21 Şubat 2009 Cumartesi

Sorun nerde?








Bu kıyafette olmayan bir şeyler var.Fazla aksesuar mı kullandım, başka bir tişört mü giymeliydim mesela daha cicili bicili bir şey, neyse sonuçta çok zamanımda yoktu, evden böyle çıktım, sizlerden de saklayacak bir şeyim olmadığı için paylaşmakta mahsur görmedim. Tişörtü çok seviyorum ama Paris versiyonu bundan çok çok daha şekerdi,üstteki yeleğimsi veya hiç sevmediğim ismiyle bolero (?) eskilerden.
  • Jean: Moto (Topshop)
  • Tişört: Marc by Marc Jacobs ( Special items)
  • Bolero: Butterfly by Matthew Williamson
  • Çanta:H&M
  • Bot: Amsterdam'dan yerel bir marka
  • Kolye: Agatha
  • Bilezikler: Şeffaf olan Claire's, diğerleri Accessorize
  • Saç bantı: Accessorize

Şimdi size karşı sorumluluğumu yerine getirdiğime göre, izin verirseniz akşama hazırlanmam gereken karaoke temalı bir dogum günü partisi var :)) .

In english: There is something off about this outfit. Did I overaccesorize, should I wear another tee like a girly one for example. In short, I didn't have enough time and got out home like that. Since I don't have anything to hide, there is nothing wrong to share it with you. I really love this tee but Paris version was prettier and my shrug is from old days.

  • Jeans: Moto by Topshop
  • Tee: Marc by Marc Jacobs (Special items)
  • Shrug: Butterfly by Matthew Williamson
  • Bag: H&M
  • Boots: A local brand from Amsterdam
  • Necklace: Agatha
  • Bracelets: Clear one from Claire's, others from Accessrorize
  • Hair band: Accessorize

Now I am relieved to fullfill my responsibility to you guys, if you excuse me tonight I have karaoke themed birthday party to attend :)) .

40 yorum:

Stilcatcher dedi ki...

Sorun bence yelekte:))Pek senlik değil gibi geldi bana.
Bu arada satış var mı , satış?:)

Adsız dedi ki...

cadıcım çok tatlısın hiçde unutmuyorsun biziii:) bence sorun ayakkabılarda.topuklu ayakkabılarınla veya babetlerinle görmeye alışkın olduğum için böyle geldi ama yine de çok şeker:) doğum gününe giderken ne giydiğini de beklerim şahsen bulmuşum böyle bloggerı:)

Adsız dedi ki...

cadıcım,
bence de sorun ayakkabı da, bir de çanta fazla büyük geldi bana, onun dışında tişört, jean, bolero! ve aksesuarlar her zamanki gibi çok güzel..

ALIŞVERİŞ CİNİ dedi ki...

Ben de sorun çanta diyorum. Senin o güzel çantalarına gözümüz alıştı bir kere, bunu beğenemedim ben ondan. Karaoke temalı kostümü bekliyoruz :)

Adsız dedi ki...

bilezikler de bolero gibi pembeli olunca çok uyumlu olmuş, yani bn d ilk defa pek senlik bulmadım bu kombinasyonu. ama diğer herşey harika:)

Adsız dedi ki...

Bolero denen sey(cok cahilim ilk defa duyuyorum ;p) uymamis, onun haricinde herseyi cok begendim.Zaten bu tarz hirka ve yelekleride sevmem, usudum mu tam usurum ,yorgan gibi sarmasi lazim ustumdekinin!!!

♥ Modarta ♥ dedi ki...

bence de ayakkabı farklı olmalıydı,diğer arkadaşlara katılıyorum.

Adsız dedi ki...

bana da ayakkabı olmamış gibi geldi, başka ayakkabı ve çantayla süper olurmuş zira geri kalan herşey çok güzel. özellikle boleroya bayıldım rengi falan pek şeker.

siminya dedi ki...

bence de sorun çanta ve ayakkabı, üstteki canlılık aşağıda yok, bolero ve bilezikler süper ;)

dyt.kelebekdiyeti dedi ki...

cadıcım bence botlar olmamış. oxford daha güzel olurdu.

Sel dedi ki...

başka renkte bi pantolon hatta siyah düşündüğümde daha kafamda oturdu kıyafetin. gerçi bu jean e bayılıyorum : ))

bu arada sadece kendi dolabıyla bile moda sayfası oluşturabilen nadir insanlardansın! yaza kadar alışveriş yapmam yasak, kendim yasakladım kredi kartından ötürü ama bu blog kırmızı elma gibi : ))

Fashioncholic Girl dedi ki...

sorun kesinlikle ayakkabıda ya bileği daha dar olacaktı ya da bolero - tişört ikilisinden birine uymalıydı diye düşünüyorum ve çanta da felicity nin dediği gibi çok büyük :(

ama kalanı 10 üstünden 10 ;)

Nil dedi ki...

