7 Ekim 2008 Salı

Machka'dan Viaport'a




Lodos sayesinde devam eden sıcak hava, arkası kötü olacak olsa da, henüz kışlıklara geçmeye hazır olmayan ben için ılık gunler sunmaya devam ediyor. Akşam yemeğine çıkarken giydiğim bu kıyafetle, aniden bastıran yağmura yakalanmadan eve dönmeyi başardık:



  • Üst: Üzerinde bej -beyaz desenler, arkası baştan aşağı düğme olan bu fırfırlı tunik çok sevdiğim bir arkadaşımın hediyesi, Machka'dan

  • Jean: Topshop

  • Hırka: Zara ( Hırka kırmızı, pembemsi değil )

  • Ayakkabı: Gap

  • Broş: Accessorize
  • Clucth: Vintage


Machka demişken sizlere Viaport Outlet Alışveriş merkezinden bahsetmek istiyorum. İpekyol, Aldo,Mudo, Beymen, Tommy Hilfiger, Mavi Jeans, Unitim ( Unitim demek ne demek, aralarında Harvey Nichols'ın da bulunduğu pek çok mağaza demek).. gibi markaların yanı sıra daha uygun markaların da seri sonu ve yeni sezon ürünlerinin de bulunduğu mağazaları barındıran bu uzak yere Pazar günü yaptığımız ziyarette gördüğümüz kalabalık bizi saşırttı. Burası açık bir alışveriş merkezi o yüzden soğuk havalarda giderken bizim gibi dalgaya düşüp ince giyinmeyin. Yemek olanaklarının da sınırlı olduğu yerde bizi ilgilendiren alışveriş bölümüne gelecek olursak, İpekyol mağazası Machka ve kendi ürünlerini uygun fiyatlara bulundurması ile başarılı sayılabilirdi hatta bu üstümdeki tuniği orda gördüm, konu da oradan aklıma geldi, yaz sezonunda pahalı bulduğum bir kemer vardı onu aldım, zaten tek alışverişim o oldu. Aldo, abiye ayakkabı seçeneneği fazla ama benim zevkime uygun bir şey yoktu. Beymen, 90 lardan kalma urunler ve garip markalar çok fazla, ayakkabı seçeneklerinde YSL, Chloé,Miu Miu,Christian Louboutin.. gibi markaları bulmak mümkün, fiyatlar 250-1000 tl arasında değişmekte,mağazadaki en son indirimli fiyatından satılıyorlar. Harvey Nichols outleti Retry da ise 07 kış sezonundaki pembe Lanvin elbiseyi bile gördüm, genelde bedenler büyük, çeşit fazla değil, fiyatlar yüksek, bundan böyle ana mağazada %70 indirimler göremeyeceğimiz söylenenler arasında. Abiye elbise ihtiyacınız var ise çok daha fazla marka ve seçenek mevcut. Malum kişi yine Adidas'ı ihya etti ama sonuç olarak umduğumuzu bulamadık,ülkemizde outlet kavramının henüz tam karşılığını bulamadığından emin evimizin yolunu tuttuk.

17 yorum:

Flame dedi ki...

Bej rengi bluza bittim resmen. Çok güzel ve de yakışmış :)

Adsız dedi ki...

çok güzel bir tunik:))
evet outletlerden ben de pek bir şey bulamıyorum sadece ikitelli de deposite outlet center var, oradaki mangodan çok isteyip bir türlü uygun model bulamadığım ama Mangoda tam da istediğim gibi olan beyaz skinny jeans almıştım üstelik 19 ytl'ye ve etiketin altında 80 euro yazıyodu:))
bir de o Mango'da her renkten ve her çeşitten hırkayı bulabilme imkanım olmuştu, üstelik yeni sezondan hırkalar orada 25-30 YTL civarındaydı. Belki özel olarak gidilmez ama yakınlarındaysanız orayada bir uğrayın derim ben.
ASLI

lale kunt dedi ki...

buraya ben de gittim, ama beğenmedim açıkçası.. hatta geçen cumartesiydi, gerçekten inanılmaz kalabalıktı.
hiç birşey almadım,daha doğrusu istesem de zevkime göre bulamadım. bide çok uzak yahu

lale kunt dedi ki...

bu arada kıyafetin çok şeker ve şu çantanı her gördüğümde iç çekiyorum..
ayakkabılar da harika durmuş!

