26 Şubat 2009 Perşembe

Let me sing!




Cumartesi ,karaoke temalı doğum günü partisine gittiğimi hatırlatarak başlamam iyi olur sanırım.Başlığa bakmayın siz, bu sene geçen seneki gibi sahneye atmadım kendimi. Bunun iki sebebi vardı:

1. Sahne bir önceki yıldan, büyük, yüksek ve ulaşılmazdı kendinizi öyle pat diye atamıyordunuz.

2. Kanımda dolaşan alkol seviyesi, karga sesimle oraya çıkmak için yeterli değildi :)

Biz de tüm geceyi, diğer insanları dinleyerek ve dedikodunun zirvesine çıkarak değerlendirdik, eğlenceli miydi? Kesinlikle :))
  • Elbise: Zara
  • Kemer ve saç bandı: Topshop
  • Çorap: Accessorize
  • Ayakkabı: Steve Madden
  • Çanta: Marc by Marc Jacobs (Special items )
Ben karaokeyi severim özellikle çok iyi anlaştığınız kız arkadaşlarınızla über eğlenceli oluyor. Benden tavsiye erkek arkadasınız bu tarz eğlenceyi sevmiyorsa, onla böyle bir aktiviteye katılmayın, ilişkinizin ömrü uzar :)) Ya siz karaoke gecelerini ve şarkı söylemeyi sever misiniz?
In english: It's better to start this post by reminding you that I was invited to a karaoke themed birthday party on last Saturday. Don't let the title mislead you, this year I didn't throw myself to the stage as I did last year. There were two reasons:
1. The stage was bigger, higher and inaccessible than last year, you can't suddenly get yourself to the stage.
2. The alcohol level in my blood wasn't that high to encourage me be on stage with my hideous voice :)
We spent all night listening to others and having the biggest gossip sessions of all times. Was it fun? Absolutely :))
  • Dress: Zara
  • Belt and hair band: Topshop
  • Tights: Accessorize
  • Shoes: Steve Madden
  • Bag: Marc by Marc Jacobs (Special items)

I really like karaoke, it's uber fun if you're with your bffs. In order to prolonge your relationship with your bf, my humble advice is don't go a karaoke night with him, if he's not fond of that kind of activity. How about you, are you a fan of karaoke and singing?

41 yorum:

Nil dedi ki...

Ben karaokeye bayılırım hatta daha geçen hafta gittim :) Ama kıyafetine işte budur! demek istiyorum her şey harika cidden bayıldım :))

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Vauvv demek istiyorum, harika görünüyorsun :) Kırmızı saç bandı ve çoraplar beni bitirdi! Çok tatlı olmuşsun gerçekten :)

Flame dedi ki...

Very very Nice.

Çook beğendim cadıcım bayıldım hatta. Kombin süper...

zui dedi ki...

karaoke çook severim
ama kıyafet mükemmel, ayakkabılar elbise ve kemere hayran kaldım
çantayı demiyorum ztn biliosn artık benim görüşümü:p

Unknown dedi ki...

Nil kesin senin sesin de güzeldir şimdi? :)) Tenku ;)

A.C: Çok teşekkür ederim :)

Flame: Sen yine çok çalışıyorsun galiba? Sağol canım :)

Noni dedi ki...

Süper olmuşsun alkış alkış alkış!!!

O saç bantından ben de istiyorum!!!

Sel dedi ki...

ben neden zara ya gittiğimde böle elbiseler bulamıyorum? sadece başkalarının üstündeyken mi beğeniyorum acaba? o değil de minilerinin hastasıyım , blogun sayesinde mini alışverişine çıkıcam bu bahar sadece : ))

Adsız dedi ki...

karaokeye bayılıyorum tıpkı tarzına bayıldıgım gibi =)
cok sirin olmussun
gercekten ama
bu kombin "şirin"
bence tabii..
üstüne ne giydin peki cıkarken?
kaban su bu?
hangi karaoke bara gidiyosunuz gibi bi sorum daha olacaktı
mııırrrrrrr

Fashioncholic Girl dedi ki...

kemerine , elbiisene , çantana

B-A-Y-I-L-D-I-M !!!!!!

