14 Nisan 2009 Salı

Den





" Böğürtlenli limonata"
Blackberry Lemonade

Cumartesi ilginç bir gündü o yüzden sizlere biraz bahsetmem lazım. Arkadaşım, nasıl olduğundan emin olamadığım bir şekilde, saat 10:00'da Hakan Köse'nin salonunda Cemil'den aldığı randevuda benim de hazır bulunmamı sağladı, hem de hiç bir şey yaptırmak istemediğim halde :) Cemil bana sorular yönelttiğinde, henüz yeni uzayan saçımın daha ancak kendisine geldiğini belirterek konuya kayıtsız kaldım :) O yeni saç modeline kavuşurken ben koltukta, uykulu bir şekilde etrafı seyrettim. Bu arada Cemil saçımın uzaması için bana Pantogar diye bir destek tavsiye etti, eczaneye sordum fiyatı 75 tl, günde 3 adet alınıyor, etkisi ile ilgili küçük çaplı bir araştırma yaptıktan sonra belki alabilirim. Aranızda hiç duyan var mı?

İşimiz bittiğinde, erkenden kalkmanın verdiği zamansızlıkla edemediğimiz kahvaltıyı nerde etsek diye düşünüp, Nişantaşı'nın yolunu tuttuk. Orda yemek yemek istediğimizde aklımıza en çok 3 veya 4 yer gelirdi, konu kahvaltı olunca bu seçenekler daha da azaldı. Sevgili arkadaşım, heyecanla aa Özge'nin yerine, Den'e gidelim dedi ve Mim Kemal Öke Caddesi'ne doğru yollandık ( Topshop veya Abdi İpekçi'nin arkasındaki cadde olarak tarif edeyim). Den Cafe & Restaurant sakin, huzurlu ve çok şirin bir yer. Dekorasyonundaki ahşap kullanımı ve güneş ışığını bolca alan sera gibi tarafının olması insana güzel bir enerji veriyor. Hafiften kulağınıza çalınan jazz tınıları eşliğinde lezzetli yemeklerimizi mideye indirirken, Özge'yle de sohbet etme imkanı bulduk, mekan gibi kendisi de çok tatlı ve ilgili. Bize iş çıkışı mojito için de mutlaka uğramamızı tavsiye etti, ben Nişantaşı'nda gidilecek mekanlara bir yenisini eklemenin mutluluğu içindeyken, en kısa zamanda yapılacaklar listesine bu teklifi de ekleyerek oradan ayrıldık.

Sonraki durak Beşiktaş Evlendirme dairesi, tanımadığım bir insanın nikahında yine arkadaşıma eşlik ediyorum, kendisinin üzerimdeki etkisi büyük sanırım :) . Neyse, kısa nikah bitiyor ben kutlama sırasına girmiyorum, çıkışta soluğu ne zamandır fotograf mekanı olarak kullanmak istediğim Ihlamur Kasrı'nda alıyoruz. Çok komiktir ki nikahtan çıkan çiftler de benimle aynı görüşü paylaşarak orada fotograf çektiriyorlar. Kısa bir çekimden sonra ben evimin yolunu tutuyorum. Fotograflar mı, onlar da tabi ki burada olacaklar sadece biraz beklemeniz gerekiyor.



Saturday was interesting so it needs to be told a little. I went to my friend's hair dresser appointment with her which was at 10 o'clock at Hakan Köse's. Cemil asked me if I wanted to change my hair, I wasn't interested in his words saying that my hair is just started to grown. He suggested to use a supplement called Pantogar, which is 75tl at pharmacy but I need to make a further investigation from internet. Has anyone ever heard of it?

After the hairdresser session, we went to Nişantaşı to have some breakfast. Generally, there are 3-4 places to eat something there and my friend suggested to try a new place called "Den". Ozge, who is a friend of my friend, was the sweetest person just like her restaurant. The place is relaxed, comfy and energetic with its decoration and ambiance. We had our delicious breakfast with smooth jazz tunes. Ozge suggested to come for a drink after work and we will definetely do that.

Next stop was a wedding ceremony where I didn't know the bride and groom, just accompanying my friend, she has such an impact on me :). Right after the ceremony, we went to Ihlamur Kasrı which is a historical building with a great landscape and took some pictures for the blog. Pics? Be patient, they will be here soon.

18 yorum:

Unknown dedi ki...

canıım keyiifi bir cmt gecırmıssın.ben de den i kesfedeceğim en kısa zamanda.sevgiler

siu dedi ki...

den'e gitmek için bizde konuştuk sonra kaynadı gitti , sayende aklıma geldi tekrar en kısa zamanda gideceğim :)

DENiZ dedi ki...

waiting :)

http://www.denizbaran.com/

be dedi ki...

pantagor ben 1 ay kullandim ama cok fazla etkisini gormedim fakat bir arkadsima doktru en az 3 ay kullandiktan sonra etkisini gosterdigini soylemis sabredersen bence ise yarar=)

kılavuzum karga dedi ki...

arkadaşının yeni saç modelinide görebilecek miyiz?
özge kim?
fiyatlar nasıl?
yediğiniz lezzetli yemekler nelerdi?
önereceğin menü nedir ?
çok mu sordum :)))

ayrıca
HERKESE GÜNAYDINNNNNNNNN !!!

sedaca dedi ki...

geçen yaz evlenen kız kardeşim ve eşi asla stüdyoda fotoğraf çektirmeyiz deyince bizde ıhlamur kasrı'nı bulmuştuk, inanılmaz güzel oldu fotoğraflar, arka fonda gerçek, güzel yapı ve manzaranın yanısıra başka gelin damatlar da fotoğraf karesinde yer buldu kendine :)

Unknown dedi ki...

