence, severim ben onu:P Sen kimleri begenirsin?

Unknown dedi ki...

Hmm çok var sıralamaya çalışayım aklıma gelenleri. Sarısın erkek diye bir genellemem olmasa da beğendiklerimin çoğu sarısın ama alakasız tipler de var aralarda :) David Beckham, Brad Pitt ( Bu ikisi zaman zaman yer değiştiriyorlar, bazen ikisi de 1 numara olabilir bana bağlı :) ),Justin Timberlake,Grey's Anatomy'den Eric Dane,Lost'dan Josh Holloway ( sacının kısa olmasını tercih ederdim), Barcelona futbol takımından Thierry Henry ( Sevimli buluyorum, yapacak bir şey yok :) ), yine futbolcu Isveçli Freddie Ljungberg, Tudors dizisinden Henry Cavill ve Jonathan Rhys Meyers,Hugh Jackman,Jude Law, son zamanlarda Mentalist dizisinden Simon Baker, gay olmalarına rağmen enerjileri ve hoş görünümleri ile Tom Ford ve Marc Jacobs :))

lena28 dedi ki...

moda cadısı, mükemmel olmuşsun, tebrik ettim :) ne zamandır marilyn monroe tişörtü arıyorum, terkos'u, tüm pasajları dolaştım ama bulamadım :(

Unknown dedi ki...

Lena o zaman sana guzel bir haberim var, bir sure sonra, en gec haftaya cadipazarinda 1 adet satisa sunulacak, belki senin olur, Tesekkurler :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...