Başlığı görünce aklıma Travis-Sing geldi kesinlikle dinleyin ;)

SHOPKOLIK dedi ki...

cadıcım - kıyafet çok güzel olmuş. kışı sevmiyorum ama böyle çorap giyebilme olasılığı sağladığı için modasal açıdan seviyorum...

o değilde yandaki fotolara bayıldım. tam paparazzi olmuş :D iyi ki yeni kamera geldi :))

Unknown dedi ki...

Teşekkürler Noni, bu olmayabilir çünkü bir kaç aydır duruyordu kutuda yeni takıyorum ama eminim başka modeller bulunabilir Topshop'ta.

Sel: Sen de giy, herkes mini giysin :)) Elbise yeni değil, var 1-2 senesi, işte askıda insanın uzerinde durduğu gibi durmuyor :)Çok çok teşekkürler.

Sana da mııırrrnn Betsy :)Üstüme siyah sahte kurt mantomu giydim. Karaoke için Taksim'de Club Karaoke'ye gidiyoruz genelde ama bu organizasyon Çubuklu Hayal Kahvesi'ndeydi, sevgiler :)

F.G:Ben de Travis'i severim Sing'in dısında Sign'a bayılırım, şimdi dinleyesim geldi, teşekkürler :)

Shopkolik: Evet yani yine çorap giyecek kıvamda olsa da bu kadar soğuk olmasa daha memnun olurdum, çok teşekkürler şeker :) Makinenin gelmesi iyi oldu, biz de oynuyoruz işte hehehe..

NlyStyle dedi ki...

nasıl bir zevktir. bayıldım..her biri birbirinden şeker ve çok yakışmış...tam benim zevkime göre..muhteşemler..içim açıldı...

Adsız dedi ki...

cadıcım uzun zamandır seni takip ediyorum ama bugün dayanamadım yazıyorum ya harika ötesi bişi olmuş kıyafetin tacın çorabın... herşeyin süper.. çok hoş bir tarzın var...
bu arada karaokeye bende bayılırım ve sesimin de içtikçe güzelleştiğine inanıyorum :))
artık yeni bir yorumcun daha var. Sevgiler

Adsız dedi ki...

bende uzun zamandır takip ediyorum cadıcım seni.tarzın,kombinlerin herşeyin süper..özelliklede çantana ve saç bandına bayıldımmm..

Unknown dedi ki...

Moda-Y:Çok teşekkür ederim ben de keyifle giydim bu kıyafeti:)

Evrim:Sanırım sesin içtikçe güzelleştiğine inanılan durum sadece senin için geçerli değil, neredeyse tüm kadınlar için gecerli :)) Diyorum ya ben yeterince içemedim hhehe. Yorumun için teşekkürler, hep beklerim. ;)

Adsız: Yorumuna çok teşekkürler, yorumun sonuna en azından bir rumuz eklersen,sana da istediğin şekilde hitap etmiş olurum, sevgiler :)

Adsız dedi ki...

çook şirinnn =)
gerçekten bayıldım...
kırmızı çoraplarım durup duruyodu bunu görünce karar verdim deniycem bende LBD'imle .

ilham perimsin moda cadısı,senin şu postlardan aldığım fikirlerle üniversitenin en güzel giyinen kızlarından biri olarak gösteriliyorumm!...

teşekkürlerr teşekkürlerr
XOXO
=)

Adsız dedi ki...

Love, love, love the red tights; you look absolutely gorgeous in them! :)

Adsız dedi ki...

Dediğin gibi kız arkadaşlarla yapılınca "über" oluyor, çok eğleniyorsun:)) Ben Ankara'da okudum ...Arjantin Caddesinde Minas vardı ama böyle tıklım tıklım olurdu,Let it Be bile söylemiştim tek başıma çok komikti:))) Giydiklerini sevdim acayip şeker olmuş. Bir de çok enteresan başkasında görüp de çok rüküş diyebileceğim bazı şeyler sende acayip güzel gözüküyor mesela Sienna Miller için de öyle derler hani ondan başkasında görseniz rüküş bulacağınız şeyler Sienna'da güzel duruyor diye... Hakikaten öyle...Sende de farklı, değişik birşeyler var işte tıpkı Sienna gibi;)

Adsız dedi ki...

