14 Ekim 2008 Salı

Dancing with the stars




Yok canım dans ettiğim falan yok, sadece arkadaşımın evinde küçük çapta bir toplanma durumu. Yıldızlar söz konusu olunca, uzaylı kedi de toplantı da hazır bulundu:
  • Yıldızlı üst: 5 liraya aldığıma inanabiliyor musunuz? Markası yok ama çok seviyorum onu.
  • Etek ve ceket: Zara ve TRF
  • Botlar: Bilmem yazmaya gerek var mı? :))
  • Yanları fiyonklu çorap ve kolye: Topshop
  • Çanta: Marc by Marc Jacobs

11 yorum:

a. gizem dedi ki...

yerim ben onu uzaylı mı exorsist mi belli diil ama :)))

Unknown dedi ki...

O gözlerle o da olur :))

Yeliz dedi ki...

valla bu kombin hem cici hem hoş bayıldım:)

SHOPKOLIK dedi ki...

hastayim bu oxfordlara :) ne kadar giysen sıkılmayacağım kesin :D

kılavuzum karga dedi ki...

markasız üstü nerden aldın cadı paylaş bizimle :)

Unknown dedi ki...

Darısı başına Shopkolik :)

Unknown dedi ki...

Benim saklı cennetim Beyoğlu pasajlarından,muhtemelen yurtdışına yapılan bir markadır ama yok etiket üzerinde. Hatta söyle oldu alış hikayemi paylaşmak istiyorum yeri geldiği için. Arkadasımla gitmiştik, o bişi almadı dükkandan, ben 1-2 şey beğendim, onları kasaya verip bunu gördüm kaç lira dedim satıcı 5 dedi, dedim sar ordan 2 tane :p, birini de arkadaşıma verdim, giymezsen toz bezi yaparsın dedim :) 5 tl ürünün kalite ve tipine bakacak olursak hayli ucuz bir ücret,benim için güzel bir alışverişti :)

Adsız dedi ki...

ben hiç beğenmedim

Adsız dedi ki...

eger 25 yasin ustundeysen ben de beegnmedim ama 25 ten kucuksen guzel.

Unknown dedi ki...

Bana kalırsa yaşa çok takılmamak lazım, önemli olan nasıl taşındığı,kişiye yakışıp yakışmadığı.

Unknown dedi ki...

Bu yaş meselesi ile alakalı, bugün gazetede okuduğum bir şey var ki, burada yazmadan edemeyeceğim. Yaptığı kostum tasarımları ile Oscar'a bile aday olan stilist/tasarımcı,eminim benim gibi pek çok hayranı olan Patricia Field, belki duydunuz, belki duymadınız ama gençleşme operasyonu içinde bulunan Marks&Spencer için bir koleksiyon hazırladı.Koleksiyonla ilgili bir şey demeden once,esas olaya gelirsek, konuyla ilgili kendisine yoneltilen bir soruya cevabı söyle olmus: " Bu kıyafetleri ben giyebiliyorsam, herkes giyebilir. Moda giysilerden zevk almaya dayanır, yaşla alakası yoktur ".
Koleksiyona göz attım, kıyafetleri yaından görmeden çok bir şey diyemeyeceğim ancak aksesuarlar bayağı hoş görünüyordu,bu hevesle bugun uğradığım söz konusu mağazada koleksiyonu haber veren bir çalışma bulunmamasını garipserken, yaptığım araştırmaya göre aksesuarlar zaten buraya gelmeyecekmiş :( Benim gibi heveslenenlere duyurulur.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...