Bazen bana da oluyo böyle bişey var ama ne diyorum bulamıyorum :) bence pembeyle siyah birlikte olmamış bu kıyafette ikisinden birini kullanabilirmişsin belki hepsi ayrı ayrı gayet güzel de tarz olmamış sanırım :) ama sen böyle de güzelsin be cadıcım

Adsız dedi ki...

cadıcım bekınca ilk ayakkabı olmamış dedim. dikkatli bakınca çanta da başka bişey olsa iyi olurdu dedim ;)

Nihan dedi ki...

Valla ben sen sorun var demesen bir sorun aramazdım bu kombinasyonda. Yelekimsi çok hoşuma gitti, fakat sanırım ben olsam bu botları giymezdim. Bence de topuklu bir oxford daha iyi olurdu hatta belki bildiğimiz klasik bir pump ama illaki topuklu.

Unknown dedi ki...

ıtır: Henuz bitmedi açık artırmalar, teklif var,sen de logoya tıklayarak duruma bakabilirsin ;) .

Tuğba: Teşekkürler, bu botları seviyorum bir de o gun topuklularla uğrasmak gelmedi içimden bunları giydim.

Felicity, Nil, Nihan: Sağolunuz :)

Sel: Ben de aynı durumdayım, eski hızım yok :) Yorumun için çok teşekkürler :)

F.G: Geriye ne kaldı ki? :))))

Tekrar yorum ve fikirleri için herkese teşekkür ediyorum.

nur dedi ki...

bence ya bolero değişmeli ya da çanta ve ayakkabı. kıyafetin diğer parçaları düşünülürse boleroyla da uyumlu ayakkabı ve çantayla da, ama bolero ayakkabı ve çantayla uymamış bence, dokularının yarattığı tarzlar farklı gibi geldi bana..yine de çok şeker olmuşsun pembeyle:)

Adsız dedi ki...

Bence kıyafet uyumu fln çok hoş olmuş illa kusur ararsa insan kusur tabiki bulur yani:). Ama mesela şu siyah bileziğin üstüne tekrar takılan pembe şeffaf Claire's bilezik olmasa olurmuş, o biraz fazla olmuş gibi gibi:) Genel olarak çok iyi ama kombinasyon, ben beğendim!

Adsız dedi ki...

bence sorun yok sadece içine sinmemiş yoksa çok cool ve spor.

Adsız dedi ki...

Ya canım benim, tarzın hoşuma gidiyor ama bazen sanki babasından ya da sevgilisinden korkan özellikle seksi olmamaya çalışan küçük bir kız gibi giyiniyorsun, amacın buysa çok başarılısın :) Oysa, vücut proporsiyonların küçük süslemelerle seksi olabilecek günlük abiye daydressler'i giymeye pek müsait, bebeğim :))) Bence denemeye değer... Sevgiler.

clementine dedi ki...

Ben pek bir sorun bulamadım
Bence gayet şık ve rahat görünüyor.
Beğendim ben yaw:)

zui dedi ki...

sorun boleromsu şey
kötü olmamış ama orjinal de durmamış
denildiği gibi senlik diil
ama marc jacobs var üstünde yeter:]
şu gittigidiyora marctan bi çanta koysan dünyalar benim oluurrr :D

yasmin dedi ki...

bence renklerle alakalı bi sorun var, pantolonunun rengi ne boleronun ne tshirt ünün rengini kaldırmamış. yoksa bot pantolona ve çantaya uyumlu, aksesuar kesinlikle sevmem ama aksesuarların birbiriyle uyumlu, birbirine tezat olan tshirt ve bolero zıt kutup birbirini çeker misali uyumlu ama pantolonun rengi tek başına güzel olsa da kombinasyona uymamış, bence tabi

PINK PRINCESS dedi ki...

bence yeleğin içine uzun kollu olsa daha iyi olurdu.belki ben çok üşüdüğümdendir.

PINK PRINCESS dedi ki...

satış başladı mııı,hemen bakıyorum...

Adsız dedi ki...

bence bolero renk olarak uyumsuz olmuş

Adsız dedi ki...

Sevgili cadı bence gayet hoş görünüyorsun hem önemli olan bizim değil senin nasıl hissetiğin senin içine sindiyse sorun yok.. Bu arada o güzel tişörtün üzerindeki İstanbul Turkey yazısı gözümden kaçmadı biraz milliyetçimiyim ne:))))

Adsız dedi ki...

Cadı, çook uzun zamandır takip ediyorum blogunu ama yazmak bugüne kısmet oldu :)
Bence bu kıyafetin çok güzel ve çok cici olmuş. Sadece tarzının dışında bence, sana o yüzden eksik, değişik veya garip gelmiş olabilir.. Ama ben eksik veya olmamış diyebileceğim birşey görmüyorum walla çok yakışmış sana ;)

Unknown dedi ki...

bence bütüne bakınca gayet iyi görünüyo.. sen boleroya alışık olmadığın için belki o yüzden biraz tedirginlik yaşamış olabilirsin.. ben de olsam aynı şeyi yaşardım çünkü.. "renk süper ama kolları bi garip mi acaba?? ama bileziklerimle süper uyuyo.. onla mı bunla mı kombinlesem.. uff ya yoksa giymesem mi!!" derken aaaaaa geç kaldıııım!! diyerek evden fırlama ve gün boyu tedirginlik :D
kesinlikle rahat ol ve tekrar giy.. siyahlar da kesinlikle bozmuyor tamamlıyor bütünü aksine :D

Adsız dedi ki...