Cadı yine şıksın, yine şıksın. Keşke o dolgu topuk ayakkabılarından ben de giyebilsem. Kesin yürüyemem ben, düşerim. :( Bu arada harem pantolonlar ya da şalvarlarla da ilgili bir post yapar mısın. :)

Adsız dedi ki...

en çok istediğim aktivite kesinlikle karaoke yapmak, bunu herşeydne çoık isitiyorum. sesimin güzel olduğundna filan değil, sadece çok eğleneceğimi düşünüyorum.

bu arada kıyafete abyıldım, en çok elbise,kemer ve tacını beğendim. biraz da kıskandım seni:)

Queen D. dedi ki...

şimdiye kadar ki en ii kombin bu desem:)bi tek ayakkabıyı beğenmedim onun haricinde mükemmel bayıldım:))

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

Kırmızı çoraplar çok güzel..Geçenlerde Beymen'in vitrininde kırmızı çorabı beyaz saten pantalonla vitrine koymuşlardıibayıldımmm...İnanılmaz gözüküyordu,görünce aklıma geldi :)

Adsız dedi ki...

çok çok güzel görünüyorsun da keşke ayakkabıların farklı olsaydı hatta şu ysl pabuçların olabilirdi sanki .? gerçi onunda topukları uymayabilirdi .. bilmem..
sprnova

PINK PRINCESS dedi ki...

Karaokeye bayılırım,eşimde bir o kadar nefret eder:(kıyafet süper...bgn topshoptan bişiler aldım bant yoktu:(ama coquete şu kuş tüylü taçlardan gelmiş ben aldım çok güzel bilginiz olsun dedim:)

alis dedi ki...

Kıyafetin harika olmuş, tacına bayıldımm üstelik kırmızı çorabı da sosis bacak sendromuna yakalanmadan mükemmel kombinlemişsin, çok tatlı duruyor. Elbisenin Zara olduğuna ben de hayatta inanmazdım, TRF'tir herhalde? Betsey Johnson gibi duruyor :) 10 üzerinden 10 :) Bu arada ayakkabıların yeni sezon mu, bende süet versiyonu vardı ama ayağımda paralandı, yeni sezonsa gidip bir tane alayım.

Nihan dedi ki...

Cadi senin yuzunden oglen tatilinde gidip kirmizi corap alacagim ha bir de ben de kendime bir dolu cicili bicili bant aldim ama nasil desem moda konusunda biraz tutucu bir ortamda calisiyorum ve aslinda yorumlara cok takilmama ragmen bantlarimin hala hicbirini takamadim.

Adsız dedi ki...

cadıcım güzel bi kombin olmuş.sanada yakışmış. ayakakkabıların bu yılın modası. bende çok severim dolgu tabanı.

Adsız dedi ki...

İŞTE BUDUR YAWW...

SÜPERSİN YİNE..COOLLLLL SEXİ CADI..
BAYILDIM VALLA...KOMBİN HARİKA. TACIN DESEN mmmm..burda neden zara ve topshop yokkk????????

SEVGİLER
ÜMRAN

Unknown dedi ki...

Ece: Çok sevindim, çok teşekkür ederim :)

Müge: Thanks honey :)

Ilgın: Let it be de zor şarkıdır ama :) Bu iltifat artık son noktadır heralde, çok tatlısın, teşekkür ederim :)

Kumral: Bir dene alışırsın :) Evet dediğin konuda bir şeyler yapabilirim sanırım, benim de evde bekleyen bir tulum olmak üzere o tarz pantolonum var, ah havalar bir ısınsa!

T.S.K: Kesinlikle eğlenirsin, hep beraber öyle bir kativite yapsak ya ehhehe.. Teşekkürler :)

Queen D: Ayakkabı seçimimi şöyle yaptım, üst kısım ayakkabıya kadar biraz cafcaflı olduğu için,sade ve biraz casual, uzun süredir giymediğim ne var diye baktım, bunları buldum, teşekkür ederim :)

Terry : Teşekkürler,hmm Nişantaşı Beymen'de mi?