Be: 3 ayda saçım zaten uzar haha, nerden bilicem ne kadar farkedeceğini:p Şaka bir yana bu tarz hapların çogu 3. aydan sonra işe yarıyor, doğrudur.

Karga: Bu ne enerji sabah sabah :)Arkadaşım öyle çok farklı bir şey yaptırmadı, biraz kat o kadar,Den'de fiyatlar kırıntı ayarında, sabah kahvaltısı olduğu için, omlet, simit tost ve pancake yedik eminim diğer yemeklerde güzeldir, yemek tavsiyesi konusunda Özge'ye veya size servis yapan kibar garsonlara sorarsanız eminim yardımcı olurlar. Bu arada Özge yazdığım gibi arkadaşımın arkadaşı, Den Cafe'nin ortaklarından, kendisini sevimli kıvırcık saçlarından tanıyabilirsiniz :)

Sedaca: Studyodan çok daha iyi ama ben hiç bina onunda bir şey çektirmedim artık bir dahaki sefere :) Bu arada elini sallasan gelin-damata çarptığı için bazı karelerde olmaları normaldir :)

merg dedi ki...

benda gecen sene kullandım pantogari ilk birkac hafta pek anlamıosun ama 1 ayın sonunda belırgın bı gelisme gozluyosun..ben sende bir dene derim:)

Adsız dedi ki...

benim bildiğim pantogar bazı saç dökülmesi durumlarında reçete edilen bir ilaç.saçı güçlendirebilir tamam ama ne kadar hızlı uzatabilir ki? yan etkisi olmadığı söylense de sonuçta o bir ilaç! ben tıp fakültesinden 2 ay sonra mezun olacak biri olarak tavsiye etmiorum açıkçası moda cadısı:) ayrıca belki dikkati çekebilecek bir nokta, her ne kadar iştah arttırmadığı söylense de bazı kişilerde arttırabildiği..

Unknown dedi ki...

Hhhmmm, vitaminler için de aynı şeyi söylerler ama bende genelde öyle bir etkisi olmamıştır,yorumlarınız için teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Merhabalar,
Benim asıl merak ettiğim şey şu zayıflama hapları; özellikle de elma&krom. Etkisiyle ilgili bir bilginiz var mı acaba? Kullanmalı mı kullanmamalı mı? :)

Unknown dedi ki...

Merhaba adsız,
Ben zayıflama konusunda sağlıklı yemek ve çok egzersize inanırım,bence haplarla hiç bir şey yapmadan zayıflanması mümkün değil.Metabolizmayı hızlandırmak,tok tutmak.. gibi yararları olabilir ama sadece hap yutarak bir şey elde edilebileceğini sanmıyorum.Bu arada bu tarz haplara hiç ihtiyacım olmadığı için deneyerek konuşmuş biri olarak algılama beni lütfen,bunlar benim konuyla ilgili genel düşüncelerim,deneyimi olanlar varsa burda paylaşırsa memnun olurum, herkese şimdiden teşekkürler.

Adsız dedi ki...

böğürtlenli limonataya bayıldım ya heralde içmeden önce biraz bakmayı tercih ederdim

Adsız dedi ki...

moda cadisi, cok cok cok ama cok alakasiz ama istanbul'a yeni dusmus, dusmek zorunda kalmis bir izmirli'ye kuafor (ozellikle kesim) ve kas aliminda gercekten iyi olan birilerini onerebilir misin? dogru duzgun birilerini bulana dek maymuna donucem en sonunda, yardim ve onerilerin icin simdiden tesekkurler...

Unknown dedi ki...

Merhaba, alakasız sayılmaz, yardım etmeye çalışırım seve seve :) Şimdi kesim için Etiler'de Hakan Köse'de Cemil'i tavsiye ederim, randevu alıp gidebilirsin kesim 100tl sanırım, kaşını da orada aldırabilirsin, onun fiyatını bilmiyorum. Sen ne yapıyorsun diye soracak olursan, ben kaş,mani-pedi işlerini Nişantası /Topağacı'nda Steril'de hallediyorum, kesim dediğim gibi Cemil, boyatma ve fön.. vs işini de de yine Topağacı'nda Tayfun kuaförde hallediyorum, küçük bir yer ama bana yetiyor. Sen nerelere gidebilirsin? Mesela kaş için Kanyon'da biri var tavsiye edebileceğim, biraz bilgi verebilirsen yer ile ilgili belki başka birşeyler de aklıma gelir.

Adsız dedi ki...

aaaa supersin, inanamiyorum hem de bu kadar detaylı yardimci olduguna, cok tesekkurler. ben erenkoy'de oturuyorum ama bu isleri iyi yapan birilerine kendimi emanet etmek icin fizan'a bile giderim, gercekten koskoca istanbul'da hem de sozum ona isim yapmis kuaforlerden hic memnun cikamadim simdiye degin. neyse cok dertliyim bu konuda daha fazla basini agritmayayim. cok sagol tavsiyelerin icin.

Unknown dedi ki...

Araştırdım kaş için Erenköy'de çok iyi olduğu söylenen bir yer buldum,tarifi şöyle:Divan'ın sokağından girince Dibek Pastanesi'nin 2 dükkan yanında ismi Nergis,bir dene istersen :)

Adsız dedi ki...

muchos gracias!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...