22 Ekim 2008 Çarşamba

Marc Jacobs ve cadı








Herkese günaydın!!! İş sebebiyle bu hafta gene uzaklardayım, o yüzden fazla verimli bir hafta olmayacağı konusunda sizi uyarmam gerekir. Bir süredir yapamadığım açık hava çekimlerine bir geri dönüş yapıyorum ve sizi yeni çantamla tanıştırıyorum:

  • Hırka, tshirt ve esarp:H&M

  • Jean : Moto (Topshop)
  • Babetler: Barcelona'dan yerel bir marka

  • Çanta: Marc by Marc Jacobs (Benim için kullanımı rahat, kocaman hem de quilted yani nam-ı diğer kapitone bu çantayı çok severek kullanacağımı sanıyorum)

Marc Jacobs demişken geçenlerde okuduğum komik bir hiyayeyi de aktarmadan gecemeyeceğim. Paris Moda Haftası sırasında "Style Clicker" adlı sitenin fotoğrafçısı Paris sokaklarında dolaşırken eteği , kocaman Birkin çantası ve Doc Marten leriyle bir adam görür ve ilginç ve hoş olduğuna karar verip fotografını çeker. Daha sonra kendisine, moda endüstrisinde çalışıp çalışmadığı sorar, adamın cevabı "sayılır" olur. Adamın acelesi olmasına rağmen, fotografçı, fotografını çektiği kişilere doldurttuğu formu verir, geri aldığında isim satırının karşısında gördüğü isim "Marc Jacobs" tır. Fotografçı Paris Moda haftasına böyle bir başlangıç yaptığı için çok sevinir ancak beni bu hikayenin güldüren kısmı Marc Jacobs'ın muhtemelen biraz alaycı bir tavırla sayılır demesi ve fotografcının bu işlerle ilgili olan birinin sokakta etekle dolaşan ve sıradan bir insanın bile suratına bakarak tanıyabileceği Marc Jacobs'ı nasıl tanıyamadan bu işi yaptığıdır, ben olayı çok alaycı ve komik buldum, ayrıca ben bu adama eteği yakıştırıyorum, İskoçların modern versiyonu gibi. Ya siz?

p.s.: Illustrasyon için D.'yi, fotoğraflar için B.'yi çok öpüyorum ha bir de G.'yi şimdi kıskanır ;) xoxox

18 yorum:

Adsız dedi ki...

kesinlikle katılıyorum marc jacobsa etek çok yakışıyor ayrıca bu adama bi haller oldu pek çekici geldi gözüme:D buarada cadı çanta süper güle güle kullan:)hikayeyle çok güldürdün beni :)
Derin

Unknown dedi ki...

Aynen, yağlı saçlı, koca gözlüklü rocker gitti, yerine bronz tenli bir Adonis geldi ama hepimizin bildiği üzere kendisi gay,yapacak bir şey yok :) Son olarak ta, çok teşekkürler.

Adsız dedi ki...

Bir erkekte etek bu kadar guzel durabilir. (marc jacobs a duydugum hayranlik gercekten etkilemedi diyebilirim:). Ayrica yetenekle mutavazilik birlesince ben dahada hayran oluyorum sanirim...

assortiek dedi ki...

:)bende dün siyah pantolon altına sarı babet giymiştim,pek begenilmedi,dışardan bi göz olarak bakınca sende harika durmuş:)inşallah bnmkilerde öledir..

eLzaLiaDe dedi ki...

Super olmus bu adam.. Doc Marten'leri hic sevemeyen ben burada bunlari cok guzel kullanan Sevgili Marc'i tebrik ediyorum. Cantasi da pek bi hos! Eh snei de unutmamak lazim cadi sen de cok hos olmussun!:D

Unknown dedi ki...

Çantası yıkılır, hayalim :)

Unknown dedi ki...

Assortiek sen bakma diğerlerine, sana hoş görünüyorsa, gerisi önemli değil ;)

Adsız dedi ki...

sevgili cadı,
bloglara erişim engellenmiş.çok mutsuzum neden böyle oluyookii?
saçmalık bi heves haftasonunda ne giydin merak ederken.
www.k-tunnel.com 'dan girdim bende.

Unknown dedi ki...

Ya çok fena oldu, umarım gecici bir durumdur:((

Adsız dedi ki...

cadıcım blogger kapatıldı diye seni takip etmediğimizi düşünme bence postlara devam etmelisin

kılavuzum karga dedi ki...

biz seni ktunnel danda takip ediyoruz cadı aynen devam hiç bozma ;))
ayrıca bu kapatmalarada bir dur denmeli artık özgürlüklerimizi kısıtlıyorlar resmen!!!

Yeliz dedi ki...

sonunda blogun açıldı ne mutlu! çantanın içine herşeyi tık çok hoş iyi günlerde kullan:)

Unknown dedi ki...

Teşekkürler Yeliz, aynen herşeyi tıkıp kalabalıktan, bir şey bulamıyorum sonra:)

Adsız dedi ki...

Cadı yeni çantanı güzel gğnlerde kullan. Dikkatimi çekti çok fazla sayıda marc jacobs ayakkabı çantan var. Bunları nerden alıyorsun merak ettim Türkiye'den mi?

Unknown dedi ki...

Teşekkür ederim,Akaretlerdeki mağazasından aldım hepsini.

Unknown dedi ki...

Boynundakinin aynısından ben de Hamburgdaki H&M den almıstım. Cok severek kullanıyorum..senin üstünde de görünce birden hatırlayıverdim...Kıyafetin cok sade ama son derece güzel bir seçim..sende çok kendimden birşeyler buluyorum..takipteyim cadıcım, bir gün senle tanışmayı umuyorum:)

Unknown dedi ki...

Ben de çok seviyorum onu, iyi ki almışım :) Belki tanışırız, hiç bir şey belli olmaz ;)

Adsız dedi ki...

marc jacops muhtesem bir adam, ayrıca kesinlikle etek ona cok yakısıyor, gay de olsa onu cok sevioruz cadıcım :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...