Sprnova: YSL olmazdı sanırım, çok sağol :)

Pink P: Onlar hiç sevmiyor zaten, aldıklarını güle güle kullan,paylaşımın ve nazik yorumun için teşekkürler :)

Alis: Sosis bacak hahhaha :)Elbise Zara eveningwear,ayakkabı eski, ben fazla giyemedim, hala durumları iyi, yeni sezonda dolgu topuk olur ama bu şekilde olmaz sanırım, çok teşekkür ederim.

Nihan: Bence 1-2 kere taksan bir söyle iki söyler sonra alışırlar, kıyafetin sade olup, aksesuar olarak bantı kullanırsan o kadar göze çarpacağını sanmıyorum, kolay gelsin :)

Nefes: Çok mersi canım :)

Ümran: Çok teşekkür ederim, evet onlar da olmasa ne yapardık bilmiyorum, sana bir kaç iş seyahati daha lazım :)

Herkese tekrar nazik, güzel ve beni (öhöm öhöm) şımartan yorumları için çok teşekkürler, sevgiler x

Adsız dedi ki...

cadı çok şirin olmuşsun!..elbise çok yakışmış. ayakabıları beğenenler için Bağdat Caddesinde Steve Madden'da indirimdeler şu an, belirteyim dedim :)

Adsız dedi ki...

bende öncelikle yandaki fotolara bayıldım super olmuş....
kıyafet cok şirin olmuş,ben burdayım diyo...
sadece dolgu ayakabıyı sewmedim,acık ayakabıda dolguyu sewiyorum ben,
ama genel hatlarıyla cok begendim bende herkes giib..

Adsız dedi ki...

kötü diyebilecek bi insan tanımıyorum inanılmaz cici olmuşsun her şey çok gzl ama tacına vuruldum diyebilirim,kırmızı çorabında bana bu kdr sempatik geleceğini hiç dşnmezdim,bakmaya doyamadım,kemerde şahane...

Adsız dedi ki...

söylencek herşeyi söylemiş arkadaşlar tek kelime vuruldum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ilk pozun ne öle aman allam bayıldımmm:) bu arada saç rengini de cok beğendim adını öğrenebilirmiyim :)(:

Unknown dedi ki...

Bahar, Nevruz :Çok teşekkür ederim. :)
Jege: Fotolar şirin oldu, beğendiğine sevindim,teşekkür ederim :)

Esra: Rengimin ne olduğunu bilmiyorum ki,yani tek bir renk olduğunu sanmıyorum,kuaför karıştırıp kafama sürüyor,öğrenir yazarım :) Çok çok sağol.

Adsız dedi ki...

bekliyorum ama unutma:)

Adsız dedi ki...

cok beğendim hatta her renk corabı gymeme rağmen kırmızıyı neden hc denemedim dye accessorizea kostum yoktu, calzede de bu tonunu goremedim uzuldum valla.. valla ben kusur bulmaya uğrastım bdeyi daha iyi yapabilrdi idye cok ıkınndım malesef bulamadım :) yalnız bu kadar ovguden sonra cok sımarma diye nacizane elestrimi yapıorumm clutcın chanel olsaydı keskee :))

Unknown dedi ki...

Çorap geçen yılın kışından,ben de isterdim elimde bir 2.55 olsun ama Chanel olmaması bir eleştiri olamaz sanırım, o tamamen başka bir konu :)

tuguna dedi ki...

cadicim icimde kirmizi corap giyme aski olusturdun:) cok begendim.

Saadet Topçu dedi ki...

Merhaba, güzel bir kombin görünce bende dayanamayıp fikrimi yazmak istedim. Elbisen ve kemerini çok sevdim hala şansım varsa bende onlardan edinmek istiyorum :)Hep güzel günlerde giymeni temenni ederim nazarımız deymesin :)

Unknown dedi ki...

Tuguna: Sağol şekerim :)

Ç.R:Çok tesekkür ederim, elbise ve kemer eski sezonlardan,elbiseden emin değilim ama kemerin benzerinden bulma sansın yüksek,bu kadar pozitif gözden nazar değeceğini sanmam ama iyi dileğin için sağol :)

chocolate's lover dedi ki...

kemer süperrrr...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...