20 Şubat 2009 Cuma

Ayakkabı, daha çok ayakkabı..

Marni-Lanvin-Marni-Lanvin-Jimmy Choo -Sergio Rossi-RupertSanderson-Jimmy Choo

Miu Miu -Chloé -Tory Burch - Marc by Marc Jacobs -Guiseppe Zanotti - Kors by Michael Kors-Guiseppe Zanotti

Christian Louboutin -Miu Miu- Christian Louboutin -Halston - Jimmy Choo - Fendi -Jimmy Choo



Miu Miu - Givenchy -Christian Louboutin - Jimmy Choo - Lanvin-Jimmy Choo -Pedro Garcia


Chloé - Celine - Sergio Rossi - Givenchy - Jimmy Choo - Guiseppe Zanotti-Jimmy Choo -Miu Miu


Bahar aylarının ilkine yaklaşmakta olduğumuz bu günlerde, yazın ayaklarımızda arz-ı endam etmesi beklenen ayakkabıları yine net-a-porter bir araya getirmiş, ben de sizlere iletmekte vakit kaybeder miyim? Tabi ki hayır :)

1.Renkli : Gunduz ve gece, kıyafetinize cesur bir renk katacak ayakkabılar bunlar. Notr tonlar, siyah veya lacivert ile giyerek yeni sezona kendinizi adapte edebilirsiniz.

2.Gladyatör: Geçen sene benimde severek giydiğim gladyatörlerin bu sezonda devam etmesi güzel, yoksa o kadar ayakkabıyı ne yapacaktım ki ? :) Düz veya topuklu gladyatör sandaletlerinizi, uzun elbiselerle kombinleyin.

3.Hayvan desenli: Benim tercihim olmasa da zebra, piton ve leopar desenlerinin kıyafete vahşi bir çekicilik kazandırdıkları kesin. Keskin kesimli ceket, pantolon veya etek gibi ayrı parçaları bu ayakkabılarla kombinleyin.

4.Metalik: Gündüzden geceye ışıldamanızı sağlayacak olan bu ayakkabıları bacağınızın ortalarında biten kısa pantolonlarla veya mini kokteyl elbiseleri ile tamamlayın.

5.Güçlü: Yeni güç sembolu ayakkabıların her kıyafetinize değişik bir hava katacağı kaçınılmaz. Çiçek desenli sevimli elbiselerinize bu kafesli veya bantlı ayakkabılarla farklı bir boyut getirin.


Netaporter


p.s: Zui'ye bana 3. ödülümü verdiği için teşekkürler ve sevgiler.

p.s: Thanks to sweet Zui for giving me my 3rd award :)

12 yorum:

zui dedi ki...

topuklu ayakkabı giyme isteğim geldi power heels görünce
adımı görünce şaşırdım birden ehueue
rica ederim you deserved it tabiki :]

Adsız dedi ki...

Christian Louboutin in leopar desenlisi benim şahanemmm.

kılavuzum karga dedi ki...

bugün çok yogunsun galiba cadı ingilizce çevirisini yazmamışsın :)
ayrıca power heels soldan 2. siyah rugan benim olsun istiyorum:(

Unknown dedi ki...

Hem imajların üzerinde İngilizce yazıyor zaten diye, hem de fazla farklı bir şey söylemediğim için İngilizce yazmaya gerek duymadım doğrusu :)

Mrs Baros dedi ki...

power heelsde bulunanlar çok güzelmiş.

Adsız dedi ki...

yapma cadı koyma bunları buraya hepsini almak istiyorum ne olucak bu halim:))

Unknown dedi ki...

Ben de power heels bölümünü beğendim.
Seraps: Farklı değiliz :)

annemoda dedi ki...

paylaşımınız için teşekkürler. Power heels şahane, diğerleri de azımsanacak gibi değil, hepsi de çok şık. süperr.

Adsız dedi ki...

hepsi çok güzel aslında bende net a porter da ayakkabıların tümünü salyalarım aka aka inceledim=) sanırım en çok marni ve lanvinleri sevdim.
buarada yok fakat balmainin leopar desenli gladyatörleri de muhteşem normalde bende öyle hayvan desenli şeylerden pek hoşlanmam aslında..

Adsız dedi ki...

İnternetten alışverişi hiç sevmem ben ve bugüne kadar amazon.com dan kitap ve dvd ihtiyacım dışında netten hiçbirşey almadım. Hani illa bi dokunucam, hissedicem bu her ne olursa olsun:(çanta,ayakkabı veya basit bi tee ...) Ama işte gel gör ki:))) son 1 aydır net-a-porter dan birşeyler almamak için resmen kendimle savaşıyorum !!! Girip çıkıyorum tekrar tekrar böyle ama offfffff:)) Bakalım sonu ne olacak bu durumun;)

Unknown dedi ki...

Ilgın internet alışverişininde kendi içinde bir hoşluğu var, sanırım o hissi kırman lazımi net-a-porter'de çok keyifli ve güvenilir bir site, kendini beğendiğin bir şeyden mahrum bırakmaman gerek diye düşünüyorum . :)

Adsız dedi ki...

Evet doğru:) Ya Jimmy Choo'nun bir iki (!) ayakkabısını ve çantasını beğendim bir bakayım da ilk önce bulamazsam belki hani sipariş verebilirim, bir de pahalı olması ayrı konu tabii hani şöyle hayali bir shopping yapınca oradan beğendiklerimin toplamı 10.000 Euro'dan fazla ediyor:)))) Sadece beğendiğim bir çift ayakkabıyı alabilirim sanıyorum:)) Teşekkür ederim cadıcım tekrardan!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...