Ben blogunu ilgiyle takip ediyorum. Merak ettiğim şey bu H&M leri nerden alıyorsun. Nerede satılıyor çak merak ettim. Cevabın için şimdiden teşekkürler

Unknown dedi ki...

Herkese tekrar tekrar teşekkür ederim paylaşımları için.

H.B:Öyle bir kısıtlama yok tabiki bunu farketmişsinizdir sanırım ancak bazen böyle rahat giyinmek istiyorum, "in your face" seksilik durumu her zaman tercih ettiğim bir şey değil ama tavsiyeni aklımda tutacağım, çok teşekkürler :)

Zui: Duruma göre belki dediğin olur ;)

Hande: O sabahı bir kez daha yaşadım :)) Teşekkürler.

Adsız: Blogumu takip ediyorsan bu sorunun cevabını yaklaşık 30 kere falan farklı postlarda yazmıştım, ancak gözünden kaçmış sanırım senin için tekrar yazayım. H&M ürünleri temininde 3 kaynak var:
1. Yurtdışına çıktığımda ben alıyorum.

2. Yurtdışına çıkan arkadaşlarım veya sevgilime sipariş veriyorum.

3. Beyoğlu ve Beşiktas'taki bazı dükkanları ara sıra ziyaret ederek Tr'de üretilmiş ürünlerin bir kısmına erişme sansını buluyorum. (Mail atarsan daha detaylı bilgi verebilirim)

Adsız dedi ki...

guzel botlar
duz botun ve ayakkabinin hastasiyiz

Kocasını Seven Kadın dedi ki...

Merhaba,bence bolero ve çizmeler olmamış...kot ,t-shirt ve çanta çok güzel....Ama herkesin başına gelir bazı bazı ,gene de bütün olarak rahatsız edici değil :)

ZET Fashion dedi ki...

Cadı bence ya boleroyu giymeseydin ya da ayakkabı ve çantayı değiştirseydin.. Onları giymek istiyosan illa, gri jean'i değiştirebilirdin. Bence soluk kalmış. Bunlardan birini değiştirseymişsin olucakmış.
Bir de bende bu çantayı pek beğenmedim çok daha güzel çantaların var ama arada bir değişiklik iyi oluyor.

Adsız dedi ki...

cadıcım,bencde sanki botların olmamış gibi...
cadıcım t-shirt üne bayıldım,hangi sezon üretimi,marc jacobs un sitesine baktım ama bulamadım:(
eger bunu gg ya koyarsan alıcısı benım:))

Adsız dedi ki...

Bence 3 ayrı tarz aynı kombinde iyi durmamış,bolero bu kıyafette acayip sırıtmış, belki onun yerine başka bir şey, mesela uzun siyah kalın hırkalar falan varya onlardan giyseydin botunu ve çantanı affettirebilirdin bence, bu benim görüşüm. Öpüldün cadıcım, seni izlemek zevkli.

Adsız dedi ki...

Bence tişörtün boyu ve salaş görüntüsüne bolero(!)nun salaş kesimi eklenince göze hoş görünmüyor olabilir.
Ayrıca dediğin gibi aksesuar biraz fazla sanırım, pembe bolero(!) ve pembe aksesuar; siyah bot ve siyah çanta birbirine uydurmak için çok çaba harcamışsın izlenimi yaratmış, senin tarzın "çok uğraşılmamışlık hissi yaratan" kombinlerden oluştuğu için belki de...

Unknown dedi ki...

R.G: Tenku x
Terry, Medyum: Teşekkürler.
Adsız: Teşekkürler, sitede special items koleksiyonunda Paris olanı var, ben 08 ekimde aldım Istanbul'daki mağazadan ama üzerinde 2007 yazıyor. Kendisini ben de çok seviyorum ve su an satmayı dusunmuyorum :))
http://www.marcjacobs.com/#folder=/specialitems

K:Ş:Aslınca çok uğraşmadım ama sonuç öyle görünüyor olabilir, yorumun için teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Sanırım tek sorun tişörtün üzerindeki baskılarda... Algının bir yere toplanması ve karmaşa olduğu hissini vermiş.Tşiört düz renk olduğunda harika bir kombin olucaktır.

Adsız dedi ki...

bence tek bi sorun yok ondan pek beğenilmedi.. oncelikle pacası bileği sarmayan pantalonunla bu bot olmamıs bence rugan bi oxford ya da siyah suet bi babet ilac gibi gelirdi.. ayrıca pantolonunun soluk rengiyle tshirtunun arasına bi gecis koysaydın orneğin icin uzun beyaz bi atlet gyebliridn ya da daha dar bi t hareket katardı. plastiği sevmediğimden de olabilir bilezikleri de beğenmedim yani en azından bu kombinde.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...