Brc dedi ki...

zevler ne kadar faklı di mi valla bende ayakkabı hariç herşeye bayıldım:))
hırka,tunik ve çanta süper tek kelimeyle

Haydins dedi ki...

Viaport'u haberlerde gostermislerdi ondan beri merak icindeydim,nasil bir yer ,ucuz mu gercekten, uruner nasil ??vs..vs..bir suru soru..Sordum bizimilere gitmemisler hatta acildigindan haberleri bile yokmus..
Bu yaziyla aydinladim :) sorularimdan arindim oh be..

Unknown dedi ki...

Ben de unuttum eklemeyi, Viaport'ta da Mango vardi. Aslı sen bana nazaran sanslıymışsın ya da ben pek alışveriş günümde değildim. Beğenenlere sevgiler x

Unknown dedi ki...

Ben de aynı merak içinde ve acaba 150 tl ye Louboutin bulur muyum !!! hayaliyle gitmiştim, hayal işte Haydins :)))( Tabi ki o fiyata bulunmayacağını biliyorum, hayal benim değil mi??) İçini ferah tut, bir şey kaçırmıyorsun.

Adsız dedi ki...

tunige bayildim. cadicim senin boyun kilon kac ben cok begeniyorum senin proporsiyonunu..

sebnem.

Unknown dedi ki...

Ay yine utandırıyorsun beni ama beğenilmek güzel tabi, çok teşekkürler nazik yorumun için :)) Boyum 168cm, kilom su an 52 ama eski kilom olan 49-50 ye, donmek istiyorum ama spora da gidemiyorum bir süredir, yeni bir yer arıyorum,gidene kadar bu kiloda kalmayı umuyorum :)) x

Adsız dedi ki...

rica ederim.boyumuz ayniymis:) ben yillarca 47 kiloydum ve kendimi cok zayif bulur 50 olmak isterdim. su an 37 haftalik hamileyim ve 59 kiloyum. umarim bebekten sonra cok kilo verip 47 lere dusmem yine. hatta direkt 52 olayim. bayildim ben bu goruntuye:) bence sen de kilo vericem diye kasma boyle cok guzel. fazla zayif olunca da bicok sey yakismiyor. ikimiz icin de ideali 50-51 sanirim.

sebnem

Unknown dedi ki...

Herkes farklı işte :) Tebrikler, umarım her şey istediğin gibi olur, önemli olan sağlık :))

lale kunt dedi ki...

benim de boyum ikinizle aynı, yılarca 54 kiloydum. bir ara 50 ye düştüm ve kendimi e.t. gibi hissediyodum. sanki burnum falan büyük gözükmeye başladı, yüzüm kaşık kadar kaldı. şu an o halimdeki fofoğraflara baktıkca ne çirkinmişim diyorum, en azından yüzüm..
ama cadı bence böyle gayet iyisin, çok zayıf olunca da gerçekten kıyafetler pek güzel durmuyo. yine sen bilirsin tabi..

kılavuzum karga dedi ki...

burda chanel marka altın sarı ojelermi var ayaklarında yoksa flaştanmı öyle duruyo:)))

Unknown dedi ki...

var var :)

Adsız dedi ki...

burberry outlet bulabilir miyiz viaport ta?

Adsız dedi ki...

böyle bir pantolonun altına açık ayakkabı giyilmez..ve krem-kırmızı uyumundan sonra siyah çok sert bir geçiş olmuş..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...